|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/12/2009 Posty: 154
|
Trudno znaleźć TU osobę, której jakikolwiek numer PLAYa się nie spodoba. Niezależnie od ceny i jakości...
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Czekam teraz na reakcję Cubitussa oraz quentina. Niech się wypowiedzą na temat naszych wypowiedzi 
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 37
|
Jak was czytam to czerwienię się ze złości. Ale wy macie problemy, co kolejną zapowiedź narzekacie na fulle, jakbyście tylko dla nich kupowali PLAY-a. Icewind Dale 2, Port Royale 2 (obstawiałem go!  ), Twierdza: Krzyżowiec (chętnie zagram, miałem kupować) i Loki (też obstawiałem). CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4! I szkoda 20 zeta na pismo pomimo tego, że oprócz tego jest zapełnione 116 stron, wydaje się bardzo ciekawymi artykułami. W innym kraju za czasopismo z mniejszą ilością gier i często słabszymi zapłacilibyście od 22 do nawet 40 zł! Średnie ocen gier z GameRankings.com: Icewind Dale 2 - 89,95% Twierdza: Krzyżowiec - 80,55% Port Royale 2 - 74,41% Loki - 61% Źle? Przeczytajcie jeszcze w zapowiedzi numeru dokładnie co jest w środku. Ja osobiście jestem mega pozytywnie zaskoczony. Miałem nie kupować numeru specjalnego ale jak zobaczyłem zapowiedź... Nie wypada nie kupić. Zapowiada się bardzo fajnie
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Luke_13 pisze:Trudno znaleźć TU osobę, której jakikolwiek numer PLAYa się nie spodoba. Niezależnie od ceny i jakości... To poszukaj sobie GDZIEŚ INDZIEJ innej osoby. A numer świetny. Twierdza Krzyżowiec! Pięknie! Loki w CDA był, ID2 mam. A numer też pewnie świetny i w środku 
|
|
|
To są kotlety, a jak nie wiesz co to słowo oznacza w tym kontekście, to, cóż, nie zabieraj głosu w tej sprawie...
Hitman, nie muszę szukać, bo już dawno znalazłem - Markolf
Poza tym KŚG 116 stron - 12.90 CDA 132 strony - 14.90
Więc 116 stron nie robi na mnie wrażenia.
|
|
Przyłączony: 5/21/2009 Posty: 106
|
kpw_pl pisze:CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4 Jeśli nie wiesz co to kotlety, to nie wypowiadaj się... Port Royal - Komputer Świat GRY 10/05 Loki - CD-Action 8/08 Twierdza Krzyżowiec - Komputer Świat GRY 10/07 kpw_pl pisze:I szkoda 20 zeta na pismo pomimo tego, że oprócz tego jest zapełnione 116 stron, W numerze 163 CDA były 2 płyty DVD i 148 stron za 15,99 zł, więc zgadza się, szkoda wydać 20 zł za coś takiego.
|
|
|
Testy Need for Speed: Shift oraz BioShockowi 2 i StarCrafcie II były już w "normalnych" wydaniach Playa. Mogą te pełne wersje gier mieć ocenę 95 % plus znaczek jakości i tak nie zagram w nie ponieważ nie lubię gier strategicznych.  No już Wiedźmina by mogli dać.
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 37
|
Henryk140 pisze:kpw_pl pisze:CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4 Jeśli nie wiesz co to kotlety, to nie wypowiadaj się... Port Royal - Komputer Świat GRY 10/05 Loki - CD-Action 8/08 Twierdza Krzyżowiec - Komputer Świat GRY 10/07 kpw_pl pisze:I szkoda 20 zeta na pismo pomimo tego, że oprócz tego jest zapełnione 116 stron, W numerze 163 CDA były 2 płyty DVD i 148 stron za 15,99 zł, więc zgadza się, szkoda wydać 20 zł za coś takiego. a był to numer urodzinowy który mam. Te wasze kotlety mi się kojarzą z kaszankami, odgrzewane kotlety - z grami starszymi, serwowanymi po raz kolejny. W takim razie już prawdopodobnie wiem o co wam chodzi ale... Co to ma do rzeczy? Jak by w nowym CDA dali Assassin's Creeda a za rok w PLAY-u to by Wam nie pasowało? Choć faktycznie, słabe zróżnicowanie gier. Dwie strategie i dwa erpegi.
|
|
|
Skoro bym miał z CDA to oczywiste, że by mi nie pasowało...
