|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
On was tylko poinformował...
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 10/1/2009 Posty: 14
|
Playa Extra kupiłem bo Twierdza Krzyżowiec jest na płycie. Playa i CD-action kupuję jak ciekawe pełniaki są , oba pisma mi się podobają .
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Henryk140 pisze:Pietrek2 pisze:Zgadzam się. PAWSKIK ZAMKNIJ JADAKĘ NIEWYPARZONĄApplause MNIE TO JE***E CO CDA BEDZIE MIAŁO BO MNIE TO NIE OBCHODZIApplause POWINIENEŚ DOSTAĆ BANA, BO NA FORUM CDA ZA REKLAMOWANIE CZEGOŚ JEST WŁAŚNIE BAN - TAK SAMO POWINNO BYĆ TU. Mati_ziom pisze:więc owsiku - STUL JAPĘ ! Jak dla mnie to trochę przesadzacie. Zachowujecie się jak dzieci z piaskownicy, którym ktoś się nie podoba i chcą go zbluzgać za wszelką cenę. Owszem, Pawsik często pisze głupoty, ale zachowajcie więcej kultury. Później ktoś wejdzie na forum i pomyśli, że jakaś hołota czyta Playa. Pawsik udowodnił że nie jest człowiekiem o wielkim intelekcie a jak już ktoś na niego naskoczy to tłumaczy się że nic złego nie zrobił , że to tylko 2-3 posty o ty samym... Od kiedy tu jest denerwuje mnie niemiłosiernie , jego postu zazwyczaj nic nie wnoszą do dyskusji i dość często są po prostu nie na temat.
|
|
Przyłączony: 2/4/2008 Posty: 24
|
Aroos:Ja kupuje Play CD-A i KŚG co miesiąc 
|
|
|
Dla mnie każda z tych trzech czasopism jest bardzo dobra ,chociaż KŚG jest trochę zwalone nawet nie ma żadnych testów kart graficznych itp.
|
|
|
A co do CD-A to przestańcie o tym gadać cały czas tylko piszcie opinie na temat gazety tak jak jest w temacie ,a nie ,że Pawsik pisze o CD-A zignorujcie go jak będzie pisał na ten temat ,a jak komuś z redakcji się nie będzie to podobać to go zbanują!!!
|
|
|
Co do Play'a EXTRA jest wyrąbisty .Fajny tekst o GTA i w ogóle Bioshocku Mafi2 Ballad of gay tony max payne 3 ,czy AC2.Fajna też zapowiedź APB i tekst o MW2.Trendy też fajne ,a tak w ogóle rzeczywiście częściej powinien wychodzić Play Extra.Dobrze by było ,także gdyby feliotony były ,także w zwykłych Play-ach.REDAKCJO-BRAWO!!!
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
muchi mogłeś wszystko napisać w jednym poście a nie osobno 
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pawsik, przecież widać, że leci na ilość postów... Tak zwany spam. Jakby nie mógł zawrzeć wszystkiego w jednym poście tylko rozbił na 4 niepotrzebne posty...
|
|
|
Mati_ziom pisze: Pawsik udowodnił że nie jest człowiekiem o wielkim intelekcie a jak już ktoś na niego naskoczy to tłumaczy się że nic złego nie zrobił
A ty pewnie masz 99,9 % punktów IQ. Świat się chyba nie zawalił od moich postów. Mati_ziom pisze: Od kiedy tu jest denerwuje mnie niemiłosiernie , jego postu zazwyczaj nic nie wnoszą do dyskusji i dość często są po prostu nie na temat.
Cieszy mnie twój brak szacunku
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,395
|
Pawsik pisze:Mati_ziom pisze: Pawsik udowodnił że nie jest człowiekiem o wielkim intelekcie a jak już ktoś na niego naskoczy to tłumaczy się że nic złego nie zrobił
A ty pewnie masz 99,9 % punktów IQ. Świat się chyba nie zawalił od moich postów. Porównując twoje pasty i Mati_zioma nie trudno się domyślić tego, że ma z co najmniej 3 razy wyższy od Ciebie. Pawsik pisze:Mati_ziom pisze: Od kiedy tu jest denerwuje mnie niemiłosiernie , jego postu zazwyczaj nic nie wnoszą do dyskusji i dość często są po prostu nie na temat.
Cieszy mnie twój brak szacunku A mnie cieszy twój niski intelekt i to że jesteś "dzieckiem Neo" nawet jeśli nie masz Neostrady i nie jesteś dzieckiem.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Dobra ludzie opanujmy się bo z tematu się śmieciowisko robi. Już dosyć chyba...
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
pikikd pisze:Może czyta mi się recenzje lepiej w kśgry, bo tak jak napisałem już parę postów wcześniej, Play jest bardziej dla dzieci, kśgry dla trochę bardziej starszych.  A mi się coś zdaje, że na odwrót. Kikla lat temu chyba nawet sami Redaktorzy, w którymś z listów powiedzieli : [Quote:]W Play'u nie możemy pisać jak się dany tytuł czyta po polsku bo PLAY to pismo dla bardziej zaawansowanych graczy a KŚG pisze bardziej dla młodszych, stąd napisy pod tytułami w formie czytanej . W każdym razie było to napisane tak lub podobnie. Więc nie rozumiem czemu twierdzisz, że to PLAY jest pismem bardziej dla dzieci... Muchi---------> Jesteś nowy na forum ale to nie znaczy, że masz w tak bezczelny i chamski sposób spamować - myślisz, że jak SE nabijesz więcej postów to będziesz swój ziom i wszyscy zaczną Cie szanować? Jeśli chodzi o Play'a Extra to jest to bardzo ciekawy numer, trendy felietony, historia GTA i wiele innycj to super tematy  , które przydałyby się w zwykłym PLAY'u. I tu pytanie do Cubitussa--->chodząc po wielu stronkach internetowych zauważyłem, że większość ludzi wypoiada się ciepło o numerze specjalnym PLAY'a  . Czuję więc, że to mogło wypalić (PLEX) i mam wielką nadzieję, że pojawią się kolejne jego numery. Największym moim marzeniem byłoby gruntowne przerobienie "zwykłego PLAY'a" żeby był podobny do swojego młodszego brata - jeśli tak mogę go nazwać - PLEX'a PAWSIK----> Nie udawaj greka, gdy zauważysz, że grunt pod nogami Ci sie pali to panikujesz i mówisz, że Ty nic takiego złego nie zrobiłeś, że tylko 2-3 posty napisałeś. Mówisz, że Mati_Ziom musi mieć intelekt chyba 99,9% - jaki w takim razie Ty masz - większy?, skoro Mati pisze normalne i sensowne posty a Ty głupie i zachwalające to czego w tym temacie nie powinno. Mati to generalnie spokojny user, a skoro go rozwścieczyłeś tzn, że naprawdę wkurzasz, tak samo SWAT'a. Pół forum na Ciebie naskoczyło, w takim razie zastanów się i pomyśl, że to może faktycznie w Tobie tkwi problem skoro potrafisz wkurzyć tyle userów. Masz przeogromne szczęście, że jakimś trafem nie ma już z nami gorseta (szkoda nawet - pewnie jakaś siła wyższa typu szkoła  ) bo wtedy zapewniam Cię, że nie pozostawiłby na Tobie suchej nitki.
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
A ja myślę że na tym poście z Pietrka2 zakończymy tą żałosną dyskusje robicie z siebie tylko bandę opryskliwych idiotów pokażcie pawsikowi że macie kulturę,klasę i osobowość bo on tego nie ma a tak to on z was leje jak wy się wkurwia... pozdro
|
|
|
Przecież napisałem... Ale zostałem niestety przez Pietrka olany a szkoda.:/ Dajmy sobie już sopkój.
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
LuckyKiller pisze:Przecież napisałem... Ale zostałem niestety przez Pietrka olany a szkoda.:/ Dajmy sobie już sopkój. Nie nie olałem Cie:/:/:/:/:/:/:/  , napisałem tylko o Play'u. A o Pawsiku tylko dodałem, że faktycznie wkurza. Pozatym Krzychu mój ziom  zgrabnie to zakończył więc czemu szkoda  . Wszystko wyjaśnione już więc nikt chyba nic już nie napisze bo wszystko co miało być zostało powiedziane. A i może Pawsik się uspokoi trochę  .
|
|
|
Pietrek2 pisze:LuckyKiller pisze:Przecież napisałem... Ale zostałem niestety przez Pietrka olany a szkoda.:/ Dajmy sobie już sopkój. Nie nie olałem Cie:/:/:/:/:/:/:/  , napisałem tylko o Play'u. A o Pawsiku tylko dodałem, że faktycznie wkurza. Pozatym Krzychu mój ziom  zgrabnie to zakończył więc czemu szkoda  . Wszystko wyjaśnione już więc nikt chyba nic już nie napisze bo wszystko co miało być zostało powiedziane. A i może Pawsik się uspokoi trochę  . No niech będzie. Miejmy nadzieję że to już koniec.
|
|
|
Pietrek2 pisze:Jeśli chodzi o Play'a Extra to jest to bardzo ciekawy numer, trendy felietony, historia GTA i wiele innycj to super tematy  , które przydałyby się w zwykłym PLAY'u. I tu pytanie do Cubitussa--->chodząc po wielu stronkach internetowych zauważyłem, że większość ludzi wypoiada się ciepło o numerze specjalnym PLAY'a  . Czuję więc, że to mogło wypalić (PLEX) i mam wielką nadzieję, że pojawią się kolejne jego numery. Największym moim marzeniem byłoby gruntowne przerobienie "zwykłego PLAY'a" żeby był podobny do swojego młodszego brata - jeśli tak mogę go nazwać - PLEX'a  Wszystko zależny od sprzedanych egzemplarzy tego numeru. Jeśli masz jakiś pomysł jeśli chodzi o Play wyślij e-mail listy@playpc.pl 
|
|
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 537
|
Koczuje pod kioskiem już 5 dzień i nie ma... .. :,-(
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 266
|
Ja tylko tak na przyszłość: Rozumiem, że dany user może Was denerwować, ale to jeszcze nie znaczy, że możecie sobie na niego bluzgać. Po prostu ignorujcie bo się posypią ostrzeżenia.
|
|
|
Guest |