|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Czy w nowym Playu będzie coś o Bionic Commando??
|
|
Przyłączony: 9/5/2008 Posty: 890
|
Jest inny temat do tego typu zapytan...
|
|
Przyłączony: 1/26/2008 Posty: 591
|
Nowy Play wychodzi 20. GamesCom 2009 - 27 sierpnia. Gdzieś to czytałem...
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
A nie od 19 do 23 sierpnia . A teraz pytanie do redakcji : Czy dacie demo gry Call of Juarez: Bound In Blood ?
|
|
|
Przepraszam, 19-23 sierpnia. To 27 to inna data, pomyliło mi się  Ale nie zmienia to faktu, że nie będzie relacji.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 77
|
Do redakcji: dajcie w którymś numerze playa baldur's gate 2 albo deus ex 1.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 266
|
Wrc pisze:Do redakcji: dajcie w którymś numerze playa baldur's gate 2 albo deus ex 1. Takich próśb to nawet nie piszcie bo nie mają one większego sensu...
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Ghoran pisze:Wrc pisze:Do redakcji: dajcie w którymś numerze playa baldur's gate 2 albo deus ex 1. Takich próśb to nawet nie piszcie bo nie mają one większego sensu... Dlaczego niby mamy nie pisać takich próśb ??? Czyżby redakcja Playa nie było stać na fulle ????
|
|
|
Pawsik pisze: Dlaczego niby mamy nie pisać takich próśb ??? Czyżby redakcja Playa nie było stać na fulle ????
Bo plan dodania pełnej wersji do pisma to nie jest takie widzimisię jak się Wam wydaje. A już na pewno nie będzie realizowany koncert życzeń na zasadzie "dajcie Diablo 2"  Jeśli pełna wersja będzie dostępna i będzie w zasięgu to będzie. W innym przypadku jej nie będzie.
|
|
|
Ghoran dlaczego nie można obejrzeć nowego Playa strona po stronie ? Dlaczego w archiwum nie ma nowych wydań Playa ?
|
|
|
Pawsik pisze:Ghoran dlaczego nie można obejrzeć nowego Playa strona po stronie ? Dlaczego w archiwum nie ma nowych wydań Playa ? Pytasz złej osoby  Ja jestem tylko moderatorem na forum...
|
|
Przyłączony: 8/3/2009 Posty: 71
|
Pawsik pisze:Ghoran dlaczego nie można obejrzeć nowego Playa strona po stronie ? Dlaczego w archiwum nie ma nowych wydań Playa ? Gdyby było można oglądąć nowe numery Playa strona po stronie, nikt by ich nie kupował kupił. Proste
|
|
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 77
|
Macie coś do tych gier? Jakby pojawiły się te pełne wersje w playu to bys pewnie w nie grał.
|
|
|
No ku*wa pisaliśmy w innym temacie że nie będzie, bo GamesCom TRWA, a pismo poszło do drukarni w poniedziałek pewnie...
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Ale on się chyba nie pyta o ten numer, ale kolejny...
|
|
|
Może moglibyście połączyć stronę Playa i Gameziila w jedno ponieważ na stronie Playa jest sporo zaległości i chyba nikt na te stronę nie zagląda.
|
|
|
Dlaczego jest stara okładka Playa 8/09 ???????????????????????????????????????????
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 3/9/2005 Posty: 16
|
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Tery Pratchett Przeszkadza Ci to? Okładkę przecież widziałeś, to żadna tajemnica. Nawet jeśli spóźnią się jeden dzień to co z tego? Wyjawię Ci tajemnice tego stanu rzeczy. Ci ludzie, w przeciwieństwie do Ciebie, pracują.
|
|
|
Rick90 ludzie z CDA też pracują i jakość dbają o to żeby czytelnicy mogli zobaczyć swoje "CDA strona po stronie". Po prostu widzę że wszyscy redaktorzy PLAYA zapomnieli o tej stronie a przeszli wszyscy na serwis gamezilla 
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 3/9/2005 Posty: 16
|
Pawsik pisze:Rick90 ludzie z CDA też pracują i jakość dbają o to żeby czytelnicy mogli zobaczyć swoje "CDA strona po stronie". Po prostu widzę że wszyscy redaktorzy PLAYA zapomnieli o tej stronie a przeszli wszyscy na serwis gamezilla  Nie widzisz we wszystkim co piszesz lekkiej hipokryzji? W podpisie masz apel, żeby wszyscy kupowali Playa co miesiąc. Zakładam, że Ty też tak robisz, więc na jakiego grzyba Ci multimedialny obrys zawartości pisma, skoro już dawno powinieneś polecieć do sklepu i zakupić Playa. Dla mnie, sam pomysł, żeby pokazać czytelnikom jak graficznie prezentuje się czasopismo, jest pomysłem zupełnie nie trafionym. Dla mnie mogłyby tam być białe strony, byleby tekst pozostał na wysokim poziomie.
|
|
|
Guest |