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Wow, pojechaliście po bandzie  Chociaż pełne wersje mi kompletnie nie podchodzą ( dajcie w końcu jakąś dobrą strzelankę!  ), to z zawartością pisma przeszliście samych siebie  . Ok, 20 zł odstrasza, ale i tak kupię  BRAWO Redakcjo!
|
|
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 172
|
Słabizna naprawdę, loki było w cda , PORT ROYALE 2 w kśg (było kiedyś) twierdza tak samo a ice wind dale 2 ma już swoje lata dajcie w końcu super fulla a nie dawajcie tego co konkurencja miała bo to już staje się nudne cały czas to samo w cda chociaż starają się dać 1 fulla fajnego a wy dajecie "podgrzewane kotlety" tyle powiem i myślę że play "normalny" który wejdzie za nie długo będzie miał lepsze fulle.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
A ja choćby nie wiem co tam dali to i tak kupię. 
|
|
|
alek333 pisze:Słabizna naprawdę, loki było w cda , PORT ROYALE 2 w kśg (było kiedyś) twierdza tak samo a ice wind dale 2 ma już swoje lata dajcie w końcu super fulla a nie dawajcie tego co konkurencja miała bo to już staje się nudne cały czas to samo w cda chociaż starają się dać 1 fulla fajnego a wy dajecie "podgrzewane kotlety" tyle powiem i myślę że play "normalny" który wejdzie za nie długo będzie miał lepsze fulle.
Masz rację. Lepiej dać 1 naprawdę mocnego fulla niż 4 słabe. Bo "nie liczy się ilość, ale jakość" 
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Henryk140 pisze:kpw_pl pisze:CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4 Jeśli nie wiesz co to kotlety, to nie wypowiadaj się... Twierdza Krzyżowiec - Komputer Świat GRY 10/07 Twiedza Deluxe to nie Twierdza Krzyżowiec... I darujcie sobie nędzni antyfani Playa  . Spróbujcie na innym forum powiedzieć jaki to Play jest głupi. Tu i tak nikogo nie będzie obchodziła wasza opinia (o ile będzie zła  ). piter ale wtedy ta gra by nie przypasowała każdemu. Próbują dać rózne gry.
|
|
|
Hitman, Twoja ślepa miłość do PLAYa również mnie nie obchodzi. Szczególnie, że jest 101% subiektywna.
EDIT Hitman, może Ty używasz argumentu "nie lubię czegoś, bo jest głupie". Ja jednak staram się wyjaśnić dlaczego moja opinia w sprawie PLAY Extra jest taka, a nie inna.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/27/2009 Posty: 480
|
Numer świetny na dvd icewind DALE (nie TALE) 2 - czy ktoś wie, czy w wersji GOLD ?
|
|
|
piter1996 pisze:Lepiej dać 1 naprawdę mocnego fulla niż 4 słabe. Bo "nie liczy się ilość, ale jakość"  Czyli uważasz że mogliby dać 1 grę ale dobrą np. Dragon Age - Początek lub Wiedźmin ? Daj swoją kasę na licencje to może je zobaczysz w Playu.
|
|
|
Pawsik pisze:piter1996 pisze:Lepiej dać 1 naprawdę mocnego fulla niż 4 słabe. Bo "nie liczy się ilość, ale jakość"  Czyli uważasz że mogliby dać 1 grę ale dobrą np. Dragon Age - Początek lub Wiedźmin ? Daj swoją kasę na licencje to może je zobaczysz w Playu. Jeśli uważasz że dobre gry to JEDYNIE te od największych producentów to już nie moja sprawa...
|
|
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 172
|
Kto powiedział że są tu anty fani po prostu stwierdzamy fakty dają podgrzewane kotlety a gazeta nie jest warta te 20 zł już cda ma więcej stron a jest za 15 zł czy tam 16zł a że chwalimy cda bo starają dać jakiegoś super fulla, play'owi najwidoczniej niezbyt to wychodzi.
|
|
|
KamZ to nie jest wersja GOLD, bo takowej nie ma 
|
|
|
Guest |