Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
Pawsik
Wysłane: 2 listopada 2009 13:29:43

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 12/14/2008
Przechodziłem obok kiosku i na wystawie zobaczyłem ten "specjalny" numer Playa. Ale jego nie kupiłem z braku funduszy Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
play_Cubituss
Wysłane: 2 listopada 2009 15:08:18

Ranga: Administration
Grupy: Administration , Moderator

Przyłączony: 8/16/2007
Odpowiem globalnie - tak, jest szansa, że pomysły, które pokazaliśmy w PLEXie przenikną do normalnego PLAYa. Zaraz się zresztą przekonacie, które. Applause Siedzimy i robimy Applause Dzięki za ciepłe słowa, dużo serca włożyliśmy w ten numer.

Pawsik
Wysłane: 2 listopada 2009 15:12:56

play_Cubituss pisze:
Odpowiem globalnie - tak, jest szansa, że pomysły, które pokazaliśmy w PLEXie przenikną do normalnego PLAYa. Zaraz się zresztą przekonacie, które. Applause Siedzimy i robimy Applause Dzięki za ciepłe słowa, dużo serca włożyliśmy w ten numer.

Mam nadzieje że już na zawsze w "normalnym" Playu będzie 116 str. za 9,99 zł Applause

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
play_Cubituss
Wysłane: 2 listopada 2009 15:54:09

Ranga: Administration
Grupy: Administration , Moderator

Przyłączony: 8/16/2007
Życzysz nam aż tak szybkiej śmierci? Nieładnie...

Pawsik
Wysłane: 2 listopada 2009 16:02:15

play_Cubituss pisze:
Życzysz nam aż tak szybkiej śmierci?

Lubię was i żadnej, szybkiej, expresowej, śmierci wam nie życzę. Whistle

thekrzychu2000
Wysłane: 2 listopada 2009 16:06:05

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 10/12/2009
I pisał wam to koleś który kilka dni temu chwalił wyłącznie cd-action Applause

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Pzremeko
Wysłane: 2 listopada 2009 17:42:46

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 5/24/2008
A moze jakies info co do zbliżającego sie numeru Play'a Applause A tekstów pawsika nie ma co komentować bo on ma chyba rozdwojenie jazni Applause raz pisze ze CDA jest lepsze a raz ze Play Applause wiec juz nie bede komentowac jego postów bo nie ma sensu i nic juz nie zmieni Pawsika Applause

Muj ulubiony kolor rzułty Applause najlepszy tekst dzieci Neo Applause
Pawsik
Wysłane: 2 listopada 2009 17:46:08

Pzremeko pisze:
A moze jakies info co do zbliżającego sie numeru Play'a Applause

Właśnie żeby były takie same przecieki jak były to numeru "specjalnego" Applause

matembo
Wysłane: 2 listopada 2009 18:04:38

Przyłączony: 8/23/2008
nooo, byłoby fajnie Applause

Sumienie to to co boli, gdy cała reszta ciebie czuje się świetnie.
kowalinho
Wysłane: 2 listopada 2009 18:47:02

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 7/18/2008
OOOO dziś będę miał w końcu Play ExtraApplause
Tak, tak wiem zastanawiacie się dlaczego dopiero terazApplause
Historia się zaczyna w sklepie tam go nie było w sklepie następnym też nie i tak dalej aż w końcu pojawił się dziś w kiosku obok gabinetu mojej mamyApplause
Tak się zamartwaiłem cały czas, że nie będę miał tak fajnego numeru Play'a, A tu znienacka........ JESTApplauseApplause
Ciapek666
Wysłane: 3 listopada 2009 00:22:37

Przyłączony: 1/17/2008
kurde, u mnie w sklepie był tylko jeden numer i spóźniłem się z kupnem o dosłownie pare minutApplause
matembo
Wysłane: 4 listopada 2009 19:49:04

no to przerąbane :/

MrHush
Wysłane: 5 listopada 2009 08:51:22

Przyłączony: 10/29/2009
Ilość stron oraz zawartość dwóch podwójnych płyt DVD przekłada się na cenę. Chociaż mam wrażenie, że i tak 20zł to odrobinę za mało Applause Ale chwała Wam za to. Pomysły z wersji Extra chcielibyście przełożyć na zwyczajowego Playa? Nie mam nic przeciwko. Tylko zastanawia mnie cena oraz zagospodarowanie stron. Szczerze mówiąc mam żal, że swoje miejsce znalazł dział Konsole. Konsoli nie posiadam, prawdopodobnie posiadać nie będę więc praktycznie w ogóle mnie ten dział nie interesuje. Co się stało z wydaniem Konsolowym? Albo wszystko przeszło bez echa, albo muszę umyć uszy. Mam nadzieję, że kosztem innych stron czy też działów nie wlepicie czegoś co jest zawarte w wersji Extra. No i oczywiście cena. Swego czasu czasopismo kosztowało 12zł. Nie pogniewałbym się, gdyby lekkie wzbogacenie ilości stron przełożyło się na wcześniej wymienioną cenę. Wracając do nowego wydania. Jaki przebieg wydawniczy jest zarysowany. Obstawiam numer na kwartał/co kwartał. Jeśli nie, proszę o wyprowadzenie z błędu Applause

A co do samej zawartości pisma. Hmm. Powiem tak. Byliście wielcy i jeszcze urośliście Boo hoo! ;D
Arturano
Wysłane: 5 listopada 2009 11:38:37

Przyłączony: 1/26/2009
Świetne pełniaki, dużo tekstu i felietony. Rewelacja. 10/10.Tylko jedno pytanko: co ile będziecie takie numery wydawać?

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
GARY93
Wysłane: 5 listopada 2009 12:43:48

Przyłączony: 6/17/2009
Chętnie bym zakupił ale pomimo codziennego sprawdzania już TYDZIEŃ nie mogę znaleść ,,specjalnego''. Wstrzymuje się z zakupem PLAY do czasu, aż dostanę w swoje ręce wydanie Extra

Dla pewności

matembo
Wysłane: 5 listopada 2009 16:07:52

ja oczywiście po zakończeniu czytania ,,Plextra'' z zadowoleniem czekam na zwykłego Play-a Applause

Mati_ziom
Wysłane: 5 listopada 2009 17:07:16

Przyłączony: 12/25/2007
MrHush pisze:
Ilość stron oraz zawartość dwóch podwójnych płyt DVD przekłada się na cenę. Chociaż mam wrażenie, że i tak 20zł to odrobinę za mało Applause Ale chwała Wam za to. Pomysły z wersji Extra chcielibyście przełożyć na zwyczajowego Playa? Nie mam nic przeciwko. Tylko zastanawia mnie cena oraz zagospodarowanie stron. Szczerze mówiąc mam żal, że swoje miejsce znalazł dział Konsole. Konsoli nie posiadam, prawdopodobnie posiadać nie będę więc praktycznie w ogóle mnie ten dział nie interesuje. Co się stało z wydaniem Konsolowym? Albo wszystko przeszło bez echa, albo muszę umyć uszy. Mam nadzieję, że kosztem innych stron czy też działów nie wlepicie czegoś co jest zawarte w wersji Extra. No i oczywiście cena. Swego czasu czasopismo kosztowało 12zł. Nie pogniewałbym się, gdyby lekkie wzbogacenie ilości stron przełożyło się na wcześniej wymienioną cenę. Wracając do nowego wydania. Jaki przebieg wydawniczy jest zarysowany. Obstawiam numer na kwartał/co kwartał. Jeśli nie, proszę o wyprowadzenie z błędu Applause

A co do samej zawartości pisma. Hmm. Powiem tak. Byliście wielcy i jeszcze urośliście Boo hoo! ;D

Czyli jeśli ty nie masz konsoli to Play ma zakaz pisania o nich i o grach które wychodzą tylko na nie ?
piter1996
Wysłane: 5 listopada 2009 17:52:49

Przyłączony: 3/10/2009
On wyraził swoje zdanie, a nie rozpoczął wielki protestu "Precz z konsolami w PLAYu!" Applause
Ja podobnie jak MrHush nie posiadam konsoli i mało mnie interesuje które gry są na nie dobre, a które nie.

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

MrHush
Wysłane: 5 listopada 2009 19:38:28

Przyłączony: 10/29/2009
Mati_ziom
Zakaz? Jaki zakaz? Applause Nie wyprowadzam jakiegoś protestu w kierunku redakcji względem tegoż działu. Chętnie poczytam, "co tam w trawie piszczy", jednakże osobiście wolałbym to miejsce zagospodarować np. w całości dla domeny PC. Oczywiście, to tylko moje skromne zdanie. Dział konsole powstał zapewne z powodu zaprzestania wydawania osobnego wydania Play Konsole. Aj, nie będę dedukował. Koniec końców, nie mam nic przeciwko Applause
Mati_ziom
Wysłane: 5 listopada 2009 22:16:18

Przyłączony: 12/25/2007
MrHush pisze:
Koniec końców, nie mam nic przeciwko Applause

No widzisz Applause A jutro marsz do sklepu po Xboxa i reklamówkę gier Applause .
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum