|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
piter1996 pisze: Jeśli uważasz że dobre gry to JEDYNIE te od największych producentów to już nie moja sprawa...
Jakie w takim razie chciałeś mieć fulle ?
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/27/2009 Posty: 480
|
Luke_13 Sorry za błąd, pomyliłem się.
|
|
|
KamZ123 pisze: Jest dodatek do Icewind Dale 2 (albo dwa), więc chciałem się dowiedzieć, czy to wersja z dodatkiem, czy bez.
Chyba tylko jest sama podstawka, bez dodatków
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 10/15/2009 Posty: 76
|
Hitman_C47 pisze:
piter ale wtedy ta gra by nie przypasowała każdemu. Próbują dać rózne gry.
No to jakoś im nie wychodzi, bo dali 2 x cRPG i 2x strategia...
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/16/2009 Posty: 212
|
Zorzin po 1: Loki to Hack&Slash więc wiesz. Po drugie: ID to czyste RPG Po Trzecie: Port Royal to nie jest typowa strategia. Raczej gra ekonomiczna, która jest odmianą Strategii.
|
|
|
No ale nie ma żadnego FPS czy coś typu AS (nie ogarniam tych nazw gier....)
|
|
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 37
|
Pawsik pisze:piter1996 pisze:Lepiej dać 1 naprawdę mocnego fulla niż 4 słabe. Bo "nie liczy się ilość, ale jakość"  Czyli uważasz że mogliby dać 1 grę ale dobrą np. Dragon Age - Początek lub Wiedźmin ? Daj swoją kasę na licencje to może je zobaczysz w Playu. Cubbitus już się wypowiadał na ten temat. ,,[...]we Włoszech EA daje swoje tytuły na cover i jest to ewenement światowy. W Polsce mógłbym wyłożyć jakąś niewyobrażalną kasę i odpowiedź byłaby wciąż taka sama - "nie". Nie w kraju, w których znaczącą część obrotów robi się grami w tanich seriach... nie zastanowiła Was nigdy popularność platynowych/srebrnych/złotych reedycji u nas?" Osobiście też wolałbym jedną ale nową i bardzo dobrą grę niż kilka gorszych i starszych. Choć zdarzają się u nas takie perełki jak Baldur, Fable czy Call Of Juarez. Szkoda bo Lokiego i Port Royale 2 już mam ale chętnie poczytam to, co będzie w środku.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/17/2009 Posty: 114
|
Oczywiście, że kupię chociaż ID mam to co mi tam? Jestem fanem PLAYA i nim zostanę... Prenumeratę mam, więc 20zł też nie żałuję bo nie wydaję co miesiąc 10  Jeszcze, że tutaj za spamuje: jakiś redaktor może potwierdzić na 100%, że nie będzie tego w prenumeracie? Wiem, piszę, że jest całkowicie niezależna i jestem pewien na 99%, ale...
|
|
|
kpw_pl pisze: Cubbitus już się wypowiadał na ten temat. ,,[...]we Włoszech EA daje swoje tytuły na cover i jest to ewenement światowy. W Polsce mógłbym wyłożyć jakąś niewyobrażalną kasę i odpowiedź byłaby wciąż taka sama - "nie". Nie w kraju, w których znaczącą część obrotów robi się grami w tanich seriach... nie zastanowiła Was nigdy popularność platynowych/srebrnych/złotych reedycji u nas?"
Czyli w czasopismach o grach komputerowych będą gry na coverze które mają po 10 lat albo takie które mają ocenę 5.
|
|
|
Cóż, niekoniecznie. To też chyba trochę zależy od firmy, nie tylko gry od EA są mega hiper duper wypasione.
