|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Gdy pisałem tekst o MW2, nic nie było wiadomo jeszcze o braku dedykowanych serwerów.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 10/15/2009 Posty: 76
|
Aha.. To wyjaśnia sprawę  Ja ogólnie tylko przejrzałem gazetkę i to mi wpadało w oko. Wygląda dosyć ładnie, tylko brakuje mi komiksu 
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Ach...nareszcie nowy numer  . Dla mnie jest po prostu świetny - masa tekstu i bardzo baardzoo ciekawe artykuły i felietony  , a Port Royale to nawet spoko gierka. Przyjemnie się w nią gra, no ale ID to już jest dopier coś - potem zainstaluje Twierdze i Loki  - z tej okazjii mam dla Redakcjii niesodziankę. Otóż...zrobiłem w grze team PLAY'a  , zamieszczam screena   Pawsik - bo jak inaczej - jest oczywiście niziołkiem w naszej drużynie, klasa łorzyk, chaotyczny zły      . PS.Wiecie, że podobno jedynymi Empikami w kraju, które dostały PLAY'a EXTRA to te warszawskie i do tego w ilości 15 sztuk  ...masakra  . A co do multi MW2 - ta misja o zabijaniu cywilów - weźcie  , Infinity się na łeb rzuciło  (Cubituss nie wiedziałem, że prowadzisz bloga, jak zobaczyłem Twój tekst na owym blogu to mnie aż zatkało  ...  ). Pamiętam jak Redaktorzy się zastanawiali o tym początku jak goście na lotnisku z windy wychodzą co to może być (były domysły o misjii odbijania lotniska itp.) a tu taka NIESPODZIANKA w wielkim cudzysłowiu  .
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/21/2009 Posty: 106
|
Pietrek2 pisze:A co do multi MW2 - ta misja o zabijaniu cywilów - weźcie  , Infinity się na łeb rzuciło  (Cubituss nie wiedziałem, że prowadzisz bloga, jak zobaczyłem Twój tekst na owym blogu to mnie aż zatkało  ...  ). Pamiętam jak Redaktorzy się zastanawiali o tym początku jak goście na lotnisku z windy wychodzą co to może być (były domysły o misjii odbijania lotniska itp.) a tu taka NIESPODZIANKA w wielkim cudzysłowiu  . Takie rzeczy to może spojleruj, bo niektórzy (np. ja) czekają na tę grę i nie chcą wiedzieć tego co w niej będzie przed premierą...
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Na tym screenie widać że ICEWIND DALE II ma już swoje długie lata. Powinni zrobić ICEWIND DALE III z widokiem 3D. 
|
|
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 37
|
Jeszcze wszystkiego nie przeczytałem ale bardzo podobał mi się felieton Śledzia. Oraz tekst Cubitussa o uzależnieniu od gier. Prezentowane filmiki z YT zaraz sobie obejrzę. Także fajny jest artykuł ,,Ekonomia w grach MMO", ciekawa wizja autora pod koniec. No i historia GTA - extra!
Moim zdaniem, takich numerów może być więcej. Może nie co miesiąc czy dwa ale tak z dwa, trzy na rok.
|
|
Przyłączony: 3/17/2009 Posty: 114
|
2-3 razy na rok to może być fajny pomysł  Jednak gdyby był częściej to stałbym się niewypłacalny po kilku takich  Jednak wąż w kieszeni siedzi
|
|
|
Ciekawie by było gdyby w kolejnym numerze Play Extra było czyszczenie magazynu. 
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
wreszcie! wreszcie! wreszcie! ale się najarałem, zaraz wszystko przeczytam 
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Henryk140 pisze:Pietrek2 pisze:A co do multi MW2 - ta misja o zabijaniu cywilów - weźcie  , Infinity się na łeb rzuciło  (Cubituss nie wiedziałem, że prowadzisz bloga, jak zobaczyłem Twój tekst na owym blogu to mnie aż zatkało  ...  ). Pamiętam jak Redaktorzy się zastanawiali o tym początku jak goście na lotnisku z windy wychodzą co to może być (były domysły o misjii odbijania lotniska itp.) a tu taka NIESPODZIANKA w wielkim cudzysłowiu  . Takie rzeczy to może spojleruj, bo niektórzy (np. ja) czekają na tę grę i nie chcą wiedzieć tego co w niej będzie przed premierą... Nie moja wina, że jako może 1% graczy nie masz pojęcia co będzie w MW2. Pozostałe 99% zapewne zna te informacje już od dawna i nie są to żadne tajemnice. A rzeczy takie bedę spojlerował bo wiedzą o tym chyba wszyscy oprócz Ciebie- bo na Twoją logikę to wogóle nie powinno być CZASOPISM O GRACH. No przecież w nich dowiadujesz się co będzie w grach - więc po co je kupujesz  ...przecież nie chcesz się dowiedzieć co będzie w danej produkcjii no nie? Przeczysz sam sobie  A i ludzie, którzy czekają na grę właśnie, że chcą o niej jak najwięcej wiedzieć - bo nie wiem jak Ty ale nie wszyscy kupują kota w worku. A co z testami w gazetach? - DOWIADUJESZ SIĘ W NICH WSZYSTKO O GRZE PRZED PREMIERĄ, TAK SAMO JUŻ GRANE - TO STRASZNE PS. Założe się, że o braku dedykowanych serwerów też nie wiesz....  bo skoro chcesz żyć w błogiej nieświadomości... PS2. Spojleruj??? Wiesz co to znaczy? To znaczy : nie zdradzać żadnych ważnych wątków a Ty napisałeś : [Quote:]Takie rzeczy to może spojleruj . Znaczy, że chcesz żebym spojlerował czyli chcesz żebym dawał Ci takie info...  ...zastanów się co Ty piszesz... 
|
|
|
Muszę pochwalić redakcje za bardzo udane przecieki do tego specjalnego wydania Playa. Mam gorące nadzieje że takie będę też jeśli chodzi o ten "normalny" Play 
|
|
Przyłączony: 5/21/2009 Posty: 106
|
Nie moja wina, że jako może 1% graczy nie masz pojęcia co będzie w MW2. >> Nie wiem, bo nie chcę wiedzieć o takich rzeczach jak zabijanie cywilów przed premierą. PS. Założe się, że o braku dedykowanych serwerów też nie wiesz....  bo skoro chcesz żyć w błogiej nieświadomości... >> O tym wiem. Takie newsy czytam. Nie czytam natomiast newsów o fabule gry itp., chcę się o tym dowiedzieć grając w grę. PS2. Spojleruj??? Wiesz co to znaczy? To znaczy : nie zdradzać żadnych ważnych wątków a Ty napisałeś : >> Chodziło mi o taką funkcję forum [spoiler][/spoiler], ale niestety jej tu niema.
|
|
Przyłączony: 6/30/2008 Posty: 56
|
mój tata pracuję w kiosku to mam za darmo playa każdy numer to się nie muszę martwić czy wykupią czy nie bo tak nie wykupią hahaha
|
|
|
paxi5 pisze:mój tata pracuję w kiosku to mam za darmo playa każdy numer to się nie muszę martwić czy wykupią czy nie bo tak nie wykupią hahaha Masz nowy numer Playa po znajomości 
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
ahahahaha! świetny tekst i podsumowanie pracy nad GTA! aż mnie przekonało żebym sobie kupił San Andreas!     redaktorom gratuluje, fantastycznego numeru i czekam na dalsze takie ,,przecieki'' z powalającym punktem kulminacyjnym! 
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 30
|
Kiedy dokładnie wychodzi Modern Warfare 2 bo wszedzie są inne daty w PLEXE pisze 24 listopada a w Play 11/2009 pisze ze 10 listopada a mój kumpel mówi ze 3 listopada to w koncu która jest prawidłowa data  bo juz nie moge sie doczekac
|
|
|
Pzremeko pisze:Kiedy dokładnie wychodzi Modern Warfare 2 bo wszedzie są inne daty w PLEXE pisze 24 listopada a w Play 11/2009 pisze ze 10 listopada a mój kumpel mówi ze 3 listopada to w koncu która jest prawidłowa data  bo juz nie moge sie doczekac Wydaje mi się że 10 listopada 2009 roku.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
10.11.2009r.
|
|
Przyłączony: 3/17/2009 Posty: 114
|
Rany! Złapałem go do rąk (PLAY EXTRA) wielkość powala (może dlatego, że nie kupuję CDA [tak Pawsik uprzedzam twój komentarz]) Gry też bardzo dobre- ID II mam, ale to nic  Teksty świetne- jeszcze całego nie przeczytałem. Jak skończę to jeszcze coś napiszę. Ale powiem jedno: warto te 20 zł wydać!
|
|
|
Radekl2 pisze:Rany! Złapałem go do rąk (PLAY EXTRA) wielkość powala (może dlatego, że nie kupuję CDA [tak Pawsik uprzedzam twój komentarz]) Gry też bardzo dobre- ID II mam, ale to nic  Teksty świetne- jeszcze całego nie przeczytałem. Jak skończę to jeszcze coś napiszę. Ale powiem jedno: warto te 20 zł wydać! A po twoim awatarze widać że kupujesz Kaczora Donalda
|
|
|
Guest |