|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 5
|
zachęcam do rozmowy o grach na PSP. wg. mnie najlepszej konsoli przenośnej  / Osobiście polecam wszystkie gry z serii platinum. Tanie i domre np. tekken5 i the sims2 pets.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/12/2009 Posty: 154
|
Do tej pory grałem w God of War, NFS Most Wanted, Collin McRae 2005. Obecnie szykuję się do zakupu pamięci.  Na razie bez niej, nie ma gry, bo bez możliwości zapisu jest (_l_) Jak już będę miał te, powiedzmy, 2GB nabędę jakąś gierkę z Platinum.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Ja tekkena mam zniszczonego... A polecam przede wszyskim GTA VCS i LCS. Poza tym fajny, choć czasem trudny jest MoH Heroes 2. Z platformówek do Daxter i przede wszystkim Loco Roco 2. Bijatyka Def Jam Fights for N.Y. The Takeover. Ze ścigałek jest świetny Burnout Dominator!
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Ja mam psp 3000. Moje gry: God of war chains of olympus Medal of honor heroes 2 Resistance retribution Star War:The force unleshad Gta:Liberty city stories Fired Up Nfs Most wandet,Carbon i pro street i jeszcze wiele innych...
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/7/2008 Posty: 49
|
Ja miałem kiedyś pierwszą wersję psp ale niestety sprzęt odmówił posłuszeństwa a gwarancja się już wyczerpała. No i niestety musiałem sprzedać wszystkie swoje gry. Szkoda bo miałem w swojej minikolekcji takie fajne tytuły jak Burnout dominator, Tekken DR (jedyna bijatyka która mnie nie znudziła po 10 minutach gry) god of war ChoO, czy jedna z najlepszych platformówek w jakie grałem (nie tylko na psp) czyli Daxter. Nowego psp już nie kupię ale na jego ewentualnego następce (psp 2?) na pewno się skuszę, o ile go zapowiedzą (a nie wątpię że to się stanie, być może za 2 lata już będziemy mogli ją kupić)
|
|
Przyłączony: 11/9/2008 Posty: 537
|
Że spytam, grał ktoś w Fifę Street 2/SvR 2007? Bo mam okazję za 70 nabyć obie te gry ze sklepu internetowego i jestem ciekawy waszych opinii.
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Grałem tylko w fife street2 i muszę powiedzieć że gra mnie wciągnęła na długie godziny ale nie spodobała mi się ilość zawodników w drużynie(3+bramkarz) i mały ,,boisko'' i po za tym świetny system tricków(potrzebne są do naładowania specjalnego paska który jak się naładuje pozwala nam na potężne kopnięcie do bramki) naprawdę gorąco polecam a Svr 07 to niestety nie grałem.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Fajne jest Gran Turismo na PSP. Kosztuje tylko 140 zł ale wrażenia z jazdy podobno są niesamowite 
|
|
Przyłączony: 11/9/2008 Posty: 537
|
Aha, fajnie, że chwalisz grę w którą nie grałeś. Człowieku, o tym na necie/w gazetach napisano już wszystko... Mam pytanie dotyczące ogólnie PSP, czy mogę normalnie podpiąć ją przez USB do kompa i przegrać zdjęcia muzykę itp, czy potrzeba do tego pomocy szaman z wschodnioafrykańskiego plemienia albo jakiegoś programu?
|
|
Przyłączony: 9/1/2008 Posty: 692
|
piter737 pisze:Mam pytanie dotyczące ogólnie PSP, czy mogę normalnie podpiąć ją przez USB do kompa i przegrać zdjęcia muzykę itp, czy potrzeba do tego pomocy szaman z wschodnioafrykańskiego plemienia albo jakiegoś programu? Wystarczy podpiąć i w menu konsoli wybrać "USB connection" czy jakoś tak.
|
|
Przyłączony: 4/18/2008 Posty: 139
|
piter737 pisze: Mam pytanie dotyczące ogólnie PSP, czy mogę normalnie podpiąć ją przez USB do kompa i przegrać zdjęcia muzykę itp, czy potrzeba do tego pomocy szaman z wschodnioafrykańskiego plemienia Ktoś mnie wzywał? 
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 2/1/2007 Posty: 10
|
Świetną grą jest LittleBigPlanet.
|
|
Przyłączony: 4/5/2009 Posty: 81
|
to sie wogule opłaca kupic. to całe PSP
|
|
Przyłączony: 11/16/2008 Posty: 127
|
tak;d
|
|
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 62
|
dj135790 pisze:to sie wogule opłaca kupic. to całe PSP Szczerze? Oprócz szpanu kolegom oraz gry kilka razy na rok to konsola jest raczej bezużyteczna. Lepiej zainwestować w stacjonarną 
|
|
Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/27/2010 Posty: 242
|
Ja nie lubię tych konsol.Cena jest zbyt wysoka.Można przecież zabrać na PlayStation 3.
|
|
Przyłączony: 4/18/2010 Posty: 304
|
dj135790 pisze:to sie wogule opłaca kupic. to całe PSP No pewnie że się opłaca.To bardzo dobra konsola.A i jeszcze coś.Zdanie zaczyna się z dużej litery nie.Tak trudno nacisnąć Caps Lock.
|
|
Przyłączony: 5/3/2010 Posty: 2
|
Ja mam Tekken Dark Ressurection, Gran Turismo, Secret Agent Clank, God of War Chains of Olimpus,Nfs most wanted,a PSP opłaca się kupić przynajmniej dla mnie u mnie w szkole wiele osob ma tą konsolę
|
|
Przyłączony: 5/3/2010 Posty: 2
|
A ty co się tak czepiasz ludzie piszą jak piszą.
|
|
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 77
|
Chciałbym kupić jakąś grę sportową na psp.(kosz, piłka nożna, menedzer) Co polecacie?
|
|
|
Guest |