|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/17/2008 Posty: 305
|
Tak jak w temacie. Polecamy i rozmawiamy o grach na starego dobrego PS2. Ja polecam: -Black -Seria God of War -GTA: Liberty City Stories -GTA: Vice City Stories -Seria Medal of Honor
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 12/17/2007 Posty: 89
|
Def Jam, Tekken 5, Twisted Metal, jakikolwiek Burnout, Time Splitters,Spyro. Fight Night Round 3
To gry godne polecenia.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/22/2008 Posty: 149
|
gta san andreas i nie pamiętam co dawno temu ją miałem
|
|
Przyłączony: 5/11/2008 Posty: 127
|
Ja juz nie mam PS2,ale kiedy miałem,to lubiłem Devil May Cry 3,Devil Kings,Grandia 2,Tekken.Głównie japońskie gry,bo te były chyba najlepsze na ps2.
|
|
Przyłączony: 4/6/2009 Posty: 565
|
cała seria tekken.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/16/2009 Posty: 212
|
Jeśli chodzi ci o serię gier zatytułowaną The Best of Playstation 2 (seria podobna do Kolekcji Klasyki) to polecam Prince of Persia. A jeśli o grę na PS2 to zdecydowanie Burnout, Gran Tourismo, Tekken 5
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,054
|
Seria Metal Gear Solid i God of War...
|
|
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 194
|
A ja polecam Deus Ex: The Conspiracy*
*Nie grałem nigdy w tą grę ani nigdy nie miałem PS2 - polecam ze względu na pecetową wersję.
|
|
Przyłączony: 1/2/2009 Posty: 55
|
Tekken był, GoW był, MGS był. To jeszcze:
*Amplitude *Frequency
NO i to by było na tyle w tym temacie.
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2008 Posty: 19
|
Ja na razie na swoim zdążyłem pociąć w Hitman Contracts (ona jest już przesz....i nie wiem co dalej..przeszedłem ją...) Dałem na poziom Normal ale był on jednak zdecydowanie za prosty.Miałem kilkanaście problemów bo nie raz wiele rzeczy ciężko było zrozumieć "logicznie myśląc".Poza tym musiałem rozwalić wszystkich i potem kombinować  ... Kupiłem Fife 07 z polskim komentarzem.Mam nadzieję,że zła nie będzie.... Jedna prośba do DonaSzabli(niezła ksywka  )mógłbyś zmienić tytuł na np. "Po prostu PS2".Ten jakoś odciąga.Chodzi o to,żeby tu móc sobie pogadać o wszystkim dotyczącej kochanej czarnulki  .
|
|
Przyłączony: 7/16/2009 Posty: 212
|
Ja ostatnio pykałem w Top-Spin, PES6, Fifa Street 2 (NAJLEPSZA gra na PS2!), SSX 3, Ateny i Battlefronta. Co do samego PS2, niedługo go sprzedaje i mam zmaiar zakupić Xboxa lub PS3
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
up: To bądź tak dobry i zrób na złość dla adama - kup ps3  A niech się fanboy wykrwawi   A tak poza tym to polecam - Cod3 , za to że nie wyszedł na PC i jako nieliczny FPS na PS2 mi się podobał . Poza tym to kolejny FPS - Killzone - kilmat i brzydka grafika , to jest ps2  .
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2008 Posty: 19
|
No to jestem ciekaw,co byś powiedział,gdybyś grał przez tyle lat na kompie(procek 1.3GHz,karta geforce 2 mx 400 64 MB,256 MB RAM ......) Ja to już dostaję orgazmu na sam widok swojego PS2...
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 10/23/2007 Posty: 4
|
Polecam Monster Hunter- co prawda serwery już wyłączone, więc gra straciła 90% swojego uroku, ale single też daje radę. Oczywiście Tekken, no i SSX 3.
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Tekken 4, PES 2008, God of War i 50 Cent jedyne gry w jakie grałem na PS2 i są całkiem niezłe
|
|
Przyłączony: 6/22/2009 Posty: 637
|
WWE SD VS raw 2009
|
|
Przyłączony: 2/27/2008 Posty: 250
|
Gran Turismo 4, GTA: VCS (na prawdę niezłe, mieszanka VC i SA), Battlefield 2
|
|
Przyłączony: 7/7/2008 Posty: 49
|
Shadow of the Colossus - niesamowita gra jedyna w swoim rodzaju. Żałuję, że raczej nieprędko doczekamy się sequela (o ile w ogóle). Ale z drugiej strony - może jednak lepiej by niektóre gry nie miały kontynuacji - nieudany sequel mógłby zepsuć wyobrażenie o tej produkcji, a poza tym nie bardzo umiem sobie wyobrazić jak kontynuacja prezentowałaby się pod kątem fabuły - SotC pod tym względem przezentował zamkniętą całość bez otwartego zakończenia. Poza tą grą polecam serię genialnych platformówek - Jak & Daxter i jego kontynuacje. Rewelacyjne gry z naprawdę wciągającą fabułą, co wydaje się nieco dziwne jak na ten gatunek - poważna opowieść w "skakance" (ja to lubił określać ten gatunek gier mój znajomy) to dosyć nietypowe.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
FIFA 10- jeśli ktoś lubi sportówki.
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Ja dorzucę Def Jam : Fight for NY, Bornout 3 i dobre Piraci z Karaibów : Legend of Jack Sparow
|
|
|
Guest |