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
N  ...udało się Wam z tym numerem - pełniaki spoko szczególnie Loki a i Port Royale 2 może być niezły  . A o zawartości już nie wspomne bo jest wy**** ekkhhm...wyrzucona w kosmos  . Tyle stron czytania i testy na 6 stron po prostu BOMBA!!!    . A Wy przestańcie sie zawsze wszystkiego czepiać - nawet gdyby PLAY dał Bioshocka to zawszeby Wam coś nie pasiło...  . A zresztą kto każe kupować PLAY, czemu nie kupicie CDA?
|
|
Przyłączony: 5/21/2009 Posty: 106
|
[Quote:]I darujcie sobie nędzni antyfani Playa Applause. Jestem antyfanem, dlatego że krytykuję Playa? Bez komentarza. [Quote:]Spróbujcie na innym forum powiedzieć jaki to Play jest głupi. Nie mówię, że Play jest głupi, tylko że imo z wielkiej chmury spadł mały deszcz. Miało być coś mocnego, a jest przeciętnie. [Quote:]Tu i tak nikogo nie będzie obchodziła wasza opinia (o ile będzie zła Applause) Jasne. Play jest najlepszy! Wysławiajmy nazwę jego na wieki [Quote:]A Wy przestańcie sie zawsze wszystkiego czepiać Niestety, ale nie ma na tym świecie rzeczy, która byłaby doskonała, a co za tym idzie: bez wad.
|
|
|
Pietrek2 pisze:A Wy przestańcie sie zawsze wszystkiego czepiać - nawet gdyby PLAY dał Bioshocka to zawszeby Wam coś nie pasiło...  . A zresztą kto każe kupować PLAY, czemu nie kupicie CDA? No właśnie jutro kupię sobie nowego CDA panie Pietrek2  Gdyby Play dał Bioshocka byłbym w siódmym niebie.  P.S. A gdzie Play ma ten słynny napis "Najlepsze fulle" ?
|
|
|
Pietrek2, też mam takie wrażenie
|
|
|
Pawsik a gdzie niby widziałeś ten napis.... Nic takiego nie było mówione....
|
|
|
Zorzin pisze:Pawsik a gdzie niby widziałeś ten napis.... Nic takiego nie było mówione.... Chodzi mu pewnie o " Prawdopodobnie najlepsze fulle na rynku" [Quote:]Pietrek2, też mam takie wrażenie Applause Jeśli sądzicie, że Play jest idealny i nic mu nie brakuje, to niestety, mylicie się.
|
|
|
kpw_pl pisze:CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4! I szkoda 20 zeta na pismo pomimo tego, że oprócz tego jest zapełnione 116 stron, wydaje się bardzo ciekawymi artykułami. W innym kraju za czasopismo z mniejszą ilością gier i często słabszymi zapłacilibyście od 22 do nawet 40 zł!
Przecież gry będą się zawsze powtarzały. CDA dało LOKI a teraz daje je Play, Click! dał Call of Juarez a później dał je CDA itp. W innym kraju za ok. 40 zł masz jeden full np. Assassin's Creed.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/6/2009 Posty: 565
|
fulle nie podobają mi się oprócz legendy rpg to jest coś. reszty nie zainstaluje ale kurde nie mówcie ciągle że są to odgrzewane kotlety bo to wnerwia człowieka. idzcie na forum cda i tam napiszcie jacy oni są wspaniali i mają najlepsze fulle. tu jest forum play. numer świetny oby tak dalej!!
|
|
|
krol500 pisze:fulle nie podobają mi się oprócz legendy rpg to jest coś. reszty nie zainstaluje ale kurde nie mówcie ciągle że są to odgrzewane kotlety bo to wnerwia człowieka. idzcie na forum cda i tam napiszcie jacy oni są wspaniali i mają najlepsze fulle. tu jest forum play. numer świetny oby tak dalej!! Są to kotlety i nic na to nie poradzisz. Tak. Tu jest forum Playa, więc krytykować czasopisma nie można, ale chwalić trzeba. Wnerwiają mnie teksty typu: - idź na forum CDA, - jak ci się nie podoba, to kup CDA. Macie jakieś kompleksy?
|
|
|
Dlaczego tego wydania extra nie można obejrzeć strona po stronie ?
|
|
|
Guest |