Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
Hitman_C47
Wysłane: 31 października 2009 20:10:53

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 10/13/2008
On was tylko poinformował...

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Cichy40
Wysłane: 31 października 2009 20:29:07
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 10/1/2009
Playa Extra kupiłem bo Twierdza Krzyżowiec jest na płycie.
Playa i CD-action kupuję jak ciekawe pełniaki są , oba pisma mi się podobają .
Mati_ziom
Wysłane: 31 października 2009 20:33:04

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 12/25/2007
Henryk140 pisze:
Pietrek2 pisze:
Zgadzam się. PAWSKIK ZAMKNIJ JADAKĘ NIEWYPARZONĄApplause MNIE TO JE***E CO CDA BEDZIE MIAŁO BO MNIE TO NIE OBCHODZIApplause POWINIENEŚ DOSTAĆ BANA, BO NA FORUM CDA ZA REKLAMOWANIE CZEGOŚ JEST WŁAŚNIE BAN - TAK SAMO POWINNO BYĆ TU.

Mati_ziom pisze:
więc owsiku - STUL JAPĘ !

Jak dla mnie to trochę przesadzacie. Zachowujecie się jak dzieci z piaskownicy, którym ktoś się nie podoba i chcą go zbluzgać za wszelką cenę. Owszem, Pawsik często pisze głupoty, ale zachowajcie więcej kultury. Później ktoś wejdzie na forum i pomyśli, że jakaś hołota czyta Playa.Applause

Pawsik udowodnił że nie jest człowiekiem o wielkim intelekcie a jak już ktoś na niego naskoczy to tłumaczy się że nic złego nie zrobił , że to tylko 2-3 posty o ty samym... Od kiedy tu jest denerwuje mnie niemiłosiernie , jego postu zazwyczaj nic nie wnoszą do dyskusji i dość często są po prostu nie na temat.
muchi
Wysłane: 1 listopada 2009 11:10:57

Przyłączony: 2/4/2008
Aroos:Ja kupuje Play CD-A i KŚG co miesiąc Applause

PLAY
muchi
Wysłane: 1 listopada 2009 11:13:03

Dla mnie każda z tych trzech czasopism jest bardzo dobra ,chociaż KŚG jest trochę zwalone nawet nie ma żadnych testów kart graficznych itp.

PLAY
muchi
Wysłane: 1 listopada 2009 11:16:51

A co do CD-A to przestańcie o tym gadać cały czas tylko piszcie opinie na temat gazety tak jak jest w temacie ,a nie ,że Pawsik pisze o CD-A zignorujcie go jak będzie pisał na ten temat ,a jak komuś z redakcji się nie będzie to podobać to go zbanują!!!

PLAY
muchi
Wysłane: 1 listopada 2009 11:24:54

Co do Play'a EXTRA jest wyrąbisty .Fajny tekst o GTA i w ogóle Bioshocku Mafi2 Ballad of gay tony max payne 3 ,czy AC2.Fajna też zapowiedź APB i tekst o MW2.Trendy też fajne ,a tak w ogóle rzeczywiście częściej powinien wychodzić Play Extra.Dobrze by było ,także gdyby feliotony były ,także w zwykłych Play-ach.REDAKCJO-BRAWO!!!

PLAY
Pawsik
Wysłane: 1 listopada 2009 11:56:15

Przyłączony: 12/14/2008
muchi mogłeś wszystko napisać w jednym poście a nie osobno Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Czesioooo
Wysłane: 1 listopada 2009 12:30:31

Przyłączony: 9/14/2009
Pawsik, przecież widać, że leci na ilość postów... Tak zwany spam. Jakby nie mógł zawrzeć wszystkiego w jednym poście tylko rozbił na 4 niepotrzebne posty...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Pawsik
Wysłane: 1 listopada 2009 12:51:20

Mati_ziom pisze:

Pawsik udowodnił że nie jest człowiekiem o wielkim intelekcie a jak już ktoś na niego naskoczy to tłumaczy się że nic złego nie zrobił

A ty pewnie masz 99,9 % punktów IQ. Świat się chyba nie zawalił od moich postów.
Mati_ziom pisze:

Od kiedy tu jest denerwuje mnie niemiłosiernie , jego postu zazwyczaj nic nie wnoszą do dyskusji i dość często są po prostu nie na temat.

Cieszy mnie twój brak szacunku

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
SWAT_
Wysłane: 1 listopada 2009 12:54:04

Przyłączony: 9/5/2007
Pawsik pisze:
Mati_ziom pisze:

Pawsik udowodnił że nie jest człowiekiem o wielkim intelekcie a jak już ktoś na niego naskoczy to tłumaczy się że nic złego nie zrobił

A ty pewnie masz 99,9 % punktów IQ. Świat się chyba nie zawalił od moich postów.

Porównując twoje pasty i Mati_zioma nie trudno się domyślić tego, że ma z co najmniej 3 razy wyższy od Ciebie.

Pawsik pisze:
Mati_ziom pisze:

Od kiedy tu jest denerwuje mnie niemiłosiernie , jego postu zazwyczaj nic nie wnoszą do dyskusji i dość często są po prostu nie na temat.

Cieszy mnie twój brak szacunku

A mnie cieszy twój niski intelekt i to że jesteś "dzieckiem Neo" nawet jeśli nie masz Neostrady i nie jesteś dzieckiem.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

LuckyKiller
Wysłane: 1 listopada 2009 13:45:34

Przyłączony: 3/20/2009
Dobra ludzie opanujmy się bo z tematu się śmieciowisko robi. Już dosyć chyba...

UP THE IRONS!
Pietrek2
Wysłane: 1 listopada 2009 15:48:18

Przyłączony: 4/25/2009
pikikd pisze:
Może czyta mi się recenzje lepiej w kśgry, bo tak jak napisałem już parę postów wcześniej, Play jest bardziej dla dzieci, kśgry dla trochę bardziej starszych.

Applause A mi się coś zdaje, że na odwrót. Kikla lat temu chyba nawet sami Redaktorzy, w którymś z listów powiedzieli :
[Quote:]
W Play'u nie możemy pisać jak się dany tytuł czyta po polsku bo PLAY to pismo dla bardziej zaawansowanych graczy a KŚG pisze bardziej dla młodszych, stąd napisy pod tytułami w formie czytanej
. W każdym razie było to napisane tak lub podobnie.

Więc nie rozumiem czemu twierdzisz, że to PLAY jest pismem bardziej dla dzieci...d'oh! Applause

Muchi---------> Jesteś nowy na forum ale to nie znaczy, że masz w tak bezczelny i chamski sposób spamować - myślisz, że jak SE nabijesz więcej postów to będziesz swój ziom i wszyscy zaczną Cie szanować?Applause

Jeśli chodzi o Play'a Extra to jest to bardzo ciekawy numer, trendy felietony, historia GTA i wiele innycj to super tematyApplause, które przydałyby się w zwykłym PLAY'u. I tu pytanie do Cubitussa--->chodząc po wielu stronkach internetowych zauważyłem, że większość ludzi wypoiada się ciepło o numerze specjalnym PLAY'aApplause. Czuję więc, że to mogło wypalić (PLEX) i mam wielką nadzieję, że pojawią się kolejne jego numery. Największym moim marzeniem byłoby gruntowne przerobienie "zwykłego PLAY'a" żeby był podobny do swojego młodszego brata - jeśli tak mogę go nazwać - PLEX'aApplause

PAWSIK----> Nie udawaj greka, gdy zauważysz, że grunt pod nogami Ci sie pali to panikujesz i mówisz, że Ty nic takiego złego nie zrobiłeś, że tylko 2-3 posty napisałeś. Mówisz, że Mati_Ziom musi mieć intelekt chyba 99,9% - jaki w takim razie Ty masz - większy?, skoro Mati pisze normalne i sensowne posty a Ty głupie i zachwalające to czego w tym temacie nie powinno. Mati to generalnie spokojny user, a skoro go rozwścieczyłeś tzn, że naprawdę wkurzasz, tak samo SWAT'a. Pół forum na Ciebie naskoczyło, w takim razie zastanów się i pomyśl, że to może faktycznie w Tobie tkwi problem skoro potrafisz wkurzyć tyle userów. Masz przeogromne szczęście, że jakimś trafem nie ma już z nami gorseta (szkoda nawet - pewnie jakaś siła wyższa typu szkołaApplause ) bo wtedy zapewniam Cię, że nie pozostawiłby na Tobie suchej nitki.

thekrzychu2000
Wysłane: 1 listopada 2009 15:52:44

Przyłączony: 10/12/2009
A ja myślę że na tym poście z Pietrka2 zakończymy tą żałosną dyskusje robicie z siebie tylko bandę opryskliwych idiotów pokażcie pawsikowi że macie kulturę,klasę i osobowość bo on tego nie ma a tak to on z was leje jak wy się wkurwia... pozdro

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
LuckyKiller
Wysłane: 1 listopada 2009 16:13:01

Przecież napisałem... Ale zostałem niestety przez Pietrka olany a szkoda.:/ Dajmy sobie już sopkój.

UP THE IRONS!
Pietrek2
Wysłane: 1 listopada 2009 16:24:02

Przyłączony: 4/25/2009
LuckyKiller pisze:
Przecież napisałem... Ale zostałem niestety przez Pietrka olany a szkoda.:/ Dajmy sobie już sopkój.

Nie nie olałem Cie:/:/:/:/:/:/:/Applause , napisałem tylko o Play'u. A o Pawsiku tylko dodałem, że faktycznie wkurza. Pozatym Krzychu mój ziomApplause zgrabnie to zakończył więc czemu szkodaApplause. Wszystko wyjaśnione już więc nikt chyba nic już nie napisze bo wszystko co miało być zostało powiedziane. A i może Pawsik się uspokoi trochęApplause.

LuckyKiller
Wysłane: 1 listopada 2009 19:45:34

Pietrek2 pisze:
LuckyKiller pisze:

Nie nie olałem Cie:/:/:/:/:/:/:/Applause , napisałem tylko o Play'u. A o Pawsiku tylko dodałem, że faktycznie wkurza. Pozatym Krzychu mój ziomApplause zgrabnie to zakończył więc czemu szkodaApplause. Wszystko wyjaśnione już więc nikt chyba nic już nie napisze bo wszystko co miało być zostało powiedziane. A i może Pawsik się uspokoi trochęApplause.

No niech będzie. Miejmy nadzieję że to już koniec.

UP THE IRONS!
Pawsik
Wysłane: 1 listopada 2009 19:55:23

Pietrek2 pisze:

Jeśli chodzi o Play'a Extra to jest to bardzo ciekawy numer, trendy felietony, historia GTA i wiele innycj to super tematyApplause, które przydałyby się w zwykłym PLAY'u. I tu pytanie do Cubitussa--->chodząc po wielu stronkach internetowych zauważyłem, że większość ludzi wypoiada się ciepło o numerze specjalnym PLAY'aApplause. Czuję więc, że to mogło wypalić (PLEX) i mam wielką nadzieję, że pojawią się kolejne jego numery. Największym moim marzeniem byłoby gruntowne przerobienie "zwykłego PLAY'a" żeby był podobny do swojego młodszego brata - jeśli tak mogę go nazwać - PLEX'aApplause

Wszystko zależny od sprzedanych egzemplarzy tego numeru. Jeśli masz jakiś pomysł jeśli chodzi o Play wyślij e-mail listy@playpc.pl Applause

GARY93
Wysłane: 2 listopada 2009 10:42:49

Przyłączony: 6/17/2009
Koczuje pod kioskiem już 5 dzień i nie ma... .. :,-(

Dla pewności

Ghoran
Wysłane: 2 listopada 2009 13:20:37

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Ja tylko tak na przyszłość:
Rozumiem, że dany user może Was denerwować, ale to jeszcze nie znaczy, że możecie sobie na niego bluzgać. Po prostu ignorujcie bo się posypią ostrzeżenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum