|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 7/22/2009 Posty: 9
|
Witam! Gram w gre Harry Potter i Zakon Feniksa (gra nie najnowsza ale mi się podoba  ). mam już odblokowane 11 12 portretów strzegących tajnych przejśc. Został mi ostatni. Ta baba co jest w lochach i prowadzi z tamtąd do miejsca gdzie aż roi się od Ślizgonów (tam gdzie sie ma eliksiry). Mówi mi, że mam zdobyć hasło od jednego ze Ślizgonów. Ale nikt nie chce mi go podac. Jak moge je zdobyć??? Może ktos wie jesli w to grał (albo po prostu wie). Z góry dzięx! P.S. - jeśli zły dział to sorry ale twierdzę, ze Harry Potter to przygodówka i raczej mam rację  !
|
|
Przyłączony: 5/28/2008 Posty: 4
|
W pewnym momencie gry bierzesz eliksir wielosokowy, zamieniasz się w Goyle'a i wtedy możesz zdobyć hasło.
|
|
|
Myli ci się z Komnatą Tajemnic w 5tce nie ma (chyba) Eliksiru Wielo... . A ja przeszedłem całą grę i nie zdobyłem takiego.
Mylą ci się części!
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
aby zdobyć hasło musisz założyć pelerynę niewidkę i wrócić pod obraz, tam podsłuchasz rozmowę dwóch ślizgonów i masz hasł
|
|
|
Acha dzięki! Wielkie dzięki!
|
|
|
nie ma za c  Po to między innymi jest to forum żeby pomagać
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/2/2009 Posty: 156
|
Ja też Ci dziękuję bo też miałem ten problem. 
|
|
|
tylko jak do tej pory nikt nie rozwiązał mojego problemu  Otóż wykonałem WSZYSTKIE zadania dla gwardii dumbledora ( te co mają na celu sabotaż) i teraz powinienem pujść do gabinetu Snaepa na lekcję oklumencji ale gdy do niego przychodzą (stoi w pomieszczeniu które mam oznaczone jako eliksiry) to on mi mówi żebym dał mu spokój, zadanie dla niego już wykonałem. Wie ktoś co mam zrobić?
|
|
Przyłączony: 8/24/2009 Posty: 9
|
|
|
Przyłączony: 8/24/2009 Posty: 9
|
dajcie mi bardzo szybko odpowiedz prosze wszystkich co to zrobili
|
|
|
w twoim temacie dałem ci odpowiedź. I na przyszłość nie dawaj dwóch postów pod rząd tylko edytuj tego pierwszego
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 9/23/2008 Posty: 28
|
ja jeszcze nie gralem w ta czesc ale mam zamiar ja kupic
Fan HP
|
|
|
hubi96 nie zawiedziesz się  Gra jest bardzo fajna choć trochę mnie zmęczyło to uganianie się po całym zamku za gościem od questa. Za dużo tam biegania trochę. Więc najlepiej już na początku rozpracować wszystkie tajne przejścia. Dzięki temu jest o wiele przyjemniej bo nie trzeba zasuwać z 7 piętra na parter tylko po to żeby powiedzieć komuś coś a potem z powrotem tylko wystarczy przejść przez tajne przejście i znaleźć się tam od razu
|
|
Przyłączony: 12/12/2009 Posty: 5
|
Hejj... słuchajcie o jakie tajne przejście chodzi tej Hannie Abbott w lochach . ? Proszę podpowiedzcie . ! Pozdrawiam .! ; ))
|
|
|
a i jeszcze jak zdobyć hasło na 4 piętro, bo ten portret mówi coś o 3 twarzach... A ja nie wiem co robić  pomocy .!
|
|
Przyłączony: 11/28/2009 Posty: 635
|
Po 1. Nie rób double-postów Po 2. Nie mam pojęcia Po 3. Z tego co wiem książki są w bibliotece Po 4. Prorok Codzienny jest w skrzydle szpitalnym (bodajże)
|
|
|
Kto wie gdzie mogę znaleźć tą książkę do eliksirów żeby wykonać zad. sneypa ? pomocy .! Hermiona cały czas gada "sprawdź w bibliotece" to idę do biblioteki a potem mówi "książka jest w dziale wywarów i eliksirów" to gdzie to jest bo już setny raz okrążam bibliotekę i nic nie widzę .! HELP .!
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Jeśli pamięć mnie nie myli jest gdzieś w dziale ksiąg zakazanych (za taką furtką).
|
|
|
Dzięki . ; **
|
|
|
A czy ktoś wie może o co chodzi z tym zadaniem z Luną .? To, gdzie są te " X " .! Jak wiecie to pomocy .! ;/
|
|
|
Guest |