Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
play_Cubituss
Wysłane: 27 października 2009 20:06:34

Ranga: Administration
Grupy: Administration , Moderator

Przyłączony: 8/16/2007
Odnośnie pisma w dwóch wersjach - za duży koszt przedsięwzięcia plus mimo deklaracji jednak ludzie niechętnie kupują sam tekst bez płyt, o czym wiele pism się boleśnie przekonało. PLAY EXTRA zrobiony jest jako balon próbny, nie zaryzykowałbym aż tak dogłębnego nagłego przerobienia pisma, tym bardziej pisma, które idzie OK (a szukamy rewelacji, zawsze Applause)

thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 20:06:35

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 10/12/2009
Wiesz Pawsik wcale im się nie dzieje jeżeli uważasz że cd-action dodaje słabe gierki to albo na grach sie nie znasz albo jestes w klanie graczy którzy ściągają gry z internetu przez takich jak ty potem nie doceniają Cd-action czy takiego Playa

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
SWAT_
Wysłane: 27 października 2009 20:09:13

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/5/2007
Pawsik pisze:
Na forum CDA nie mogę nic napisać ponieważ dostałem bana za to że mówiłem że dają słabe gierki Applause

Miejmy nadzieję że tutaj też tak będzie. Droga redakcjo, jaka jest na to szansa? Applause

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 20:13:59

Przyłączony: 12/14/2008
Cubituss Czy w Playu będą jeszcze czyszczenia magazynów czy z nich całkiem zrezygnowaliście?

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 20:16:40

Przyłączony: 4/25/2009
Pawsik------> Widzę, ze TOBIE NIC NIE PASUJE!!! NAWET CDA. Jakim wię prawem najeżdżasz na Play'a skoro CDA też Ci nie pasi. Myślę, że Ciebie nic na tym świecie nie jest w stanie zadowolić - nawet na CDA - KTÓRE ZACHWALASZ, ŻE DAJE EXTRA GIERKI powiedziałeś, że ma słabe fulle. Zastanów się nad tym co Ty pleciesz! A przepraszam byś chciał chyba żeby dawali Bioshocka, Modern Warfare 2 i Mafie 2!!! choć i tak nie wiadomo czy byś sie ucieszył...

Swoją droga to dziwne, że na forum CDA dają bany za to, że wyrazisz swoją opinię. W PLAY'u za takie coś bana nie dostaniesz - bo jest wolność słowa - a szkoda. Przez to właśnie myślicie, że na PLAY'a można cały czas jechać i nic Wam się za to nie stanie - nie DOCENIACIE CO MACIEApplause. Może Redakcja powinna dawać bany za to, że komuś się full nie spodobał, wtedy by dużo osób wyleciało (bo jeśli tak robią w CDA PawsikuApplause ).

LuckyKiller
Wysłane: 27 października 2009 20:17:20

Przyłączony: 3/20/2009
Pawsik pisze:
Cubituss Czy w Playu będą jeszcze czyszczenia magazynów czy z nich całkiem zrezygnowaliście?

Przstań pisać/myśleć ciągle tylko o fullach Pawsik... Pewnie zaraz po kupieniu gazetę do kosza wywalasz i tylko płytkę sprawdzasz... PLAY to nie CD PROJEKT...

UP THE IRONS!
thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 20:18:18

Pawsik przestaniesz na to się spokojnie patrzeć nie można czyszczenia będą Play bez czyszczeń stary...

Po za tym z czyszczeń Axel ma spory zysk bo jak jakiś fan nie zdążył kupić danego numeru to zawsze może dostać 3 numery Applause i jest git czyszczenie są jak gry premierowe po 3 miesiącach są 40 % tansze i przechodzą do reedycji tu macie tak samo Applause

Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 20:21:50

LuckyKiller pisze:

Pewnie zaraz po kupieniu gazetę do kosza wywalasz i tylko płytkę sprawdzasz... PLAY to nie CD PROJEKT...

Czasopismo (nie gazetę) czytam od deski do deski. Czytam zapowiedzi, recenzje itp.

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
play_Cubituss
Wysłane: 27 października 2009 20:25:34

Czyszczenia będą, ale jak sądzę nieprędko. Jeszcze parę fajnych fulli Was czeka. Natomiast założenie PLAYa EXTRA (nazywamy go PLEXem dla wygody) jest takie, żeby najlepsze pomysły przeciekły do normalnego PLAYa. I przeciekną, bo przy PLEXie naprawdę zdrowo się wysililiśmy i moim zdaniem znaleźliśmy parę fajnych i rozwiązań, i tematów.

thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 20:27:14

Cubituss a można wiedzieć co z KSG w końcu to są bracia Applause

Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 20:27:16

play_Cubituss pisze:
Odnośnie pisma w dwóch wersjach - za duży koszt przedsięwzięcia plus mimo deklaracji jednak ludzie niechętnie kupują sam tekst bez płyt, o czym wiele pism się boleśnie przekonało. PLAY EXTRA zrobiony jest jako balon próbny, nie zaryzykowałbym aż tak dogłębnego nagłego przerobienia pisma, tym bardziej pisma, które idzie OK (a szukamy rewelacji, zawsze Applause)

Cubituss---> czyli jest cień szansy, że PLAY EXTRA będzie częściej jeżeli projekt strawi większa ilość ludziApplause.

Zresztą moim zdaniem podjęcie ryzyka przerobienia pisma byłoby oplacalne bo wtedy PLAY zbliżył by się poważnie do CDAApplause.

thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 20:29:10

Pietrek ziomku zobaczymy ile będzie numerów sprzedanych jak bedzie conajmniej połowa to będzie dla Playa sukces i według mnie poważne i dobre posunięcie konkurencji hehe ApplauseApplause

play_Cubituss
Wysłane: 27 października 2009 20:29:12

krzychu --> a co chcesz wiedzieć o KŚG?

pietrek --> tak, cień szansy jest. Ale na razie kup i poczytaj to, co zrobiliśmy w tym numerze, jestem naprawdę dumny z tego, jak wygląda (i jak się czyta) to pismo. Zbliżenie się do CDA - proszę, trzymajmy się jakoś rzeczywistości. Popatrz na wyniki ZKDP (dostępne na markolf.pl chociażby), to nie są czasy Dawidów powalających Goliatów.

Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 20:29:57

Może Cubituss moglibyście założyć temat na forum: "Play Extra" gdzie czytelnicy by pisali swoje pomysły Applause

thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 20:30:23

Np czy będą pełne wersje i czy będziecie w jakieś zapowiedzi czy recenzji pierwsi w Polsce

Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 20:36:05

Cubituss---> na pewno kupię jak zwykle zresztąApplause. Już teraz uważam, że numer jest zarąbistyApplause i nie mógłbym go nie mieć bo bym sobie nie darowałApplause.

Ale z tą szansą to naprawdę mnie nastaiłeś Cubi MEGApozytywnieApplause Oby wyszły kolejne byłoby spokoApplause

play_Cubituss
Wysłane: 27 października 2009 20:37:13

Będą pełne wersje, będziemy mieli spory materiał z czegoś, czego konkurencja nie miała.

Pawsik --> pomysły czytelników ograniczają się zazwyczaj do "lepsze fulle, więcej stron, niższa cena". Z całym szacunkiem, trudno je uznać za jakąkolwiek wartość. A jeśli ktoś ma naprawdę coś do powiedzenia, zazwyczaj wysyła mi maila względnie sam sobie zakłada temat i na forum i tam pisze elaborat. Ale elaborat z uzasadnieniami, a nie wishful thinking.

thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 20:37:50

Myśle że jak skończą rok dobrze to następny będzie pozytywnie Applause

Cubituss a będą jakieś przecieki w danym czasie jak można wiedzieć z góry dziękuje

Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 20:44:27

Czy ten numer specjalny będzie w każdym kiosku ?

thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 20:46:30

Nie pawsik ... lol nie mam pytań pewnie że w każdym.

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum