|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
kpw_pl pisze:Dwie koperty. Kup a zobaczysz resztę, jest tu masa tekstu. Ciekawe czemu nie dali opakowania DVD. Ładne by wyglądało na półce. Dobrze że reklam jest mało.
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Ja nieźle się nalatałem za tym numerem.Wyobraźcie sobie że nie było go nawet w Empiku,ale udało się.Do tej pory tylko przejrzałem go tylko pobieżnie,a i tak o mało nie dostałem zawału widząc na jednej z stron rysunek śledzia i jego TEKST!!!!Brakowało jeszcze tylko gościnnego występu 8 bita.
|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
play_Cubituss pisze:Odnośnie pisma w dwóch wersjach - za duży koszt przedsięwzięcia plus mimo deklaracji jednak ludzie niechętnie kupują sam tekst bez płyt, o czym wiele pism się boleśnie przekonało. Szkoda, a czy jest szansa, że ten numer będzie dołączony przy okazji czyszczenia? Jak już mówiłem zawartość tekstowa prezentuje się bardzo ciekawie, ale cena jest stanowczo za wysoka, jeśli wziąć pod uwagę jakość pełniaków. Pismo bez płyty za rozsądną cenę byłoby dla mnie wyjściem idealnym, no ale skoro się nie opłaca to trudno. play_Cubituss pisze:PLAY EXTRA zrobiony jest jako balon próbny, nie zaryzykowałbym aż tak dogłębnego nagłego przerobienia pisma, tym bardziej pisma, które idzie OK (a szukamy rewelacji, zawsze  ) Jeśli nowa formuła się przyjmie to zobaczymy więcej numerów specjalnych czy zmiany (większa liczba stron itd.) zostaną wprowadzone również do zwykłego Playa?
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Gdzie można dostać ten PLAY EXTRA, bo inni już mają bo nie mogę tego wytrzymać.
|
|
|
Arturano pisze:Gdzie można dostać ten PLAY EXTRA, bo inni już nie mają bo nie mogę tego wytrzymać. Nie możesz wytrzymać że inni nie maja tego numeru ?
|
|
Przyłączony: 4/6/2009 Posty: 565
|
Play extra juz jest?
|
|
|
krol500 pisze:Play extra juz jest? Już jest w kioskach, salonach z prasą, Empikach, Biedronce :
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
o to jak w biedrone jest to po szkole kupie jutro
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/17/2009 Posty: 114
|
A ja jutro dopiero będę miał...
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/30/2008 Posty: 56
|
Siemka !! zakupiłem sobie dzisiaj i odrazu zainstalowałem Twierdza Krzyżowiec  i co ujrzałem ? nowe mapy,przeciwnicy,nowe misję !! tylko w menu i w czasie gry jest mała wielkość liter ale mi to nie przeszkasza jestem z niego naprawdę dumny  czekam może dadzą w jakimś playu Gothica 2
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
ja latałem po całym rejonie i nigdzie nie znalazłem :/
|
|
|
matembo pisze:ja latałem po całym rejonie i nigdzie nie znalazłem :/
Widać że numer jest unikatowy. Może jutro uda ci się kupić.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 3/22/2009 Posty: 11
|
Nie,no,jestem w niebie!Dużo stron o GTA i grach GTApodobnych,a na płytkach strategie i hack'n'slash,czyli moje ulubione rodzaje gier!Brawo redakcjo,brawo!A do niektórych powiem tyle: Najpierw kupcie i przeczytajcie,a nie patrzycie na okładkę,fulle i od razu lecą oceny...
|
|
Przyłączony: 7/27/2009 Posty: 480
|
Ja nie mogę go dostać - został tylko kiosk koło szkoły  (chociaż wątpię - normalnego PLAYa tam nie ma, więc miałby być tam PLAY EXTRA ?)
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Ja muszę jechać do miasta po każdy PLAY, więc jest ciężko 
|
|
Przyłączony: 10/15/2009 Posty: 76
|
Ludzie.... Co wy napisaliście o cod: mw 2... Idealne multi ? No rozśmieszyliście mnie... Przecież multi to będzie totalna porażka.... Co do reszty to nie jest źle  Tylko mogliście dać jakiś komiks 
|
|
|
Jeśli u mnie na przeciwko nie ma normalnego Playa do miałby być Play Extra ? Wątpliwa sprawa :/
|
|
Przyłączony: 6/30/2008 Posty: 56
|
hehe wiedziałem że lepiej jest mieszkać w małym miasteczku  ja przed chwilą byłem w sklepie i zobaczyłem 7 numerów na pułkach XD mam dużo sklepów gdzie są gazety z playa to się nie muszę martwić nawet mogę przyjść za tydzień lub 2 tygodnie ale i tak będzie ahahah
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
no to masz szczęście... Chociaż mieszkam w poznaniu cały dzień latałem po mieście i nigdzie nie znalazłem Play-a Extra ale mam doła ;/
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
matembo, no to masz niefajnie... Ja mieszkam w mieście, 36 tyś osób i w kiosku, w którym zawsze kupuję był PLAY Extra. Kiedy szedłem po mieście wracając ze szkoły i patrzyłem na inne kioski to w ponad połowie był PLAY Extra (a było ich z 6). Musiałeś mieć na prawdę niezłego pecha... BTW numer świetny ! Recenzje CoD: MW2 i AC II rządzą. Szacunek dla redaktorów.  EDIT: Zorzin, co do multi w CoD: MW2 to jest to kontrowersyjna sprawa. Mnie tam się recenzja podoba. Choć wiadomo, to już nie będzie CoD4: MW...
|
|
|
Guest |