|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 5
|
A może do PLAYA dacie the sims? Chodzi o 1. Aha i czemu dajecie gry które buły w PLAYU parę miesięcy temu? Gdy to zobaczyłem kupiłem CD-ACTION.(Chodzi o PLAYA wrześniowego i oto że były w nim gry ze kwietnia.)
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 172
|
UP@ nigdy w polsce bynajmniej nie dadzą gry od ea nawet the sims 1 a dlaczego dają to samo a dlatego że muszą zarobić na dobrego fulla proste
|
|
Przyłączony: 11/22/2008 Posty: 149
|
pawsik to strasznie wpieniające co dwa posty twoje pytanie i to bez sensu
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
farcry pisze:pawsik to strasznie wpieniające co dwa posty twoje pytanie i to bez sensu Czyli twoim zdaniem do bardzo fajnie że redaktorzy Playa opuścili całkiem te stronę a zostali tylko stali czytelnicy Playa. Gratuluje ci rozumu i inteligencji
|
|
Przyłączony: 5/12/2009 Posty: 154
|
Pawsik, Ty się tak nie gorączkuj. Dopiero co skończył się gamescom, Cubi dzisiaj (bodaj) wrócił do domu. Nie oczekuj więc codziennych odwiedzin strony. Przecież redakcja przez parę ostatnich dni ciężko harowała, abyśmy mieli mnóstwo newsów na Gamezilli. Druga sprawa. Po cholerę pytasz się redaktorów CDA i PLAYa o relacę z Gamescomu, skoro Internet huczy od newsów? PLAY 10/10 wychodzi za 3 tygodnie, wydaje mi się, że w tym czasie redakcja zdąży przygotować relację.
|
|
|
Luke_13 Ok. Zgadzam się. Ale jakiś administrator tej strony powinien być czy on tez wyjechał na te targi a może go zwolnili z pracy ???
|
|
Przyłączony: 5/12/2009 Posty: 154
|
Jest trzech redaktorów na forum. Cubi, Sweter na Gamescomie. Nie wiem jak z quentinem, ale myślę, że pod nieobecność reszty był zajęty pracą w redakcji.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
Pawsik pisze:Luke_13 Ok. Zgadzam się. Ale jakiś administrator tej strony powinien być czy on tez wyjechał na te targi a może go zwolnili z pracy ??? Serio wydaje Ci się, że pracownicy redakcji będą tutaj siedzieli 24 na dobę?
|
|
|
Ghoran nie muszą tutaj siedzieć 24 godzin na dobę wystarczy tylko jak będą aktualizować te stronę i odpowiadać co jakiś czas na komentarze na naszym forum. Albo niech zatrudnią kilka nowym osób do prowadzenia tej strony.
|
|
|
Pawsik pisze:Ghoran nie muszą tutaj siedzieć 24 godzin na dobę wystarczy tylko jak będą aktualizować te stronę i odpowiadać co jakiś czas na komentarze na naszym forum. Albo niech zatrudnią kilka nowym osób do prowadzenia tej strony. Co jakiś czas odpowiadają  A co do strony to wiesz... może będą jakieś zmiany i to na nich się skupiają?
|
|
|
No reszcie po mojej interwencji zmieniono okładkę. Pora teraz zmienić "Czytaj playa strona po stronie" i będzie wszystko ok. 
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Luke_13 pisze: PLAY 10/10 wychodzi za 3 tygodnie Wow nie wiedziałem że play 10/10 wychodzi za 3 tygodnie WOW!! Myślałem że za rok! Co do tematu to zgadzam się pora uruchomić "Czytaj playa strona po stronie" 
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Ghoran pisze:A co do strony to wiesz... może będą jakieś zmiany i to na nich się skupiają? Ghoran, czy to znaczy, że będzie Shoutbox?  Prosiliśmy o niego tu ---> http://www.playpc.pl/forum/forum,pm291169_Shoutbox.aspx#291169
|
|
|
piter1996 pisze:
Ghoran, czy to znaczy, że będzie Shoutbox?
Widziałem, że prosiliście i redaktorzy też pewnie widzieli. A co to znaczy? To znaczy, że nie wiem czy będzie
|
|
Przyłączony: 9/1/2009 Posty: 683
|
Jak tutaj można zostać administratorem. Wiem że to głupie ale mógłbym np. napisać do redakcji obszernom recenzje na temat jekiejś gry. Oczywiście jeśli można tutaj zostać admiinistratem. Sory za trochę głupi post ale jestem bardzo ciekawy tego jak i czy można zostać administratorem.
|
|
|
Dangerus340 pisze:Wiem że to głupie ale mógłbym np. napisać do redakcji obszernom recenzje na temat jekiejś gry.
Pisz  W innym temacie Cubituss napisał, że ZAWSZE warto próbować. Przy czym mam wrażenie, że nawet najlepsza recenzja nie znaczy, że zostaniesz administratorem tutaj. W swoim życiu napisałem (póki co) zero recenzji gier a mimo to zostały mi tutaj powierzone obowiązki moderatora  A poważniej: to oczywiście decyzja niezależna ode mnie, ale wydaje mi się, że na razie nie ma zapotrzebowania na administratora.
|
|
Przyłączony: 9/1/2009 Posty: 683
|
Dźięki Ghoran. Na pewno spróbuje napisać i liczyć się z tym że szanse na razie nie są duże ale zawsze warto próbować xD. A i jeszcze jedno. Gdzie mam to napisać bo z tego co mi wiadomo to chyba na adres redakcji.
|
|
|
Tutaj masz cały temat: http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21293_Recenzje-Czytelnikow.aspxa pisać oczywiście na adres redakcji  Powodzenia!
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/24/2008 Posty: 13
|
Mam pytanie - na jakich komputerach pracuje redakcja Play'a - chodzi mi o konfigurację : jak karta graficzna dysk(i) itd...
|
|
|
Kiedy będzie zapowiedź nowego numeru ???
|
|
|
Guest |