Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Pytanie do redakcji. Opcje
sirszymon
Wysłane: 23 sierpnia 2009 18:50:50
Ranga: n00b
Grupy: Member

Przyłączony: 4/17/2009
A może do PLAYA dacie the sims? Chodzi o 1. Aha i czemu dajecie gry które buły w PLAYU parę miesięcy temu? Gdy to zobaczyłem kupiłem CD-ACTION.(Chodzi o PLAYA wrześniowego i oto że były w nim gry ze kwietnia.)
alek333
Wysłane: 23 sierpnia 2009 20:19:27

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 1/30/2009
UP@ nigdy w polsce bynajmniej nie dadzą gry od ea nawet the sims 1 a dlaczego dają to samo a dlatego że muszą zarobić na dobrego fulla proste Applause

ODRA WODZISŁAW

100 post 14.09.2009 14:09 Applause

Mój komputer : | Procek AMD Athlon 64 X2 4000+ [2.11 mhz] | Karta graficzna NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb | Dysk twardy x2 po 75gb | RAM 2 gb drr2 | win XP | Napęd ASUS x18 | Słuchawy Mint | Myszka a4tech evolution opto o13d | klawiatura Mint | Monitor acer AL1916W | Płyta główna GIGABYTE M61PME-S2P | [kolorem czerwonym są oznaczone nowe części/rzeczy do kompa].
farcry
Wysłane: 23 sierpnia 2009 20:33:45

Przyłączony: 11/22/2008
pawsik to strasznie wpieniające co dwa posty twoje pytanie i to bez sensu

MOJE NAJLEPSZE GRY - PROTOTYPE, INFAMOUS ,GEARS OF WAR , CHRONICLES OF RIDDICK AoDA , BLOODRAYNE 2 . [FAR CRY 2 , INFERNAL , RESIDENT EVIL 4,5 , CRYSIS , DARK SECTOR , JADE EMPIRE , OBSCURE 2 , ASSASINS CREED , WITCHER , GOTHIC , FABLE , GTA 4 , PNEUMBRA, FEAR, MAFIA , MADEMAN , SINS of SOLAR EMPIRE , ALIEN SHOTER, STAR WARS : THE FORCE UNLEASHED, STAR WARS: JEDI ACADEMY, BORDERLANDS,DRAGON AGE, DEVIL MAY CRY 4, AVATAR: THE GAME, MASS EFFECT 1,2, PURE,LEFT 4 DEAD, ALAN WAKE, SABOTEUR......
Mój PC - Intel core quad 3,2Ghz, 2GB RAM, GeForce 9800 GT 512MB, dysk 250 GB.
Mój laptop- ACER- Dwurdzeniowy procesor intelR pentiu R dual core t4300 2,1 Ghz. Pamięć Ram 3 GB, Matryca 15,6" WXGA CB (HD ready).
Karta graficzna ATI Radeon X4570 512MB.Dysk twardy 320GB.Xbox 360 elite dysk 120GB.
Pawsik
Wysłane: 23 sierpnia 2009 20:58:25

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 12/14/2008
farcry pisze:
pawsik to strasznie wpieniające co dwa posty twoje pytanie i to bez sensu

Czyli twoim zdaniem do bardzo fajnie że redaktorzy Playa opuścili całkiem te stronę a zostali tylko stali czytelnicy Playa. Gratuluje ci rozumu i inteligencji Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Luke_13
Wysłane: 23 sierpnia 2009 21:15:28

Przyłączony: 5/12/2009
Pawsik, Ty się tak nie gorączkuj. Dopiero co skończył się gamescom, Cubi dzisiaj (bodaj) wrócił do domu. Nie oczekuj więc codziennych odwiedzin strony. Przecież redakcja przez parę ostatnich dni ciężko harowała, abyśmy mieli mnóstwo newsów na Gamezilli. Druga sprawa. Po cholerę pytasz się redaktorów CDA i PLAYa o relacę z Gamescomu, skoro Internet huczy od newsów? PLAY 10/10 wychodzi za 3 tygodnie, wydaje mi się, że w tym czasie redakcja zdąży przygotować relację.

Pawsik
Wysłane: 23 sierpnia 2009 21:24:52

Luke_13 Ok. Zgadzam się. Ale jakiś administrator tej strony powinien być czy on tez wyjechał na te targi a może go zwolnili z pracy ???

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Luke_13
Wysłane: 23 sierpnia 2009 21:29:24

Przyłączony: 5/12/2009
Jest trzech redaktorów na forum. Cubi, Sweter na Gamescomie. Nie wiem jak z quentinem, ale myślę, że pod nieobecność reszty był zajęty pracą w redakcji.

Ghoran
Wysłane: 23 sierpnia 2009 21:47:12

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Pawsik pisze:
Luke_13 Ok. Zgadzam się. Ale jakiś administrator tej strony powinien być czy on tez wyjechał na te targi a może go zwolnili z pracy ???

Serio wydaje Ci się, że pracownicy redakcji będą tutaj siedzieli 24 na dobę? Applause
Pawsik
Wysłane: 24 sierpnia 2009 09:56:03

Ghoran nie muszą tutaj siedzieć 24 godzin na dobę wystarczy tylko jak będą aktualizować te stronę i odpowiadać co jakiś czas na komentarze na naszym forum. Albo niech zatrudnią kilka nowym osób do prowadzenia tej strony.

Ghoran
Wysłane: 24 sierpnia 2009 11:28:04

Pawsik pisze:
Ghoran nie muszą tutaj siedzieć 24 godzin na dobę wystarczy tylko jak będą aktualizować te stronę i odpowiadać co jakiś czas na komentarze na naszym forum. Albo niech zatrudnią kilka nowym osób do prowadzenia tej strony.

Co jakiś czas odpowiadają Applause
A co do strony to wiesz... może będą jakieś zmiany i to na nich się skupiają?
Pawsik
Wysłane: 24 sierpnia 2009 17:53:56

No reszcie po mojej interwencji zmieniono okładkę. Pora teraz zmienić "Czytaj playa strona po stronie" i będzie wszystko ok. Applause

pat661
Wysłane: 24 sierpnia 2009 20:27:56

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 2/27/2009
Luke_13 pisze:
PLAY 10/10 wychodzi za 3 tygodnie

Wow nie wiedziałem że play 10/10 wychodzi za 3 tygodnie WOW!!Applause
Myślałem że za rok!

Co do tematu to zgadzam się pora uruchomić "Czytaj playa strona po stronie"Applause

Kolekcjonerki is the best
piter1996
Wysłane: 24 sierpnia 2009 20:50:24

Przyłączony: 3/10/2009
Ghoran pisze:
A co do strony to wiesz... może będą jakieś zmiany i to na nich się skupiają?

Ghoran, czy to znaczy, że będzie Shoutbox? Applause Prosiliśmy o niego tu ---> http://www.playpc.pl/forum/forum,pm291169_Shoutbox.aspx#291169

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Ghoran
Wysłane: 25 sierpnia 2009 16:53:37

piter1996 pisze:

Ghoran, czy to znaczy, że będzie Shoutbox?

Widziałem, że prosiliście i redaktorzy też pewnie widzieli.
A co to znaczy? To znaczy, że nie wiem czy będzie Applause
Dangerus340
Wysłane: 3 września 2009 21:21:56

Przyłączony: 9/1/2009
Jak tutaj można zostać administratorem. Wiem że to głupie ale mógłbym np. napisać do redakcji obszernom recenzje na temat jekiejś gry. Oczywiście jeśli można tutaj zostać admiinistratem. Sory za trochę głupi post ale jestem bardzo ciekawy tego jak i czy można zostać administratorem.

http://www.gamefoto.pun.pl - twoje forum
Jestem brzózka
Ghoran
Wysłane: 3 września 2009 21:29:50

Dangerus340 pisze:
Wiem że to głupie ale mógłbym np. napisać do redakcji obszernom recenzje na temat jekiejś gry.

Pisz Applause W innym temacie Cubituss napisał, że ZAWSZE warto próbować. Przy czym mam wrażenie, że nawet najlepsza recenzja nie znaczy, że zostaniesz administratorem tutaj. W swoim życiu napisałem (póki co) zero recenzji gier a mimo to zostały mi tutaj powierzone obowiązki moderatora Applause

A poważniej: to oczywiście decyzja niezależna ode mnie, ale wydaje mi się, że na razie nie ma zapotrzebowania na administratora.
Dangerus340
Wysłane: 3 września 2009 21:40:17

Przyłączony: 9/1/2009
Dźięki Ghoran. Na pewno spróbuje napisać i liczyć się z tym że szanse na razie nie są duże ale zawsze warto próbować xD. A i jeszcze jedno. Gdzie mam to napisać bo z tego co mi wiadomo to chyba na adres redakcji.

http://www.gamefoto.pun.pl - twoje forum
Jestem brzózka
Ghoran
Wysłane: 3 września 2009 22:08:08

Tutaj masz cały temat:
http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21293_Recenzje-Czytelnikow.aspx

a pisać oczywiście na adres redakcji Applause Powodzenia!
pacior9
Wysłane: 9 września 2009 10:28:56

Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 1/24/2008
Mam pytanie - na jakich komputerach pracuje redakcja Play'a - chodzi mi o konfigurację : jak karta graficzna dysk(i) itd...

Pacior 18/19 - Wielki Fan gier z logo Luca Arts i filmu oraz serialu Wojny Klonów. sezon 2 już od 2 października ( w USA) xD !!!!!!!!!!
Pawsik
Wysłane: 9 września 2009 10:42:23

Kiedy będzie zapowiedź nowego numeru ???

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum