Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
Luke_13
Wysłane: 26 października 2009 16:37:42

Ranga: Prawie mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 5/12/2009
Trudno znaleźć TU osobę, której jakikolwiek numer PLAYa się nie spodoba. Niezależnie od ceny i jakości...

Pawsik
Wysłane: 26 października 2009 16:44:37

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 12/14/2008
Czekam teraz na reakcję Cubitussa oraz quentina. Niech się wypowiedzą na temat naszych wypowiedzi Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
kpw_pl
Wysłane: 26 października 2009 16:58:23

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 7/20/2009
Jak was czytam to czerwienię się ze złości. Ale wy macie problemy, co kolejną zapowiedź narzekacie na fulle, jakbyście tylko dla nich kupowali PLAY-a. Icewind Dale 2, Port Royale 2 (obstawiałem go! Applause), Twierdza: Krzyżowiec (chętnie zagram, miałem kupować) i Loki (też obstawiałem). CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4! I szkoda 20 zeta na pismo pomimo tego, że oprócz tego jest zapełnione 116 stron, wydaje się bardzo ciekawymi artykułami. W innym kraju za czasopismo z mniejszą ilością gier i często słabszymi zapłacilibyście od 22 do nawet 40 zł!

Średnie ocen gier z GameRankings.com:
Icewind Dale 2 - 89,95%
Twierdza: Krzyżowiec - 80,55%
Port Royale 2 - 74,41%
Loki - 61%

Źle? Przeczytajcie jeszcze w zapowiedzi numeru dokładnie co jest w środku.

Ja osobiście jestem mega pozytywnie zaskoczony. Miałem nie kupować numeru specjalnego ale jak zobaczyłem zapowiedź... Nie wypada nie kupić. Zapowiada się bardzo fajnie Applause
Hitman_C47
Wysłane: 26 października 2009 17:01:08

Przyłączony: 10/13/2008
Luke_13 pisze:
Trudno znaleźć TU osobę, której jakikolwiek numer PLAYa się nie spodoba. Niezależnie od ceny i jakości...
To poszukaj sobie GDZIEŚ INDZIEJ innej osoby. A numer świetny. Twierdza Krzyżowiec! Pięknie! Loki w CDA był, ID2 mam. A numer też pewnie świetny i w środku Applause

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Luke_13
Wysłane: 26 października 2009 17:01:27

To są kotlety, a jak nie wiesz co to słowo oznacza w tym kontekście, to, cóż, nie zabieraj głosu w tej sprawie...

Hitman, nie muszę szukać, bo już dawno znalazłem - Markolf

Poza tym
KŚG 116 stron - 12.90
CDA 132 strony - 14.90

Więc 116 stron nie robi na mnie wrażenia.

Henryk140
Wysłane: 26 października 2009 17:13:05

Przyłączony: 5/21/2009
kpw_pl pisze:
CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4

Jeśli nie wiesz co to kotlety, to nie wypowiadaj się...

Port Royal - Komputer Świat GRY 10/05
Loki - CD-Action 8/08
Twierdza Krzyżowiec - Komputer Świat GRY 10/07

kpw_pl pisze:
I szkoda 20 zeta na pismo pomimo tego, że oprócz tego jest zapełnione 116 stron,

W numerze 163 CDA były 2 płyty DVD i 148 stron za 15,99 zł, więc zgadza się, szkoda wydać 20 zł za coś takiego.
Pawsik
Wysłane: 26 października 2009 17:23:44

Testy Need for Speed: Shift oraz BioShockowi 2 i StarCrafcie II były już w "normalnych" wydaniach Playa. Mogą te pełne wersje gier mieć ocenę 95 % plus znaczek jakości i tak nie zagram w nie ponieważ nie lubię gier strategicznych. Applause No już Wiedźmina by mogli dać.

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
kpw_pl
Wysłane: 26 października 2009 17:26:02

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 7/20/2009
Henryk140 pisze:
kpw_pl pisze:
CZY TO SĄ ,,KOTLETY"? No tak, bo nie ma Crysisa, nie ma Wiedźmina ani NAWET CoD-a 4

Port Royal - Komputer Świat GRY 10/05
Loki - CD-Action 8/08

kpw_pl pisze:
I szkoda 20 zeta na pismo pomimo tego, że oprócz tego jest zapełnione 116 stron,

W numerze 163 CDA były 2 płyty DVD i 148 stron za 15,99 zł, więc zgadza się, szkoda wydać 20 zł za coś takiego.

a był to numer urodzinowy który mam. Te wasze kotlety mi się kojarzą z kaszankami, odgrzewane kotlety - z grami starszymi, serwowanymi po raz kolejny. W takim razie już prawdopodobnie wiem o co wam chodzi ale... Co to ma do rzeczy? Jak by w nowym CDA dali Assassin's Creeda a za rok w PLAY-u to by Wam nie pasowało? Choć faktycznie, słabe zróżnicowanie gier. Dwie strategie i dwa erpegi.
Luke_13
Wysłane: 26 października 2009 17:28:18

Skoro bym miał z CDA to oczywiste, że by mi nie pasowało...

piter1996
Wysłane: 26 października 2009 17:45:21

Przyłączony: 3/10/2009
Wow, pojechaliście po bandzie Applause Chociaż pełne wersje mi kompletnie nie podchodzą ( dajcie w końcu jakąś dobrą strzelankę! Applause), to z zawartością pisma przeszliście samych siebie Applause. Ok, 20 zł odstrasza, ale i tak kupię Applause BRAWO Redakcjo!

