|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Member
Przyłączony: 5/7/2009 Posty: 113
|
Spis treści numeru: http://www.playpc.pl/newsroom/artykul.asp?Artykul=1201W kioskach od 28 października, ale już dziś chętnie dowiem się, co sądzicie o tym numerze.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 261
|
Redaktorom gratuluje jak będą fundusze to kupuję ale następny Play bedzie 19 listopada??
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 905
|
Niestety pełne wersje gier mnie nie uszczęśliwiły.  Dobrze że numer ma 116 str. Będzie co poczytać. Jaka będzie cena tego magazynu ?
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Member
Przyłączony: 5/7/2009 Posty: 113
|
chłopaki, litości! obie odpowiedzi, zarówno na pytanie krzycha jak i Pawsika, są przecież w zapowiedzi numeru pod podanym linkiem
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 40
|
no, ja tam się nie zawiodłem...  no ale Loki?  nie no mogło być lepiej, ale nie jest źle
|
|
Przyłączony: 10/15/2009 Posty: 76
|
20 zł.
Ja jednak chyba zaoszczędzę tą kasę...
Fulle do dupy. Czemu same strategie i cPRG ???
Mogliście dać po jednej grze z Tpp, cRPG, FPS i strategi....
|
|
|
Zorzin pisze:20 zł.
Ja jednak chyba zaoszczędzę tą kasę...
Fulle do dupy. Czemu same strategie i cPRG ???
Mogliście dać po jednej grze z Tpp, cRPG, FPS i strategi.... No właśnie. Gry tylko dla samych strategów
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/12/2009 Posty: 154
|
IWD II - jedynka mnie nie porwała Port Royale 2 - mam SM Pirates! Loki - kotlet Twierdza Krzyżowiec - nie mój gatunek Zawartość - nie powala Cena - powala Słowem - Dwie dychy zostaja na kino lub kolejnego PLAYa (zwykłego)
|
|
|
Piękne podsumowanie... Także zrobiliście za duże halo z tego... Miało być pięknie, a wyszło na numer dla strategów i denna zawartość... Ps: Ludzie, ile można czytać o nfs:shift i risen'ie .... Dema: ojć, to chyba dema z 2-3 poprzednich numerów .
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Hmmmm... Incewind Tale2 to całkiem spoko... Loki też nieźle ale był w CDA PR2 to nie znam więc nie oceniam Twierdzę kocham więc dla niej może się skuszę Ale zawartość całkiem niezła... chyba kupię dlatego że jestem fanem PLAY 
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 2,614
|
Kupię. Duuużo do czytania, Twierdza: Krzyżowiec i przegląd gier GTA. Oby tylko nakład był spory, bo nie wiem czy się załapię.
|
|
Przyłączony: 4/6/2009 Posty: 446
|
Pełne wersje- słabiutkie ale zawartość  moje kochane All Points Bulletin najlepsza seria gier Gta, Risen. Shift to jest to aaaaaa i mój StarCraft. podsumowujac fulle beznadzieja zawoartosc lepszej byc nie moglo xD bedzie czytania 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 253
|
Numer dobry. Kupie żeby poczytać o „Spadkobiercach Grand Theft Auto" i o innych grach a w szczególności o Call of Duty : Modern Warfare 2 i o Bishock 2 . Na płycie dobre ale zawsze może być lepiej (ale i tak jest zadowolony ). Numer b.dobry.  A że jestem chory to numer przeczytam w kilka godzin . Nie przesadzajcie , za 20 zł nie bedzie mieli 4 gier .
|
|
|
20 a nie 29....
Wystarczy kupić cda, i to samo dostajesz co miesiąc...
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,200
|
I kto mówił że będzie o sandboxach? Haha. Udało mi się coś trafić. Numerek i pełniaki świetne. Jak chcecie jakieś inne gry to zapraszam do empiku, panowie. Tam sobie kupicie dowolną (prawie) grę.
|
|
|
Chciałbym aby każdy nowy numer Playa miał 116 stron.  Pewnie teraz w "normalnym" wydaniu Playa będzie wielkie czyszczenie magazynu  Pora jeszcze wydać Play Konsole 
|
|
Przyłączony: 5/12/2009 Posty: 154
|
SWAT, naprawdę w tym momencie pobiłeś samego Kolumba... Jak dla mnie 20zł w stosunku do takich pełnych jest nieopłacalne...
|
|
Przyłączony: 6/17/2008 Posty: 192
|
+Zawartość dobra (Pełne Wersje) +Teksty przyzwoite (Dużo Ciekawostek) Warto wydać te 20zł? Warto
|
|
|
Luke_13 pisze:SWAT, naprawdę w tym momencie pobiłeś samego Kolumba... Jak dla mnie 20zł w stosunku do takich pełnych jest nieopłacalne... Dołożę sobie 15 zł i będę miał GTA:Vice City z Pomarańczowej kolekcji Cenegi. 
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,200
|
Luke_13 pisze:SWAT, naprawdę w tym momencie pobiłeś samego Kolumba... Jak dla mnie 20zł w stosunku do takich pełnych jest nieopłacalne... A czy ktoś Ci wmusza ten numer na siłę? Dla mnie się opłaca, dla Ciebie nie.
|
|
|
Guest |