|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
REDAKCJO!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Zapomnij ; d
|
|
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
REDAKCJO!!! Może niech ktoś inny spróbuje? 
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
 Ten avatar po prostu miażdży.
|
|
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 62
|
Nie widzę w nim nic miażdżącego.
|
|
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
REDAKCJO!!! Może by jakiś systemik wspomagający działanie forum? Nagrody to coś co gracze (a zakładam, że wszyscy nimi są ;-P) lubią najbardziej. W jednym z numerów (5/200  w s7edem wspominacie o stronie, dlatego spróbuje was z tego troszkę rozliczyć ;-P 7. Wizja przyszłości- Wypełniacie na 100% wszystko wiadomo przed czasem i szczegółowo podane. 6. Wiesz, co się liczy- Chociaż nic mnie nie interesuje, kto wygrał na mistrzostwach świata w quake, to może są zapaleńcy, dla których ten news jest interesujący (chyba, że to Polacy, wtedy dzięki za info  ) 5. Studium nałogu- Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;-P 4. Okazja do... spotkań- W jednym z tematów (o grach przeglądarkowych ludzie podają nicki, światy itp., ale nie tylko o browszerówki chodzi  ) ewidentna okazja do spotkań DUŻY + 3. Mocne żywe słowo- Niestety nie wywiązaliście się za bardzo (pomijając Ghorana). Zamiast "wyluzowanych" i "pozbawionych manier" jesteście "niedostępni" i "niedostępni" ;-P 2. Unikatowe newsy- Tutaj jest o czym pisać- mieliście rację codziennie po kilka newsów na każdy temat wywiązujecie się na 10/10 1. Świeże tematy- Wymieniając tu choćby serię GAMELOL, komiks 8bit (dawajcie go więcej  ), e-sport (fajne, ale niszowe), newsy z Gamezilli. Przeglądam, bo zawsze warto. Szczerze przyznam sam święty nie jestem rzadko wchodzę, bo stwierdziłem, że nie warto (pamiętacie stara strona, zastój, umierające forum), ale nowa strona, więcej newsów, dział MMO przekonały mnie. Mam nadzieję, że tak będzie dalej, tylko by forum tętniło życiem i można powiedzieć, że się już nigdy nie rozstaniemy. Dzięki za PLAYA i nie dawajcie pełniaków z dużymi wymaganiami, bo mam słabego kompa ;-P
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/9/2011 Posty: 1
|
Kiedy będą PLAYcieki do nowego nr? (5/2011)
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 3/23/2009 Posty: 17
|
traper pisze:Kiedy będą PLAYcieki do nowego nr? (5/2011) Chyba nie będą
|
|
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
nie będzie* nie mam pojęcia kiedy wychodzi nowy numer, ale jeśli już niedługo, to może szykuje się czyszczenie. nie ważne co będzie i tak nie kupię, żal kasy na takie gówno. oszczędzam tera na nike free run 2.
|
|
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 62
|
Numer wychodzi za niecałe dwa tygodnie, a nie za tydzień. Więc PLAYcieki będą od poniedziałku.
|
|
Przyłączony: 4/15/2011 Posty: 1
|
traper pisze:Kiedy będą PLAYcieki do nowego nr? (5/2011) Nadal cisza a mamy już 15 kwietnia. Kasiorka wisi i tak czekam bo może będzie jakiś killer w pełnej wersji i podgrzewają napięcie do ostatniego dnia.
|
|
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
będzie czyszczenie
|
|
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
Nie czyszczonko, tylko majowe porządki ;-P
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
a kiedy nowy numer Playa? Myślałem że w tym tygodniu wychodzi
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
Play to teraz dwumiesięcznik więc następnego numeru spodziewałbym się we wrześniu.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Dlaczego moje posty są kasowane regularnie co jakiś czas ? O ile dobrze się orientuję, to jeszcze 2 dni temu miałem 7100, a teraz 7 094 w momencie zalogowania się  Nieładnie naprawdę nieładnie. A tak poza tym widzę, że forum przeszło małą modernizację a mianowicie Zgłoś do Moderacji  Ghoran teraz będziesz mógł łatwiej ogarnąć forum, a nie skakać z działu do działu.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
Spyker pisze:Dlaczego moje posty są kasowane regularnie co jakiś czas ? O ile dobrze się orientuję, to jeszcze 2 dni temu miałem 7100, a teraz 7 094 w momencie zalogowania się  Nieładnie naprawdę nieładnie. Jeśli myślisz, że biegam po forum kasując specjalnie Twoje posty to gratuluję wiary w siebie
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Spyker pisze:Dlaczego moje posty są kasowane regularnie co jakiś czas ? O ile dobrze się orientuję, to jeszcze 2 dni temu miałem 7100, a teraz 7 094 w momencie zalogowania się  Nieładnie naprawdę nieładnie. A tak poza tym widzę, że forum przeszło małą modernizację a mianowicie Zgłoś do Moderacji  Ghoran teraz będziesz mógł łatwiej ogarnąć forum, a nie skakać z działu do działu. Wielki powrót Spajkiego  Szkoda że forum umarło. I że nie ma zmian. I newsów na głównej.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
Pytanie do redakcji.Większośc recenzji piszecie w domu czy w redakcji?
|
|
Przyłączony: 2/7/2012 Posty: 8
|
pytanie do redakci. Czemu nie daliscie kodow do RO Na plyttce tylko na stronce gdzie trzeba wpisac imie nazwisko email ale to trudne nikt normalnie by tego nie zgadl. Kody poszly w 1 dzien. Prosze przeslijcie mi tego KEY'a
|
|
|
Guest |