|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Przechodziłem obok kiosku i na wystawie zobaczyłem ten "specjalny" numer Playa. Ale jego nie kupiłem z braku funduszy 
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Odpowiem globalnie - tak, jest szansa, że pomysły, które pokazaliśmy w PLEXie przenikną do normalnego PLAYa. Zaraz się zresztą przekonacie, które.  Siedzimy i robimy  Dzięki za ciepłe słowa, dużo serca włożyliśmy w ten numer.
|
|
|
play_Cubituss pisze:Odpowiem globalnie - tak, jest szansa, że pomysły, które pokazaliśmy w PLEXie przenikną do normalnego PLAYa. Zaraz się zresztą przekonacie, które.  Siedzimy i robimy  Dzięki za ciepłe słowa, dużo serca włożyliśmy w ten numer. Mam nadzieje że już na zawsze w "normalnym" Playu będzie 116 str. za 9,99 zł
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Życzysz nam aż tak szybkiej śmierci? Nieładnie...
|
|
|
play_Cubituss pisze:Życzysz nam aż tak szybkiej śmierci? Lubię was i żadnej, szybkiej, expresowej, śmierci wam nie życzę.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
I pisał wam to koleś który kilka dni temu chwalił wyłącznie cd-action 
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 30
|
A moze jakies info co do zbliżającego sie numeru Play'a  A tekstów pawsika nie ma co komentować bo on ma chyba rozdwojenie jazni  raz pisze ze CDA jest lepsze a raz ze Play  wiec juz nie bede komentowac jego postów bo nie ma sensu i nic juz nie zmieni Pawsika
|
|
|
Pzremeko pisze:A moze jakies info co do zbliżającego sie numeru Play'a Właśnie żeby były takie same przecieki jak były to numeru "specjalnego"
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
nooo, byłoby fajnie 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/18/2008 Posty: 296
|
OOOO dziś będę miał w końcu Play Extra  Tak, tak wiem zastanawiacie się dlaczego dopiero teraz  Historia się zaczyna w sklepie tam go nie było w sklepie następnym też nie i tak dalej aż w końcu pojawił się dziś w kiosku obok gabinetu mojej mamy  Tak się zamartwaiłem cały czas, że nie będę miał tak fajnego numeru Play'a, A tu znienacka........ JEST 
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
kurde, u mnie w sklepie był tylko jeden numer i spóźniłem się z kupnem o dosłownie pare minut
|
|
|
no to przerąbane :/
|
|
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Ilość stron oraz zawartość dwóch podwójnych płyt DVD przekłada się na cenę. Chociaż mam wrażenie, że i tak 20zł to odrobinę za mało  Ale chwała Wam za to. Pomysły z wersji Extra chcielibyście przełożyć na zwyczajowego Playa? Nie mam nic przeciwko. Tylko zastanawia mnie cena oraz zagospodarowanie stron. Szczerze mówiąc mam żal, że swoje miejsce znalazł dział Konsole. Konsoli nie posiadam, prawdopodobnie posiadać nie będę więc praktycznie w ogóle mnie ten dział nie interesuje. Co się stało z wydaniem Konsolowym? Albo wszystko przeszło bez echa, albo muszę umyć uszy. Mam nadzieję, że kosztem innych stron czy też działów nie wlepicie czegoś co jest zawarte w wersji Extra. No i oczywiście cena. Swego czasu czasopismo kosztowało 12zł. Nie pogniewałbym się, gdyby lekkie wzbogacenie ilości stron przełożyło się na wcześniej wymienioną cenę. Wracając do nowego wydania. Jaki przebieg wydawniczy jest zarysowany. Obstawiam numer na kwartał/co kwartał. Jeśli nie, proszę o wyprowadzenie z błędu  A co do samej zawartości pisma. Hmm. Powiem tak. Byliście wielcy i jeszcze urośliście  ;D
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Świetne pełniaki, dużo tekstu i felietony. Rewelacja. 10/10.Tylko jedno pytanko: co ile będziecie takie numery wydawać?
|
|
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 537
|
Chętnie bym zakupił ale pomimo codziennego sprawdzania już TYDZIEŃ nie mogę znaleść ,,specjalnego''. Wstrzymuje się z zakupem PLAY do czasu, aż dostanę w swoje ręce wydanie Extra
|
|
|
ja oczywiście po zakończeniu czytania ,,Plextra'' z zadowoleniem czekam na zwykłego Play-a 
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
MrHush pisze:Ilość stron oraz zawartość dwóch podwójnych płyt DVD przekłada się na cenę. Chociaż mam wrażenie, że i tak 20zł to odrobinę za mało  Ale chwała Wam za to. Pomysły z wersji Extra chcielibyście przełożyć na zwyczajowego Playa? Nie mam nic przeciwko. Tylko zastanawia mnie cena oraz zagospodarowanie stron. Szczerze mówiąc mam żal, że swoje miejsce znalazł dział Konsole. Konsoli nie posiadam, prawdopodobnie posiadać nie będę więc praktycznie w ogóle mnie ten dział nie interesuje. Co się stało z wydaniem Konsolowym? Albo wszystko przeszło bez echa, albo muszę umyć uszy. Mam nadzieję, że kosztem innych stron czy też działów nie wlepicie czegoś co jest zawarte w wersji Extra. No i oczywiście cena. Swego czasu czasopismo kosztowało 12zł. Nie pogniewałbym się, gdyby lekkie wzbogacenie ilości stron przełożyło się na wcześniej wymienioną cenę. Wracając do nowego wydania. Jaki przebieg wydawniczy jest zarysowany. Obstawiam numer na kwartał/co kwartał. Jeśli nie, proszę o wyprowadzenie z błędu  A co do samej zawartości pisma. Hmm. Powiem tak. Byliście wielcy i jeszcze urośliście  ;D Czyli jeśli ty nie masz konsoli to Play ma zakaz pisania o nich i o grach które wychodzą tylko na nie ?
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
On wyraził swoje zdanie, a nie rozpoczął wielki protestu "Precz z konsolami w PLAYu!"  Ja podobnie jak MrHush nie posiadam konsoli i mało mnie interesuje które gry są na nie dobre, a które nie.
|
|
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Mati_ziom Zakaz? Jaki zakaz?  Nie wyprowadzam jakiegoś protestu w kierunku redakcji względem tegoż działu. Chętnie poczytam, "co tam w trawie piszczy", jednakże osobiście wolałbym to miejsce zagospodarować np. w całości dla domeny PC. Oczywiście, to tylko moje skromne zdanie. Dział konsole powstał zapewne z powodu zaprzestania wydawania osobnego wydania Play Konsole. Aj, nie będę dedukował. Koniec końców, nie mam nic przeciwko
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
MrHush pisze:Koniec końców, nie mam nic przeciwko  No widzisz  A jutro marsz do sklepu po Xboxa i reklamówkę gier  .
|
|
|
Guest |