Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Liga Typerów Opcje
piter1996
Wysłane: 18 października 2009 16:01:44

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 3/10/2009
30 pkt, nieźle. 8 jestem Applause

EDIT: Szacunek JaRule, że ci się chce robić te listy Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

JaRule
Wysłane: 19 października 2009 13:09:51

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 9/22/2007
piter1996 pisze:
EDIT: Szacunek JaRule, że ci się chce robić te listy Applause

eetam, to raptem kilka minut roboty :]

Arturano
Wysłane: 20 października 2009 08:35:57

Przyłączony: 1/26/2009
Ja mam 30 punktów. Jak na pierwszy raz nawet nieźle.

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
aroos
Wysłane: 21 października 2009 18:20:01

Przyłączony: 8/19/2007
Jak widać w tej kolejce padł nowy rekord skuteczności 90%!!! gratulacje kubaaa67
a czesioooo był bliski zostania drugim w historii zwycięzcą w debiucie(pierwszym i jedynym jestem oczywiście ja nie licząc oczywiście grającego od początku piotra961103).

Czesioooo
Wysłane: 21 października 2009 20:42:52

Przyłączony: 9/14/2009
Hehe Applause Czuję się prawie niesamowity, taki wyróżniony. Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Davyd001
Wysłane: 30 października 2009 23:57:49

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 1/26/2008
Przepraszam za moje nieobecności i ogłaszam zarazem:
Oficjalnie zrzekam się szefowania Lidze Typerów. Przyszedł czas i pora, aby wycofać się z tego forum.
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym"

Od tej chwili LT należy do Was, graczy - ten kto chce przejąć odpowiedzialność za grę może założyć oddzielny temat, aby mógł uzupełniać wyniki (jeśli będziecie głosować - w co wątpię - jestem za JaRule, bo odwala kawał dobrej roboty). Dziękuję za tak entuzjastyczne przyjęcie i udział w grze.

Ale czy zrezygnuję z gry? Sezon jeszcze się nie skończył.

Pawsik
Wysłane: 31 października 2009 07:24:37

Przyłączony: 12/14/2008
Czyżby to był koniec doskonałej zabawy ??? ApplauseApplauseApplause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Czesioooo
Wysłane: 31 października 2009 10:24:26

Przyłączony: 9/14/2009
Miejmy nadzieję, że ktoś zechce przejąć... Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Radekl2
Wysłane: 31 października 2009 11:42:35

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 3/17/2009
kurcze Applause Fajna zabawa była (mam nadzieję, że będę musiał edytować to "była"Applause
kubaaa67
Wysłane: 31 października 2009 23:22:39

Przyłączony: 5/24/2008
Davyd001 pisze:
Oficjalnie zrzekam się szefowania Lidze Typerów. Przyszedł czas i pora, aby wycofać się z tego forum.

Od tej chwili LT należy do Was, graczy - ten kto chce przejąć odpowiedzialność za grę może założyć oddzielny temat, aby mógł uzupełniać wyniki (jeśli będziecie głosować - w co wątpię - jestem za JaRule, bo odwala kawał dobrej roboty). Dziękuję za tak entuzjastyczne przyjęcie i udział w grze.

skoro tak to nie mam wielkiego wyboru. forum sypie sie juz od wielu tygodni ale myslalem ze da sie je jeszcze odratowac

rowniez sie zegnam. do uslyszenia/zobaczenia/spotkania na forum kiedykolwiek
Pawsik
Wysłane: 1 listopada 2009 09:35:01

Przyłączony: 12/14/2008
kubaaa67 pisze:

skoro tak to nie mam wielkiego wyboru. forum sypie sie juz od wielu tygodni ale myslalem ze da sie je jeszcze odratowac

rowniez sie zegnam. do uslyszenia/zobaczenia/spotkania na forum kiedykolwiek

Żegnaj Kubaaa67 Applause Do zobaczenia może na innym forum Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
piter737
Wysłane: 1 listopada 2009 15:28:32

Przyłączony: 11/9/2008
Davyd001 pisze:

Jedyną rzeczą która mnie jeszcze tu trzymała, była stara gwardia z tobą na czele, i ta "liga". Wreszcie mogę wywalić to "forum" z zakładek...

Arturano
Wysłane: 2 listopada 2009 09:45:08

Przyłączony: 1/26/2009
Szkoda bo zabawa jest przezajefajna.

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
Davyd001
Wysłane: 2 listopada 2009 18:09:59

Nie mówię, żebyście zakończyli zabawę. Jednak piter ma rację - część użytkowników tu była, bo byli inni a;e forum (niestety) się "zużyło". Elita schodzi ze sceny, mam nadzieję że pojawi się nowa która będzie budować historię tego forum!

SWAT_
Wysłane: 2 listopada 2009 22:51:58

Przyłączony: 9/5/2007
Ja mam nadzieję że wejdzie więcej czynnie działających i udzielających się moderatorów.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

Davyd001
Wysłane: 5 listopada 2009 23:08:52

A pamiętasz ile razy użytkownicy mieli taką nadzieję od początku forum? No właśnie, ja też pamiętam. Dopóki redakcja nie spełni swojej obietnicy z regulaminu Starego Forum:
"Spośród użytkowników zostanie wytypowany moderator."
nie ma czego tu szukać. Bądźmy szczerzy droga redakcjo, jeden człowiek nie ogarnie takiego burdelu (chyba że jest właścicielem domu publicznego). Tak mówię jak, Ojciec Chrzęstny Wasz i Nasz.
Co nie zmienia faktu, że Play rządzi Applause
Play4Ever!

aroos
Wysłane: 6 listopada 2009 13:14:50

Przyłączony: 8/19/2007
Popieram,żeby JaRule przejął ligę typerów.
Moderatorzy(2-3) spośród użytkowników też by się przydali,jakby co to się zgłaszam bo jestem na forum prawie codziennie.

JaRule
Wysłane: 17 grudnia 2009 17:18:22

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 9/22/2007
Spełnił się czarny scenariusz... opieszałość w zamieszczaniu zapowiedzi numerów popsuła nam zabawę (Davyd miałeś nosa, kiedy się wycofać Applause ). Jak tak to dalej ma wyglądać, to nic tu po mnie...

dudek801
Wysłane: 22 grudnia 2009 15:23:53

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 3/18/2009
Hehehehe weszłem tu pierwszy raz od niepamiętnych czasów widać nei potrzebnie ale wtedy sie nie pożegnałem teraz się żegnam NQ....

Moje ulubione gry : Prototype, Bioshock, Call of Duty 4 :Morden Warfare, Counter Strike, Half-Life : The orange Box Lineage II.

Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem i nikt nie będzie widzial między wami różnicy!
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum