Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 18:02:59

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 12/14/2008
Gdyby ludzie wykupowali wszystkie egzemplarze Playa których może jest ok.400-700 tys. żadnych czyszczeń magazynów by nie było. Cieszcie się zatem moi mili że w ostatnim czasie macie pełne wersje gier Applause W CDA pojawiają się premiery na coverze a w Playu czegoś takiego nie oświadczyłem.

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Radekl2
Wysłane: 27 października 2009 18:03:58

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 3/17/2009
CDA.. CDA... kiedy skończycie wychwalać tutaj to CDA? LUDZIE NIECO UMIARU. Porównywać można, ale bez przesady... CDA... CDA...

A co do czyszczeń: Foidek ma rację- chyba każdy jak coś robi to chce mieć z tego kasę... gdyby świat był taki jak wy chcecie to dawali by AC, NFS a sami pod mostami żyli... ciekawe co będzie jak sami będziecie na siebie zarabiać? Pracując w biedronce (1 lepsze skojarzenie) będziesz dawał darmowe rzeczy "bo tak byłoby fajnie" i ludzie cię będą lubili? A z czego ty będziesz żył?
Pomyślcie i piszcie- I zasada funkcjonowania na forum.

EDIT: I zejdźcie z tych redaktorów- wykonują pracę najlepiej jak umieją. Starają się, a wy tutaj obrzucacie ich... to nie jest fajne i wy przez to fajniejsi nie będziecie... a 100% nie wytrzymalibyście długo gdybyście pracowali nad czymś, a potem każdy "a CDA to ciągle tak daje"... trochę ludzkich zachowań...
Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 18:10:28

Przyłączony: 4/25/2009
Pawsik----> coś widać, że masz krótką pamieć bo pewnie masz może ze 3 numery z tego roku... : A RESTAURANT EMPIRE 2 TO PIES!!! To była premiera.

Zgadzam się z Radkiem - po cholere mowa tu o CDA skoro to forum Play'a! Co chwila jakieś wychwalanie pod niebiosa mimo, że temu pismu też można wiele zarzucić. Ale może to atak fanboy'ów CDA na forum i samego PLAY'a, który było wiadome, ze prędzej czy później nastąpi - NU PAGADI FANBOY'eApplause

Radekl2
Wysłane: 27 października 2009 18:12:44

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 3/17/2009
To chyba jest po 2 nieodpowiedni temat do takich dyskusji. Pawsik wiem, ze lubisz CDA i wszędzie musisz to podkreślać, ale moja prośba: idźże na ich forum.
Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 18:19:38

"Duzo zalezy tu od kosztow (dobra gra - wielkie koszta, dobra nowa gra - ogromne koszta, nowa dobra i glosna gra - GIGANTYCZNE koszta; slynna nowa gra - KOSMICZNE koszta), jak i tez nastawienia danego dystrybutora. Niektorzy w ogole nie chca dawac praw do publikacji swoich gier na Cover CD, niezaleznie od oferowanej kwoty. Inni zas chcieliby dostac za takie prawo jakas tone albo dwie zlota Applause. Sami rozumiecie, ze my musimy "wychodzic na swoje", wiec np. zakup praw do - powiedzmy - Unreala 3 nie jest specjalnie prawdopodobna. A i cena za jaka kupujecie gry w sklepie zwykle ma sie nijak do tej, ktora my placimy za licencje (czesto gry ktore w sklepie sa tansze, u nas sa drozsze od tych, ktore z kolei w sklepach kosztuja drozej - ot, ciekawostka" Cytat z CDA

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 18:25:20

No właśnie Pawsik, Ty wciąż CDA CDA CDA CDA CDA CDA CDA CDA CDA CDA CDA !!!!!!!!!!!!!!!!.....Applause CDAApplause Dlaczego robisz to tu, widać, że z PLAY'a masz chyba w poszanowaniu i go nawet nie kupujesz aż tak częstoWhistle - to tak jakby fan PLAY'a przsiadywał na forum pisma, którego nazwy nie wolno wymawiaćApplause i rozsiewał propagandę jakie jego pismo nie jest najlepsze. A i faktycznie wciąż tylko na Bogu ducha winnych Redaktorów najeżdżacieApplause...Oni już chyba tego tematu nawet nie czytają Applause bo ciągle grymasicie i czego wielkiego by nie zrobili pewnie się to i tak nie zmieni. Jakbyście się czuli gdyby np. robiąc pracę z plastyki przez 3 noce następnego dnia w szkole od plastyczki dowiedzielibyście się, że wasza praca, przy której włożyliście tyle serca jest ch***wa i do du*y!HĘ?

Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 18:28:01

Pietrek2 przejdzie ci weź aspirynę Applause

Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 18:31:04

Nie, nie przejdzieBoo hoo! ...to jest trwałe i zdania z powyższego postu o CDA nie zmienieApplause.

Nie ma na świecie takiego lekarstwaApplause.

krol500
Wysłane: 27 października 2009 18:32:30

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 4/6/2009
witam. trochę offtop ale nie bedę nowego tematu zakładał. czy redakcja (paly nie cda) mogła by napisac artykuł o e-sporcie?

Czesioooo
Wysłane: 27 października 2009 18:34:49

Przyłączony: 9/14/2009
A ja mam taką propozycję do was. Dajcie sobie siana, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie... Tyle w tym temacie i przestańcie się kłócić...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
play_Cubituss
Wysłane: 27 października 2009 18:46:47

Ranga: Administration
Grupy: Administration , Moderator

Przyłączony: 8/16/2007
Szczerze mówiąc chciałbym, żebyśmy na forum PLAYa trzymali się PLAYa, a nie konkurencji. Nie wiem co ma do PLAYa EXTRA to, co napisano w CDA (tak Pawsik, do Ciebie piszę).

KamZ123
Wysłane: 27 października 2009 18:58:53

Przyłączony: 7/27/2009
A nie lepiej od razu go zbanować Applause

majan_pl
Wysłane: 27 października 2009 18:59:04

Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 6/26/2008
Dla mnie fulle są nie potrzebne, świetnie piszecie i to mi wystarcza. Choć z drugiej strony to właśnie fulle nakłoniły mnie do pierwszego kupna gazety (HoMM 3 piechotą nie chodzi Applause), a to właśnie od tamtej pory kupuje gazetę co miesiąc (nie od razu po tym numerze ściślej mówiąc. Kupiłem pismo i gazetą się nie interesowałem liczyła się tylko gra, potem poczytałem gazetkę parę tygodni później i okazało się że to właśnie ona wymiata!!!). Następnym numerem jaki kupiłem po tym z hirosami był 12/2007]

Moim zdaniem powinny być 2 wersje gazety z płytą (droższa) i bez płyty (tańsza). Wtedy kupowałbym gazetę bez płyty, a jak trafiłaby się perełka to bym kupił z płytą Applause.

A skoro dwa Playe w jednym to kupuje!!!

ps.
dalibyście czasem jakieś ekskluziwy do rożnych gier ;p (np. w innych zagranicznych pismach widziałem jakieś klucze z ciuchami do bfh)
Zorzin
Wysłane: 27 października 2009 19:02:58
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 10/15/2009
No, ale co, mamy tylko pisać, że play jest świetny, wyśmienity i jest najlepszą gazetą na świecie ? Chociaż wcale tak nie jest ? Wam chyba zależy na tym, aby się rozwijać.. Bo bez krytyki czytelników daleko nie zajdziecie.. Będziecie stali w miejscu, myśląc, że dla czytelników się to podoba...

Call of duty 4: Modern Warfare and Counter Strike 1.6 player Applause

Now: Need for speed : Shift Applause
Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 19:16:04

majan_pl pisze:
Dla mnie fulle są nie potrzebne, świetnie piszecie i to mi wystarcza. Choć z drugiej strony to właśnie fulle nakłoniły mnie do pierwszego kupna gazety (HoMM 3 piechotą nie chodzi Applause), a to właśnie od tamtej pory kupuje gazetę co miesiąc (nie od razu po tym numerze ściślej mówiąc. Kupiłem pismo i gazetą się nie interesowałem liczyła się tylko gra, potem poczytałem gazetkę parę tygodni później i okazało się że to właśnie ona wymiata!!!). Następnym numerem jaki kupiłem po tym z hirosami był 12/2007]

DokładnieApplause - ja osobiście wcześniej kupowałem PLAY sporadycznie ale od czasu Waszej przemiany w 2007 roku gdy zobaczyłem Colina postanowiłem kupićApplause. W grę pograłem, następnie przejrzałem pismo i zobaczyłem, że po tej transformacjii pismo ma zaje****y design a i teksty tak mnie wciągnęły, że postanowiłem kupować PLAY co miesiąć już tylko dla samego tekstuApplause.

A co się tyczy Cubitussa - jego post znaczy więcej niż tysiąc słów. Napracowali się przy tym projektcie a, niektórzy tak to zjechali, że chyba wstydu nie mająd'oh! .

Nie martw sie Cubi dla mnie i dla wielu na tym forum pismo jest zaje****eApplause...Applause.

thekrzychu2000
Wysłane: 27 października 2009 19:35:06

Przyłączony: 10/12/2009
Ja powiem tylko to co Pietrek mój ziom Applause że jak się już siedzi na forum Playa to się mówi o nim tu akurat rozmawiamy o numerze specjalnym redaktorzy chcą żebyśmy coś powiedzieli na jego temat Applause jak się podobają pełne wersje itp jeżeli chcecie gadać o Action to prosze albo na markolf albo do strony oficjalnej tego czasopisma ja osobiscie jestem fanem cd-Action i to tylko teraz kupuję ale jak siedzę tutaj to piszę o playu. Pawsik dziecko do nauki się zabierz bo nie wiesz jaka sytuacja stoi w Playu pozdrawiam

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 19:39:12

Playa kupowałem kiedyś gdy na płycie dawali takie gry jak: Mafia, Heroes of Might and Magic III, Painkiller, Postal, Postal 2, Syberia, Colin McRae Rally, The Singles, Serius Sam, Gothic, Juiced, Neverwinter Nights, Prince of Persia Applause Teraz trochę mniej kupuję Playa Applause

Szymon22
Wysłane: 27 października 2009 19:40:40

Przyłączony: 4/18/2008
A ja mam drobne pytanko. Czy do gry Loki dołączony jest klucz do gry w cieci?

Pietrek2
Wysłane: 27 października 2009 19:45:36

Ja chciałbym tylko dodać, że Thekrzychu2000 - również mój ziomApplause...Applause bo jakżeby inaczejApplause - to fan CDA a mimo to w przeciwieństwie do, niektórych osób (tak, do Ciebie mówie Pawsik) na forum Play'a nie skanduje hasła CDA ani go nie zachwala bo to FORUM PLAY'A (WIEM SZOK),zresztą to domena Pawsika żeby ciągle zachwalać konkurencyjne pismo - Pawsik no sorry ale dlaczego robisz to tu, na forum które jest przeznaczone dla PLAY'a. Ciekawy jestem czy na forum CDA zachwalasz Play, założe się, że nie. Tak się po prostu nie robi bo naszym Drogim RedaktoromApplause może być nadzwyczajniej w świecie smutno o czym były już wcześniejsze postyApplause.

Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 19:59:41

Pietrek2 pisze:
Ja chciałbym tylko dodać, że Thekrzychu2000 - również mój ziomApplause...Applause bo jakżeby inaczejApplause - to fan CDA a mimo to w przeciwieństwie do, niektórych osób (tak, do Ciebie mówie Pawsik) na forum Play'a nie skanduje hasła CDA ani go nie zachwala bo to FORUM PLAY'A (WIEM SZOK),zresztą to domena Pawsika żeby ciągle zachwalać konkurencyjne pismo - Pawsik no sorry ale dlaczego robisz to tu, na forum które jest przeznaczone dla PLAY'a. Ciekawy jestem czy na forum CDA zachwalasz Play, założe się, że nie. Tak się po prostu nie robi bo naszym Drogim RedaktoromApplause może być nadzwyczajniej w świecie smutno o czym były już wcześniejsze postyApplause.

Na forum CDA nie mogę nic napisać ponieważ dostałem bana za to że mówiłem że dają słabe gierki Applause

Widzę że ten Extra Play to numer pierwszy. Co ile będą się ukazywać te extra numery ?

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum