|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,646
|
Pawsik pisze:Czasopismo (nie gazetę) Smugglera się za dużo naczytał
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,157
|
PAWSIK---->Bez komentarza wiesz???  NIE, NIE BĘDZIE W KAŻDYM KIOSKU BO WTEDY musiałby być ogromny nakład = więcej nie sprzedanych numerów = CZYSZCZENIE CO MIESIĄC!!!
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 37
|
W tym kiosku do którego dojdzie. Oznacza to, że w budce w Pcimiu Dolnym w lesie raczej nie znajdziesz. U mnie pod Warszawą zwykle zawsze w którymś z salonów prasowych jest chociaż zdarza się, że dochodzą do danego kiosku tylko 3 numery które zostają wykupione w dzień premiery w związku z czym muszę szukać dalej.
Osobiście pierwszego PLAY-a kupiłem bardzo dawno dla Painkillera. Spodobały mi się cholernie wasze teksty ale kupowałem inne pismo. Dopiero gdy daliście Call Of Cthulu i recenzję Spore - zacząłem Was kupować w miarę regularnie. Od zmiany okładki (nr 5/2009) kupuję PLAY-a co miesiąc (wiem, że ten niecały rok to krótko) i powiem jedno... Nawet gdyby nie było płyty a czasopismo kosztowało by 20 zł lub więcej, kupował bym. Bo teksty są wręcz wyśmienite. Czasami krótkie, to fakt ale jakże treściwe. Napisane młodzieżowym językiem, jednocześnie zabawne i mądre. Czyta was się ekstremalnie lekko i to właśnie coś, czego nie ma konkurencja moim zdaniem.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 853
|
Nie Pawsik - tylko w centrum Warszawy bo rozesłanie tego po całym kraju spowodowało by wzrost ceny do 49zł+vat. a tak to redaktorzy zrobią rundkę po Wawie i kłopot z głowy ...
|
|
|
Co do okładki - ktoś chyba pytał czy będą dwie albo coś w tym stylu. W zapowiedzi numeru podane są dwie wersje okładki - jedna w folii a druga bez.
|
|
|
Kpw_pl--->po raz kolejny napisałeś posta, z którym nie mogę się nie zgodzić  . Ja też kupowałbym PLAY'a gdyby kosztował te całe 2 dychy  i to bez płyty  . To właśnie te teksty mają w sobie to coś co mnie tak ciągnie do Was  . A dla Ciebie Kpw_pl brawa za wspaniałe uzasadnienie dlaczego teksty wymiatają - lepiej bym tego nie opisał  , bo faktycznie są one napisane młodzieżowym językiem, jednocześnie zabawne i mądre, czyta się to wszystko extremalnie lekko  . Dla mnie PLAY rządzi i nic tego nie zmieni - niezależnie jakie da fulle (bądź wogóle) będe z nim na dobre i na złe  ...
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/21/2009 Posty: 106
|
Pietrek2 pisze:Kpw_pl--->po raz kolejny napisałeś posta, z którym nie mogę się nie zgodzić  . Ja też kupowałbym PLAY'a gdyby kosztował te całe 2 dychy  i to bez płyty  . To właśnie te teksty mają w sobie to coś co mnie tak ciągnie do Was  . A dla Ciebie Kpw_pl brawa za wspaniałe uzasadnienie dlaczego teksty wymiatają - lepiej bym tego nie opisał  , bo faktycznie są one napisane młodzieżowym językiem, jednocześnie zabawne i mądre, czyta się to wszystko extremalnie lekko  . Dla mnie PLAY rządzi i nic tego nie zmieni - niezależnie jakie da fulle (bądź wogóle) będe z nim na dobre i na złe  ... Kupowałbyś czasopismo mające 58 stron za 20 zł (bez płyty)?
|
|
|
No napewno nie mógłbym go nie kupować po tych kilku latach regularnego comiesiecznego nabywania  .
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 553
|
mieszkam na wsi i do tej pory każdy Play ekstra u mnie był do kupienia to ten też może być? Czy naprawdę tylko w warszawie będzie sprzedawany?
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Nie Ciapku, mam nadzieję, że do Ciebie również dotrze. Trochę go drukujemy 
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
jeszcze kilka godzin i będę go miał w swoim domu!! 
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,055
|
Jestem ciekaw Cubituss ico ile zamierzacie dać takie numery.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,814
|
Pewnie połowa stron w Play Extra do reklamy :/
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 553
|
Pawsik czemu tak uważasz? Skoro cena wyższa dwa razy od normalnej to chyba może być więcej zawartości nie?
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 246
|
Pawsik pisze:Pewnie połowa stron w Play Extra do reklamy :/ Połowa? No co Ty. Na 116 stron tam jest 120 stron reklam. Zakrzywili papieroprzestrzeń. Serio. (Nie widziałeś - nie pisz.)
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 30
|
To kiedy dokładnie wychodzi ten PLEX  i propozycja dla pawsika zeby mama mu dyktowała to co ma napisac bo pisze takie zaprzeproszeniem pierdoły ze głowa boli wiec lepiej nic nie pisz albo zastaów sie nad tym co chcesz napisac conajmniej ze 100 razy
|
|
|
Właśnie chwyciłem PLEXA do rąk (chory jestem więc nie poszedłem do szkoły) i powiem Wam, że stron poświęconych na reklamy jest z 5. Poza tym wszystko zapełnione tekstami. Zaraz zabieram się do czytania, numer wygląda zachęcająco.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,814
|
kpw_pl pisze:Właśnie chwyciłem PLEXA do rąk (chory jestem więc nie poszedłem do szkoły) i powiem Wam, że stron poświęconych na reklamy jest z 5. Poza tym wszystko zapełnione tekstami. Zaraz zabieram się do czytania, numer wygląda zachęcająco. Jaką ma okładkę - sztywną czy nie ?
|
|
|
Sztywniejszą niż zwykły PLAY, coś w stylu konkurencji.
|
|
|
Dwie koperty. Kup a zobaczysz resztę, jest tu masa tekstu.
|
|
|
Guest |