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

alek333
Wysłane: 26 października 2009 18:01:21

Przyłączony: 1/30/2009
Słabizna naprawdę, loki było w cda , PORT ROYALE 2 w kśg (było kiedyś) twierdza tak samo a ice wind dale 2 ma już swoje lata dajcie w końcu super fulla a nie dawajcie tego co konkurencja miała bo to już staje się nudne cały czas to samo w cda chociaż starają się dać 1 fulla fajnego a wy dajecie "podgrzewane kotlety" tyle powiem i myślę że play "normalny" który wejdzie za nie długo będzie miał lepsze fulle.

ODRA WODZISŁAW

100 post 14.09.2009 14:09 Applause

Mój komputer : | Procek AMD Athlon 64 X2 4000+ [2.11 mhz] | Karta graficzna NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb | Dysk twardy x2 po 75gb | RAM 2 gb drr2 | win XP | Napęd ASUS x18 | Słuchawy Mint | Myszka a4tech evolution opto o13d | klawiatura Mint | Monitor acer AL1916W | Płyta główna GIGABYTE M61PME-S2P | [kolorem czerwonym są oznaczone nowe części/rzeczy do kompa].
LuckyKiller
Wysłane: 26 października 2009 18:04:07

Przyłączony: 3/20/2009
A ja choćby nie wiem co tam dali to i tak kupię.Applause

UP THE IRONS!
piter1996
Wysłane: 26 października 2009 18:08:28

alek333 pisze:
Słabizna naprawdę, loki było w cda , PORT ROYALE 2 w kśg (było kiedyś) twierdza tak samo a ice wind dale 2 ma już swoje lata dajcie w końcu super fulla a nie dawajcie tego co konkurencja miała bo to już staje się nudne cały czas to samo w cda chociaż starają się dać 1 fulla fajnego a wy dajecie "podgrzewane kotlety" tyle powiem i myślę że play "normalny" który wejdzie za nie długo będzie miał lepsze fulle.

Masz rację. Lepiej dać 1 naprawdę mocnego fulla niż 4 słabe. Bo "nie liczy się ilość, ale jakość" Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Hitman_C47
Wysłane: 26 października 2009 18:09:27

Przyłączony: 10/13/2008
Henryk140 pisze:
kpw_pl pisze:

Twiedza Deluxe to nie Twierdza Krzyżowiec... I darujcie sobie nędzni antyfani Playa Applause. Spróbujcie na innym forum powiedzieć jaki to Play jest głupi. Tu i tak nikogo nie będzie obchodziła wasza opinia (o ile będzie zła Applause).

piter ale wtedy ta gra by nie przypasowała każdemu. Próbują dać rózne gry.

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Luke_13
Wysłane: 26 października 2009 18:13:57

Hitman, Twoja ślepa miłość do PLAYa również mnie nie obchodzi. Szczególnie, że jest 101% subiektywna.

EDIT
Hitman, może Ty używasz argumentu "nie lubię czegoś, bo jest głupie". Ja jednak staram się wyjaśnić dlaczego moja opinia w sprawie PLAY Extra jest taka, a nie inna.

KamZ123
Wysłane: 26 października 2009 18:20:44

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 7/27/2009
Numer świetny na dvd icewind DALE (nie TALE) 2 - czy ktoś wie, czy w wersji GOLD ?

Pawsik
Wysłane: 26 października 2009 18:27:22

piter1996 pisze:

Lepiej dać 1 naprawdę mocnego fulla niż 4 słabe. Bo "nie liczy się ilość, ale jakość" Applause

Czyli uważasz że mogliby dać 1 grę ale dobrą np. Dragon Age - Początek lub Wiedźmin ? Daj swoją kasę na licencje to może je zobaczysz w Playu. Applause

piter1996
Wysłane: 26 października 2009 18:30:22

Pawsik pisze:
piter1996 pisze:

Lepiej dać 1 naprawdę mocnego fulla niż 4 słabe. Bo "nie liczy się ilość, ale jakość" Applause

Czyli uważasz że mogliby dać 1 grę ale dobrą np. Dragon Age - Początek lub Wiedźmin ? Daj swoją kasę na licencje to może je zobaczysz w Playu. Applause

Jeśli uważasz że dobre gry to JEDYNIE te od największych producentów to już nie moja sprawa...

Mój kanał YT

alek333
Wysłane: 26 października 2009 18:30:28

Przyłączony: 1/30/2009
Kto powiedział że są tu anty fani po prostu stwierdzamy fakty dają podgrzewane kotlety a gazeta nie jest warta te 20 zł już cda ma więcej stron a jest za 15 zł czy tam 16zł a że chwalimy cda bo starają dać jakiegoś super fulla, play'owi najwidoczniej niezbyt to wychodzi.

ODRA WODZISŁAW

100 post 14.09.2009 14:09 Applause

Mój komputer : | Procek AMD Athlon 64 X2 4000+ [2.11 mhz] | Karta graficzna NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb | Dysk twardy x2 po 75gb | RAM 2 gb drr2 | win XP | Napęd ASUS x18 | Słuchawy Mint | Myszka a4tech evolution opto o13d | klawiatura Mint | Monitor acer AL1916W | Płyta główna GIGABYTE M61PME-S2P | [kolorem czerwonym są oznaczone nowe części/rzeczy do kompa].
Luke_13
Wysłane: 26 października 2009 18:37:20

KamZ
to nie jest wersja GOLD, bo takowej nie ma Applause

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum