|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Member
Przyłączony: 5/7/2009 Posty: 114
|
Info o numerze tutaj: http://www.playpc.pl/newsroom/artykul.asp?Artykul=941Dajcie znać co sądzicie o tematach. A gdy numer trafi do kiosków, co sądzicie o zawartości
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/13/2006 Posty: 7
|
Jak dla mnie bomba.
|
|
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Powiem szczerze - gość, który jara się Anno 1404, to ja 
|
|
Przyłączony: 6/16/2009 Posty: 3
|
To "pierwsze info!" o Crysis 2, to jest tylko to co od dawna wiadomo ( silnik CE3, na pc i konsole), czy więcej konkretów?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
Numer zapowiada się ciekawie. Najbardziej intryguje mnie hasło: "KONSOLE" a pod nim: Infamous – test i Xbox 360 ewoluuje – reporta" Mamy spodziewać się stałego kącika konsolowego?
|
|
, Moderator
|
Tak, macie.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 837
|
Dajcie mi go już w łapy. ;d
|
|
Przyłączony: 10/15/2007 Posty: 340
|
Zapowiada się spoko, nawet fulle fajne. Tylko jedna rzecz mi się nie podoba: ten biały pasek na okładce u góry w poprzednim numerze wyglądał o wiele lepiej niż czerwono-żółty który jest moim zdaniem po prostu brzydki. No i w zeszłym miesiącu ten biały paseczek ułatwił mi znalezienie PLAY-a w empiku - od razu się rzucił w oczy ;D
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/13/2008 Posty: 81
|
Nawet, nawet... Dużo ciekawych artykułów, i pełniaki dobre. Może być
|
|
, Moderator
|
Karls --> dyskusje odnośnie paska trwają. Nie chcemy, żeby był co miesiąc taki sam, ale nie chcemy też, żeby co miesiąc okładka wyglądała zupełnie inaczej... zobaczymy jak to rozwiążemy za miesiąc, wiele ustawi (ultragorący) temat okładkowy... 
|
|
Przyłączony: 11/9/2008 Posty: 537
|
@up
Czyli znowu trzymanie nas w napięciu do dnia wydania i brak zapowiedzi?
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Numer bardzo dobrze się zapowiada ( zresztą jak przeważnie wszystkie  ) . Najbardziej ciekawi mnie Crysis 2 i Aliens vs. Predator . Jeszcze tylko 2 dni  . Z pełniaków to będę grał w FallOuta 2
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Artykuły czadowe. Tylko pełniaki mnie zawiodły. Fajny Flatout 2 i Last Chaos tylko że oba mam.  A restauracja... Fajne te 40 zeta na itemy.
|
|
Przyłączony: 6/16/2009 Posty: 5
|
Restauracja mnie rozczarowała - nie chcę was urazić, ale nie wiem kto w to będzie grał (przynajmniej ja nie). Oczywiście nowy numerek kupię, choćby dla tego artu o anno i risen  pozdrawiam
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Jaki jest plakat ?
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/18/2009 Posty: 254
|
Pewnie o risen !
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,395
|
Flatout 2 to smakowity kąsek. Szkoda że nie daliście sagi Flatouta. Może kiedyś? I wiedziałem że będzie recka The Sims 3. Jestem z siebie dumny!
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 10/16/2007 Posty: 28
|
Powiem szczerze że teksty jak zawsze na najwyższym poziomie, na czasie- o to chodzi! Jeśli chodzi o płytę to poraz pierwszy od Mafi zainstaluje nie jedną a aż dwie gry czytaj restaurant oraz FlatOut2 sam w to jeszcze nie wierze! Zadowolony!
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/19/2007 Posty: 31
|
Mi się podoba numer i gry po za Last Chaos mam z KSGRY, Flatouta pierwszego mam, Restaurant 1 mam z Playa, ale pogram tylko we Flatouta.
krzyżówka mnie nie interesuje póki nie dostane nagrody z 3\2009.
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
play_Cubituss pisze:Karls --> dyskusje odnośnie paska trwają. Nie chcemy, żeby był co miesiąc taki sam, ale nie chcemy też, żeby co miesiąc okładka wyglądała zupełnie inaczej... zobaczymy jak to rozwiążemy za miesiąc, wiele ustawi (ultragorący) temat okładkowy...  No to wiemy czego się spodziewać na okładce w lipcu.Max Payne 3,Need for Speed: Shift lub Starcraft 2 A w numerze:recki Transformers: Revenge of the Fallen i Harrego Pottera i Ksiecia Półkrwi.(to na pewno).
|
|
|
Guest |