|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/9/2008 Posty: 537
|
Taki temat był już na poprzednim forum. Ma teraz pytanie, na które oczekuje szybkiej odpowiedzi: Co polecacie: UT 3, Gearsy, Tomb Raider: Anniversary, Anno 1701, Civilisation IV, GRAW 2. Zanim zaczniecie rzucać pytaniami, R6:Vegas mi się podobało, generalnie nie planuje grać tylko w sieci, nie lubie turowek, ale Civilisation to moja ulubiona seria strategii.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
Na pewno UT 3 , GoW i Anno 1701 .
PS Podobny temat gdzieś był .
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Ale chyba już nie ma. Z tych gier to jak chcesz gre akcji tpp to GoW, jak sieciowy FPS UT III, jak rts-a to Anno, jak fps z kampanią dla pojedynczego gracza (głównie) GRAW 2, jak platformówke z zagadkami Tomb Raider, a jak turówke to Civilization  .
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
A jednak jest : http://www.playpc.pl/forum/forum,pt20820p2_Poradnia-forumowa.aspx  L4D czy Gears of War ? Bo nie nie wiem co kupić .
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/22/2008 Posty: 149
|
Gears of war jest sto razy lepszy od left 4 dead, ma dłuższą kampanie i jest w nim więcej akcji
|
|
Przyłączony: 9/1/2008 Posty: 692
|
To teraz będziesz miał mętlik, bo ja ci polecam Left 4 Dead. Świetna, dynamiczna akcja, bez współpracy drużyny nie masz szans na przejście. Obok Team Fortress moja ulubiona sieciówka.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/22/2008 Posty: 149
|
ale w gears of war są ciekawsze misje od ciągłego zabijania nieumarłych ( czy to nie brzmi głupio?) i gears of war ma lepszych przeciwników i broń . Bierz gears of war!!!!!!
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Tak ... w GoW'ie tylko strzelasz to szarańczy ... poza tym czy ty w ogóle grałeś w l4d czy tylko o takiej grze słyszałeś ? GoW oferuje równie dużo co L4D i w to drugie bym zainwestował gdybym miał znowu wybierać .
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Głos na Gearsy, dobre i tanie  .
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
L4d - dobre i tanie  Najlepiej smakuje godzinkę dziennie , albo po jednej kampanii - przechodzenie tej gry z kolegami albo z ... ruskimi bądź anglikami to nie lada wyczyn .
|
|
|
Pytanie: dobry FPS, najlepiej osadzony w przyszłości, z dobrym multi do 70 dych. Myślę o CoD4 albo L4D, czekam na propozycje.
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
UT III może?
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
CoD4: MW - lepszego wyboru nie możesz dokonać ! Jeżeli już tylko CoD4: MW ! Będziesz tak zadowolony, jak z żadnej innej gry. Choć do 70zł możesz zainwestować w Mass Effect, z którego też powinieneś być zadowolony. (jeśli jeszcze nie masz)
|
|
|
@Hitman Jednak stawiam na singla
@Czesiooooooooo Mass Effect odpada, nie chce pseudo-FPSa z czterema broniami.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
piter737, w takim razie tylko CoD4: MW !! Najlepsza opcja IMO. A jeżeli nie CoD4: MW to Frontlines: Fuel of War, ale on nie wciąga tak jak CoD, choć gra się przyjemnie. BTW, Mass Effect to nie pseudo-FPS z czterema broniami tylko RPG z elementami taktycznej strzelaniny. Ale fakt, cztery bronie są 
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Call of Duty 4: Modern Warfare - Czesioooo ma rację polecam. Frontlines: Fuel of War - też jest całkiem dobre wiadomo Unreal Engine 3 itp. Jednak uważam, że lepiej kupić właśnie Call of Duty 4: Modern Warfare.
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Ja polecam UT 3 Gears of War no i oczywiście CoD 4
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,205
|
bierz CoD 4, to najlepsza opcja
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/26/2009 Posty: 59
|
Troche to zaczyna być denerwujące : ale ten temat juz byl , taki temat juz jest, po co idioto zakladasz nowy temat skoro podobny jest? sorry ale nie kazdy nowy forumowicz wie ze taki istnieje ale to nie jest wina osoby zakladajacej tylko osob tworzacych to forum a szczegolnie moda bo to on jako pierwszy powinien drzec ryja ( za przeproszeniem) ze taki temat juz był i ze trzeba sie przeniesc na inny zeby nie robic smietnika itp itd. a co do wyboru to ja polecam Cod-a po prostu przyjemniej sie gra no i ta grafa (mimo ze 2 lata ma) to i tak jest olsniewajaca
|
|
|
Guest |