Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
Pawsik
Wysłane: 28 października 2009 13:04:30

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 12/14/2008
kpw_pl pisze:
Dwie koperty. Kup a zobaczysz resztę, jest tu masa tekstu.

Ciekawe czemu nie dali opakowania DVD. Ładne by wyglądało na półce. Dobrze że reklam jest mało. Think

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
aroos
Wysłane: 28 października 2009 13:58:25

Przyłączony: 8/19/2007
Ja nieźle się nalatałem za tym numerem.Wyobraźcie sobie że nie było go nawet w Empiku,ale udało się.Do tej pory tylko przejrzałem go tylko pobieżnie,a i tak o mało nie dostałem zawału widząc na jednej z stron rysunek śledzia i jego TEKST!!!!Brakowało jeszcze tylko gościnnego występu 8 bita.

kmpt
Wysłane: 28 października 2009 14:01:18
Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 9/20/2007
play_Cubituss pisze:
Odnośnie pisma w dwóch wersjach - za duży koszt przedsięwzięcia plus mimo deklaracji jednak ludzie niechętnie kupują sam tekst bez płyt, o czym wiele pism się boleśnie przekonało.

Szkoda, a czy jest szansa, że ten numer będzie dołączony przy okazji czyszczenia?
Jak już mówiłem zawartość tekstowa prezentuje się bardzo ciekawie, ale cena jest stanowczo za wysoka, jeśli wziąć pod uwagę jakość pełniaków. Pismo bez płyty za rozsądną cenę byłoby dla mnie wyjściem idealnym, no ale skoro się nie opłaca to trudno.

play_Cubituss pisze:
PLAY EXTRA zrobiony jest jako balon próbny, nie zaryzykowałbym aż tak dogłębnego nagłego przerobienia pisma, tym bardziej pisma, które idzie OK (a szukamy rewelacji, zawsze Applause)

Jeśli nowa formuła się przyjmie to zobaczymy więcej numerów specjalnych czy zmiany (większa liczba stron itd.) zostaną wprowadzone również do zwykłego Playa?

CPU: Athlon 64 X2 3800+ 2Ghz @ 2,5Ghz 1,300V cooled by AC Freezer XTREME MOBO: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D RAM: 4x512 DDR 2.5-2-2-6 VGA: Gainward GeForce 9600GT 650/1625/900 @ 720/1825/1000 HDD: Seagate Barracuda 7200.7 120GB DVD: ASUS DVD-E616A2 PSU: ModeCom MC-350 CASE:CoolerMaster Elite 330 + SilentiumPC Zephyr 120mm
Arturano
Wysłane: 28 października 2009 14:36:05

Przyłączony: 1/26/2009
Gdzie można dostać ten PLAY EXTRA, bo inni już mają bo nie mogę tego wytrzymać.

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
Pawsik
Wysłane: 28 października 2009 14:41:23

Arturano pisze:
Gdzie można dostać ten PLAY EXTRA, bo inni już nie mają bo nie mogę tego wytrzymać.

Nie możesz wytrzymać że inni nie maja tego numeru ? Applause

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
krol500
Wysłane: 28 października 2009 14:56:41

Przyłączony: 4/6/2009
Pawsik
Wysłane: 28 października 2009 14:58:54

krol500 pisze:
Play extra juz jest?

Już jest w kioskach, salonach z prasą, Empikach, Biedronce :Applause

Ciapek666
Wysłane: 28 października 2009 15:19:22

Przyłączony: 1/17/2008
o to jak w biedrone jest to po szkole kupie jutroApplause
Radekl2
Wysłane: 28 października 2009 15:26:45

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 3/17/2009
A ja jutro dopiero będę miał...
paxi5
Wysłane: 28 października 2009 15:44:00

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 6/30/2008
Siemka !! zakupiłem sobie dzisiaj i odrazu zainstalowałem Twierdza Krzyżowiec Applause i co ujrzałem ? nowe mapy,przeciwnicy,nowe misję !! tylko w menu i w czasie gry jest mała wielkość liter ale mi to nie przeszkasza jestem z niego naprawdę dumny Applause czekam może dadzą w jakimś playu Gothica 2
matembo
Wysłane: 28 października 2009 17:07:44

Przyłączony: 8/23/2008
ja latałem po całym rejonie i nigdzie nie znalazłem :/

Sumienie to to co boli, gdy cała reszta ciebie czuje się świetnie.
Pawsik
Wysłane: 28 października 2009 17:09:37

matembo pisze:
ja latałem po całym rejonie i nigdzie nie znalazłem :/

Widać że numer jest unikatowy. Może jutro uda ci się kupić. Whistle

kytrun
Wysłane: 28 października 2009 17:53:34
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 3/22/2009
Nie,no,jestem w niebie!Dużo stron o GTA i grach GTApodobnych,a na płytkach strategie i hack'n'slash,czyli moje ulubione rodzaje gier!Brawo redakcjo,brawo!A do niektórych powiem tyle: Najpierw kupcie i przeczytajcie,a nie patrzycie na okładkę,fulle i od razu lecą oceny...

KamZ123
Wysłane: 28 października 2009 18:09:13

Przyłączony: 7/27/2009
Ja nie mogę go dostać - został tylko kiosk koło szkoły Applause (chociaż wątpię - normalnego PLAYa tam nie ma, więc miałby być tam PLAY EXTRA ?)

piter1996
Wysłane: 28 października 2009 18:12:01

Przyłączony: 3/10/2009
Ja muszę jechać do miasta po każdy PLAY, więc jest ciężko Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Zorzin
Wysłane: 28 października 2009 18:27:32

Przyłączony: 10/15/2009
Ludzie.... Co wy napisaliście o cod: mw 2...

Idealne multi ? No rozśmieszyliście mnie... Przecież multi to będzie totalna porażka....

Co do reszty to nie jest źle Applause

Tylko mogliście dać jakiś komiks Applause

Call of duty 4: Modern Warfare and Counter Strike 1.6 player Applause

Now: Need for speed : Shift Applause
Pawsik
Wysłane: 28 października 2009 18:28:02

Jeśli u mnie na przeciwko nie ma normalnego Playa do miałby być Play Extra ? Wątpliwa sprawa :/

paxi5
Wysłane: 28 października 2009 18:59:11

Przyłączony: 6/30/2008
hehe wiedziałem że lepiej jest mieszkać w małym miasteczku Applause ja przed chwilą byłem w sklepie i zobaczyłem 7 numerów na pułkach XD mam dużo sklepów gdzie są gazety z playa to się nie muszę martwić nawet mogę przyjść za tydzień lub 2 tygodnie ale i tak będzie ahahah
matembo
Wysłane: 28 października 2009 19:17:45

Przyłączony: 8/23/2008
no to masz szczęście... Chociaż mieszkam w poznaniu cały dzień latałem po mieście i nigdzie nie znalazłem Play-a Extra
ale mam doła ;/

Sumienie to to co boli, gdy cała reszta ciebie czuje się świetnie.
Czesioooo
Wysłane: 28 października 2009 19:50:56

Przyłączony: 9/14/2009
matembo, no to masz niefajnie... Ja mieszkam w mieście, 36 tyś osób i w kiosku, w którym zawsze kupuję był PLAY Extra. Kiedy szedłem po mieście wracając ze szkoły i patrzyłem na inne kioski to w ponad połowie był PLAY Extra (a było ich z 6). Musiałeś mieć na prawdę niezłego pecha... BTW numer świetny ! Recenzje CoD: MW2 i AC II rządzą. Szacunek dla redaktorów. Applause

EDIT:
Zorzin, co do multi w CoD: MW2 to jest to kontrowersyjna sprawa. Mnie tam się recenzja podoba. Choć wiadomo, to już nie będzie CoD4: MW...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum