Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY EXTRA 1/2009 - Wasze opinie Opcje
subzero
Wysłane: 29 października 2009 19:04:04

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 4/10/2009
No treść tego numeru super jeszcze całego numeru nie przeczytałem. Spodobał mi się tekst na temat Bioshocka 2 Obszerna recenzja Uncharted 2 oraz wszystkie teksty z działu trendy. A pełniaki mistrzostwo (Icewind dale II wciągnął mnie na dobre). Oby było więcej takich PLAY-ów EXTRA.
Radekl2
Wysłane: 29 października 2009 19:05:24

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 3/17/2009
Pawsik zabijasz komentarzami... a ty co łabędziem jesteś? Rany... a jakbym sobie dał Matrix'a to co myślałbyś, że nim jestem?...
SWAT_
Wysłane: 29 października 2009 19:27:58

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/5/2007
Numer świetny. Super teksty. Pozdrawiam pana Rafała [rgb] Belke. Teksty miażdżą choćby takie CDA.
Jedynie cena wysoka, ale na szczęście nie aż tak bardzo zaporowa. Wystarczy dać jedną płytę DVD i spokojnie zaoszczędzić do tych 16,99.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

Zorzin
Wysłane: 29 października 2009 20:09:27
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 10/15/2009
Świetne felietony !!!

Mam pytanie- czy można przeczytać gdzieś felietony na chociażby blogu któregoś z autorów ? Applause

Call of duty 4: Modern Warfare and Counter Strike 1.6 player Applause

Now: Need for speed : Shift Applause
play_quentin
Wysłane: 30 października 2009 09:50:21

Ranga: Administration
Grupy: Administration , Member

Przyłączony: 5/7/2009
Zorzin pisze:
Świetne felietony !!!

Mam pytanie- czy można przeczytać gdzieś felietony na chociażby blogu któregoś z autorów ? Applause

googlujcie a znajdziecie Applause
Pawsik
Wysłane: 30 października 2009 10:23:50

Przyłączony: 12/14/2008
play_quentin pisze:

googlujcie a znajdziecie Applause

Może być podał konkretne strony internetowe Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Radekl2
Wysłane: 30 października 2009 14:00:41

Zorzin
Wysłane: 30 października 2009 14:11:32

Nie nabijaj sobie postów takim czymś... litości..

Quentin może jakaś podpowiedź ? Applause Bo jest tego troszkę dużo Applause

aroos
Wysłane: 30 października 2009 15:02:59

Przyłączony: 8/19/2007
Dobra to ja poszerzę swoją wypowiedź.Numer naprawdę WZOROWY.Szczególnie teksty o Historii serii GTA(aczkolwiek nie ustrzegliście się małego błędu podając że na przenośnych konsolach mogliśmy zagrać w 4 gry z serii,gdyż gier na przenośnych konsolach było 6.Zapomnieliście o GTA i GTA 2 na starego Gameboya Color)

i tekst o APB.Wydaje mi się że warto wprowadzić rubrykę felieton w której co miesiąc będzie felieton innego redaktora.

A co do pełniaków to mi pasują i nie ma co narzekać bo tak szczerze kto z was kupuje co miesiąc Playa,CDA i KŚG?

SWAT_
Wysłane: 30 października 2009 15:12:17

Przyłączony: 9/5/2007
Ja bym wprowadził do PLAY, jeśli o moje zdanie chodzi, wywiady tak jak np, kiedyś daliście z Ronaldinho, Andrzejem Sapkowskim czy z Uwe Bolle. Chciałbym zobaczyć wywiad z kimś znanym, o grach (chociaż na jedną stronę) co numer.
Jest to możliwe redakcjo?

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

pikikd
Wysłane: 30 października 2009 15:30:35

Przyłączony: 8/18/2009
aroos pisze:
A co do pełniaków to mi pasują i nie ma co narzekać bo tak szczerze kto z was kupuje co miesiąc Playa,CDA i KŚG?

Na przykład ja...
Jeszcze chciałbym wrócić do pełniaka - ID2. Tak jak pisałem wcześniej, nie pasuje on wszystkim,bo jest dosyć stary. I zauważcie, że nie działa to w 2 strony - jeśli ktoś powie" nie, to nie dlamnie,za stara gra" jest to normalne. Ale jeśli ktoś powie" nie, to za nowa gra,dopiero niedawno wyszła,nie kupię" to weźmiemy go za szaleńca... Dlatego warto dawać czasami trochę nowsze gry, nawet jeśli mają to być takie klasyki.
Henryk140
Wysłane: 30 października 2009 15:50:41

Przyłączony: 5/21/2009
Zorzin pisze:
Nie nabijaj sobie postów takim czymś... litości..

Quentin może jakaś podpowiedź ? Applause Bo jest tego troszkę dużo Applause

Tutaj macie blogi:
http://www.gamezilla.pl/blogi
matembo
Wysłane: 30 października 2009 16:01:48

Przyłączony: 8/23/2008
hey, a ja mam prośbę...
chcę obejrzeć filmy na youtubie, z artykułu ,,w prześmiewczym obiektywie'' ale po wpisaniu owych linków pokazuję się komunikat że coś tam, URL
czy ktoś mógłby na forum napisać linki (działające) do tych filmików?
z góry dzięki Applause

Sumienie to to co boli, gdy cała reszta ciebie czuje się świetnie.
piter1996
Wysłane: 30 października 2009 18:03:25

Przyłączony: 3/10/2009
Numer naprawdę EXTRA, należą się Wam duże brawa Applause Więcej napiszę, jak coś przeczytam, bo dopiero przeglądnąłem Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Pzremeko
Wysłane: 30 października 2009 18:13:25

Przyłączony: 5/24/2008
Kto wedłóg was najbardziej napracował się przy stworzeniu Play Extra bo wedłóg mnie byli to Cubituss i Koso również dóżo przyłożył ssie Quenitin ale teksty Zooltara były tylko rozbudowane (mowa o zamieći w Kaliforni o tekscie o Starcrafcie przeczytac to mozna w starszych numerach play'a i najnowszych KŚ GRY) wyjątkiem jest bardzo ciekawa historia GTA za co bije brawo naprawde świetny artykół Applause no wiec pozdro dla nich za zaj**iste recenzje ale inny tez dobrze sie spisali Applause i jeszcze takie pytanko kto to jest Marcellus który opisywał nfs Shift czy bedzie on pisal dla Play'a juz stale ??

Muj ulubiony kolor rzułty Applause najlepszy tekst dzieci Neo Applause
Pawsik
Wysłane: 30 października 2009 18:55:32

Przyłączony: 12/14/2008
aroos pisze:

Ja kupuję CDA co miesiąc. A podobno nie długo CDA będzie miło dwie płyty DVD i będzie kosztować ok. 17 zł. Applause Applause Applause Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Zorzin
Wysłane: 30 października 2009 19:33:02

ZAMKNIJ SIĘ Z TYM CDA !!!!!!

LuckyKiller
Wysłane: 30 października 2009 19:43:29

Przyłączony: 3/20/2009
Pawsik pisze:
aroos pisze:

Ja kupuję CDA co miesiąc. A podobno nie długo CDA będzie miło dwie płyty DVD i będzie kosztować ok. 17 zł. Applause Applause Applause Applause

DOKŁADNIE DAJ JUŻ Z TYM SPOKÓJ! TO NIE TO FORUM!!!

UP THE IRONS!
Radekl2
Wysłane: 30 października 2009 19:53:17

I jak tu nie nabijać postów krótkim: DOŚĆ CDA?
pikikd
Wysłane: 30 października 2009 20:10:32

Przyłączony: 8/18/2009
Zgadzam się, Pawsik trochę przesadza, ale nie mówcie wszystkim żeby nie pisali o CDA, jeśli jest to tylko porównanie. Nawet,jeśli nie jest to forum CDA, to chyba porównywanie to nie jest nic złego? Tak to już jest w tej branży,tutaj trzeba porównywać. Czy CDA to jest jakiś temat tabu? Owszem, jeśli to ja byłbym redaktorem w PLAY, to pewnie też nie życzył bym sobie na swoim forum wygadywaniu o konkurencji, ale tak jak napisałem - tutaj trzeba porównywać - pełniaki, teksty...
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum