|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Hehe, niestety ciężko będzie z oczyszczeniem dysku, choć może jakoś się załatwi te 2-3 GB. Jak ktoś ma coś do powiedzenia o którejś z wcześniej wymienionych gier niech pisze. Aktualnie Dragon Age i pomimo braku głosów Rig'n'Roll(bardzo lubię takie gry, a tu wyjątek od innych Hard Trucków, bo jest też jakaś fabuła) najbardziej do mnie przemawia.
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
No jestem w szoku: - L4D 2 - Dragon Age - Mass Effect 2 za 50zł! Szczególnie ME2 to sporyyyy szok. Zakupię sobie wszystkie trzy 
|
|
|
Lepiej poczekaj na promocję 2 w cenie 1. Może akurat niedługo nadejdzie. Kupisz sobie wtedy jeszcze jedną grę z EA Classics (np Shifta), a zaoszczędzisz 50 zł. Mam nadzieję, że ogłoszą taką promocję jeszcze przed trafieniem tych gier do EA Classics.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Szkoda że nowego Modern Warfare 2 nie ma za 50 zł  A tak na serio czy Fifa 10 pójdzie mi na moim 5-letnim złomie ????
|
|
|
Właśnie: ta promocja 2 w cenie 1 ma jakiś ustalony harmonogram czy wyskakuje tak jak filip z konopi?
|
|
|
Raczej wyskakuje jak filip z konopi (tak przynajmniej myślę). Ale dosyć dawno (chyba) jej nie było, więc myślę, że dużo czekać nie trzeba będzie.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Ostatnio była na święta Bożonarodzeniowe. Wiec dosyć dawno temu. Sądzę, że na wakacje coś znów rzucą. Poza tym - Dragon Age to najlepszy wybór... Zaraz po Mass Effect 2. 
|
|
|
Czesioooo - może i lepszy ale raczej nie jako cRPG  , ME2 to marna namiastka tego gatunku co nie zmienia faktu, że ogólnie rzecz ujmując to b.dobra gra.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Czy PES 10 czy FIFA 10 oraz czy pójdą na starym sprzęcie ????
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pietrek2 - d;a mnie to nawet lepiej, ze to marna namiastka RPG, bo za tym gatunkiem jakoś szczególnie nie przepadam. Co innego za strzelaninami.  Mass Effect urzekł mnie mnóstwem opcji, których w strzelaninach nie widywałem. Poza tym ma genialną wręcz fabułę i świetną grafikę.
|
|
|
Guest |