Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
Hitman_C47
Wysłane: 27 października 2009 20:55:46

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 10/13/2008
Pawsik pisze:
Czasopismo (nie gazetę)

Smugglera się za dużo naczytał

Zapraszam wszystkich do gry w Shakes & Fidget - The Game
Mój nick: Hitmanos

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.
Ghoran

Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 21:01:42

Przyłączony: 4/25/2009
PAWSIK---->Bez komentarza wiesz???Applause NIE, NIE BĘDZIE W KAŻDYM KIOSKU BO WTEDY musiałby być ogromny nakład = więcej nie sprzedanych numerów = CZYSZCZENIE CO MIESIĄC!!!Boo hoo!
kpw_pl
Wysłane: 27 października 2009 21:02:41

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 7/20/2009
W tym kiosku do którego dojdzie. Oznacza to, że w budce w Pcimiu Dolnym w lesie raczej nie znajdziesz. U mnie pod Warszawą zwykle zawsze w którymś z salonów prasowych jest chociaż zdarza się, że dochodzą do danego kiosku tylko 3 numery które zostają wykupione w dzień premiery w związku z czym muszę szukać dalej.

Osobiście pierwszego PLAY-a kupiłem bardzo dawno dla Painkillera. Spodobały mi się cholernie wasze teksty ale kupowałem inne pismo. Dopiero gdy daliście Call Of Cthulu i recenzję Spore - zacząłem Was kupować w miarę regularnie. Od zmiany okładki (nr 5/2009) kupuję PLAY-a co miesiąc (wiem, że ten niecały rok to krótko) i powiem jedno... Nawet gdyby nie było płyty a czasopismo kosztowało by 20 zł lub więcej, kupował bym. Bo teksty są wręcz wyśmienite. Czasami krótkie, to fakt ale jakże treściwe. Napisane młodzieżowym językiem, jednocześnie zabawne i mądre. Czyta was się ekstremalnie lekko i to właśnie coś, czego nie ma konkurencja moim zdaniem.
Mati_ziom
Wysłane: 27 października 2009 21:06:53

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 12/25/2007
Nie Pawsik - tylko w centrum Warszawy bo rozesłanie tego po całym kraju spowodowało by wzrost ceny do 49zł+vat. a tak to redaktorzy zrobią rundkę po Wawie i kłopot z głowy ...
kpw_pl
Wysłane: 27 października 2009 21:09:52

Co do okładki - ktoś chyba pytał czy będą dwie albo coś w tym stylu. W zapowiedzi numeru podane są dwie wersje okładki - jedna w folii a druga bez. Applause
Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 21:11:08

Kpw_pl--->po raz kolejny napisałeś posta, z którym nie mogę się nie zgodzićApplause. Ja też kupowałbym PLAY'a gdyby kosztował te całe 2 dychyApplause i to bez płytyApplause. To właśnie te teksty mają w sobie to coś co mnie tak ciągnie do WasApplause. A dla Ciebie Kpw_pl brawa za wspaniałe uzasadnienie dlaczego teksty wymiatają - lepiej bym tego nie opisałApplause, bo faktycznie są one napisane młodzieżowym językiem, jednocześnie zabawne i mądre, czyta się to wszystko extremalnie lekkoApplause.

Dla mnie PLAY rządzi i nic tego nie zmieni - niezależnie jakie da fulle (bądź wogóle) będe z nim na dobre i na złeApplause...
Henryk140
Wysłane: 27 października 2009 21:19:39
Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 5/21/2009
Pietrek2 pisze:
Kpw_pl--->po raz kolejny napisałeś posta, z którym nie mogę się nie zgodzićApplause. Ja też kupowałbym PLAY'a gdyby kosztował te całe 2 dychyApplause i to bez płytyApplause. To właśnie te teksty mają w sobie to coś co mnie tak ciągnie do WasApplause. A dla Ciebie Kpw_pl brawa za wspaniałe uzasadnienie dlaczego teksty wymiatają - lepiej bym tego nie opisałApplause, bo faktycznie są one napisane młodzieżowym językiem, jednocześnie zabawne i mądre, czyta się to wszystko extremalnie lekkoApplause.

Dla mnie PLAY rządzi i nic tego nie zmieni - niezależnie jakie da fulle (bądź wogóle) będe z nim na dobre i na złeApplause...

Kupowałbyś czasopismo mające 58 stron za 20 zł (bez płyty)?Applause
Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 21:26:01

No napewno nie mógłbym go nie kupować po tych kilku latach regularnego comiesiecznego nabywaniaApplause.
Ciapek666
Wysłane: 27 października 2009 23:21:34

Przyłączony: 1/17/2008
mieszkam na wsi i do tej pory każdy Play ekstra u mnie był do kupienia to ten też może być? Czy naprawdę tylko w warszawie będzie sprzedawany?
play_Cubituss
Wysłane: 28 października 2009 00:25:12

Ranga: Administration
Grupy: Administration , Moderator

Przyłączony: 8/16/2007
Nie Ciapku, mam nadzieję, że do Ciebie również dotrze. Trochę go drukujemy Applause

matembo
Wysłane: 28 października 2009 08:26:32

Przyłączony: 8/23/2008
jeszcze kilka godzin i będę go miał w swoim domu!! Applause

Sumienie to to co boli, gdy cała reszta ciebie czuje się świetnie.
Arturano
Wysłane: 28 października 2009 09:01:30

Przyłączony: 1/26/2009
Jestem ciekaw Cubituss ico ile zamierzacie dać takie numery.

Pawsik
Wysłane: 28 października 2009 09:13:14

Przyłączony: 12/14/2008
Pewnie połowa stron w Play Extra do reklamy :/

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Ciapek666
Wysłane: 28 października 2009 09:51:14

Przyłączony: 1/17/2008
Pawsik czemu tak uważasz? Skoro cena wyższa dwa razy od normalnej to chyba może być więcej zawartości nie?
Ghoran
Wysłane: 28 października 2009 10:22:15

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Pawsik pisze:
Pewnie połowa stron w Play Extra do reklamy :/

Połowa? No co Ty. Na 116 stron tam jest 120 stron reklam. Zakrzywili papieroprzestrzeń. Serio.

(Nie widziałeś - nie pisz.)
Pzremeko
Wysłane: 28 października 2009 11:02:45

Przyłączony: 5/24/2008
To kiedy dokładnie wychodzi ten PLEX Applause i propozycja dla pawsika zeby mama mu dyktowała to co ma napisac bo pisze takie zaprzeproszeniem pierdoły ze głowa boli wiec lepiej nic nie pisz albo zastaów sie nad tym co chcesz napisac conajmniej ze 100 razy

Muj ulubiony kolor rzułty Applause najlepszy tekst dzieci Neo Applause
kpw_pl
Wysłane: 28 października 2009 12:49:48

Właśnie chwyciłem PLEXA do rąk (chory jestem więc nie poszedłem do szkoły) i powiem Wam, że stron poświęconych na reklamy jest z 5. Poza tym wszystko zapełnione tekstami. Zaraz zabieram się do czytania, numer wygląda zachęcająco.
Pawsik
Wysłane: 28 października 2009 12:54:14

Przyłączony: 12/14/2008
kpw_pl pisze:
Właśnie chwyciłem PLEXA do rąk (chory jestem więc nie poszedłem do szkoły) i powiem Wam, że stron poświęconych na reklamy jest z 5. Poza tym wszystko zapełnione tekstami. Zaraz zabieram się do czytania, numer wygląda zachęcająco.

Jaką ma okładkę - sztywną czy nie ? Boo hoo!

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
kpw_pl
Wysłane: 28 października 2009 12:56:56

Sztywniejszą niż zwykły PLAY, coś w stylu konkurencji.
kpw_pl
Wysłane: 28 października 2009 13:02:38

Dwie koperty. Kup a zobaczysz resztę, jest tu masa tekstu.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum