Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

W co zainwestować? Opcje
Hitman_C47
Wysłane: 27 czerwca 2010 19:30:50

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 10/13/2008
Hehe, niestety ciężko będzie z oczyszczeniem dysku, choć może jakoś się załatwi te 2-3 GB.
Jak ktoś ma coś do powiedzenia o którejś z wcześniej wymienionych gier niech pisze. Aktualnie Dragon Age i pomimo braku głosów Rig'n'Roll(bardzo lubię takie gry, a tu wyjątek od innych Hard Trucków, bo jest też jakaś fabuła) najbardziej do mnie przemawia.

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pietrek2
Wysłane: 27 czerwca 2010 19:32:40

Przyłączony: 4/25/2009
No jestem w szoku:

- L4D 2
- Dragon Age
- Mass Effect 2

za 50zł! Szczególnie ME2 to sporyyyy szok. Zakupię sobie wszystkie trzyApplause

Hitman_C47
Wysłane: 27 czerwca 2010 19:40:09

Lepiej poczekaj na promocję 2 w cenie 1. Może akurat niedługo nadejdzie. Kupisz sobie wtedy jeszcze jedną grę z EA Classics (np Shifta), a zaoszczędzisz 50 zł. Mam nadzieję, że ogłoszą taką promocję jeszcze przed trafieniem tych gier do EA Classics.

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pawsik
Wysłane: 27 czerwca 2010 19:41:50

Przyłączony: 12/14/2008
Szkoda że nowego Modern Warfare 2 nie ma za 50 zł Applause A tak na serio czy Fifa 10 pójdzie mi na moim 5-letnim złomie ????

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Pietrek2
Wysłane: 27 czerwca 2010 20:14:02

Właśnie: ta promocja 2 w cenie 1 ma jakiś ustalony harmonogram czy wyskakuje tak jak filip z konopi?

Hitman_C47
Wysłane: 27 czerwca 2010 20:15:59

Raczej wyskakuje jak filip z konopi (tak przynajmniej myślę). Ale dosyć dawno (chyba) jej nie było, więc myślę, że dużo czekać nie trzeba będzie.

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Czesioooo
Wysłane: 27 czerwca 2010 20:38:13

Przyłączony: 9/14/2009
Ostatnio była na święta Bożonarodzeniowe. Wiec dosyć dawno temu. Sądzę, że na wakacje coś znów rzucą. Poza tym - Dragon Age to najlepszy wybór... Zaraz po Mass Effect 2. Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Pietrek2
Wysłane: 27 czerwca 2010 20:40:23

Czesioooo - może i lepszy ale raczej nie jako cRPGApplause, ME2 to marna namiastka tego gatunku co nie zmienia faktu, że ogólnie rzecz ujmując to b.dobra gra.

Pawsik
Wysłane: 27 czerwca 2010 20:42:23

Przyłączony: 12/14/2008
Czy PES 10 czy FIFA 10 oraz czy pójdą na starym sprzęcie ????

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Czesioooo
Wysłane: 27 czerwca 2010 20:56:32

Przyłączony: 9/14/2009
Pietrek2 - d;a mnie to nawet lepiej, ze to marna namiastka RPG, bo za tym gatunkiem jakoś szczególnie nie przepadam. Co innego za strzelaninami. Applause Mass Effect urzekł mnie mnóstwem opcji, których w strzelaninach nie widywałem. Poza tym ma genialną wręcz fabułę i świetną grafikę.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum