|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
30 pkt, nieźle. 8 jestem  EDIT: Szacunek JaRule, że ci się chce robić te listy 
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/22/2007 Posty: 48
|
piter1996 pisze:EDIT: Szacunek JaRule, że ci się chce robić te listy  eetam, to raptem kilka minut roboty :]
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Ja mam 30 punktów. Jak na pierwszy raz nawet nieźle.
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Jak widać w tej kolejce padł nowy rekord skuteczności 90%!!! gratulacje kubaaa67 a czesioooo był bliski zostania drugim w historii zwycięzcą w debiucie(pierwszym i jedynym jestem oczywiście ja nie licząc oczywiście grającego od początku piotra961103).
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Hehe  Czuję się prawie niesamowity, taki wyróżniony. 
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2008 Posty: 591
|
Przepraszam za moje nieobecności i ogłaszam zarazem: Oficjalnie zrzekam się szefowania Lidze Typerów. Przyszedł czas i pora, aby wycofać się z tego forum. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym" Od tej chwili LT należy do Was, graczy - ten kto chce przejąć odpowiedzialność za grę może założyć oddzielny temat, aby mógł uzupełniać wyniki (jeśli będziecie głosować - w co wątpię - jestem za JaRule, bo odwala kawał dobrej roboty). Dziękuję za tak entuzjastyczne przyjęcie i udział w grze.Ale czy zrezygnuję z gry? Sezon jeszcze się nie skończył.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Miejmy nadzieję, że ktoś zechce przejąć... 
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/17/2009 Posty: 114
|
kurcze  Fajna zabawa była (mam nadzieję, że będę musiał edytować to "była"
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
Davyd001 pisze:Przepraszam za moje nieobecności i ogłaszam zarazem: Oficjalnie zrzekam się szefowania Lidze Typerów. Przyszedł czas i pora, aby wycofać się z tego forum. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym" Od tej chwili LT należy do Was, graczy - ten kto chce przejąć odpowiedzialność za grę może założyć oddzielny temat, aby mógł uzupełniać wyniki (jeśli będziecie głosować - w co wątpię - jestem za JaRule, bo odwala kawał dobrej roboty). Dziękuję za tak entuzjastyczne przyjęcie i udział w grze.Ale czy zrezygnuję z gry? Sezon jeszcze się nie skończył. skoro tak to nie mam wielkiego wyboru. forum sypie sie juz od wielu tygodni ale myslalem ze da sie je jeszcze odratowac rowniez sie zegnam. do uslyszenia/zobaczenia/spotkania na forum kiedykolwiek
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
kubaaa67 pisze:
skoro tak to nie mam wielkiego wyboru. forum sypie sie juz od wielu tygodni ale myslalem ze da sie je jeszcze odratowac
rowniez sie zegnam. do uslyszenia/zobaczenia/spotkania na forum kiedykolwiek
Żegnaj Kubaaa67  Do zobaczenia może na innym forum
|
|
Przyłączony: 11/9/2008 Posty: 537
|
Davyd001 pisze:Przepraszam za moje nieobecności i ogłaszam zarazem: Oficjalnie zrzekam się szefowania Lidze Typerów. Przyszedł czas i pora, aby wycofać się z tego forum. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym" Od tej chwili LT należy do Was, graczy - ten kto chce przejąć odpowiedzialność za grę może założyć oddzielny temat, aby mógł uzupełniać wyniki (jeśli będziecie głosować - w co wątpię - jestem za JaRule, bo odwala kawał dobrej roboty). Dziękuję za tak entuzjastyczne przyjęcie i udział w grze.Ale czy zrezygnuję z gry? Sezon jeszcze się nie skończył. Jedyną rzeczą która mnie jeszcze tu trzymała, była stara gwardia z tobą na czele, i ta "liga". Wreszcie mogę wywalić to "forum" z zakładek...
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Szkoda bo zabawa jest przezajefajna.
|
|
|
Nie mówię, żebyście zakończyli zabawę. Jednak piter ma rację - część użytkowników tu była, bo byli inni a;e forum (niestety) się "zużyło". Elita schodzi ze sceny, mam nadzieję że pojawi się nowa która będzie budować historię tego forum!
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,395
|
Ja mam nadzieję że wejdzie więcej czynnie działających i udzielających się moderatorów.
|
|
|
A pamiętasz ile razy użytkownicy mieli taką nadzieję od początku forum? No właśnie, ja też pamiętam. Dopóki redakcja nie spełni swojej obietnicy z regulaminu Starego Forum: "Spośród użytkowników zostanie wytypowany moderator." nie ma czego tu szukać. Bądźmy szczerzy droga redakcjo, jeden człowiek nie ogarnie takiego burdelu (chyba że jest właścicielem domu publicznego). Tak mówię jak, Ojciec Chrzęstny Wasz i Nasz. Co nie zmienia faktu, że Play rządzi  Play4Ever!
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Popieram,żeby JaRule przejął ligę typerów. Moderatorzy(2-3) spośród użytkowników też by się przydali,jakby co to się zgłaszam bo jestem na forum prawie codziennie.
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/22/2007 Posty: 48
|
Spełnił się czarny scenariusz... opieszałość w zamieszczaniu zapowiedzi numerów popsuła nam zabawę (Davyd miałeś nosa, kiedy się wycofać  ). Jak tak to dalej ma wyglądać, to nic tu po mnie...
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/18/2009 Posty: 254
|
Hehehehe weszłem tu pierwszy raz od niepamiętnych czasów widać nei potrzebnie ale wtedy sie nie pożegnałem teraz się żegnam NQ....
|
|
|
Guest |