|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
To będzie nasz oficjalny temat w którym będziemy umieszczać informacje na temat nadchodzących gier na komórki i komentować czy nam się podoba. Każdy może dodać zapowiedź gry,ale musi być ona zbudowana tak: -tytuł gry -wydawca/producent -Przewidywana data wydania(jeśli nieznana to piszemy "Nieznana"  -Opis gry -Trailer gry lub gameplay (jeśli dostępny) - ScreenShoty(jeśli dostępne)
|
|
|
-Harry Potter and the Half-Blood Prince(Harry Potter i Książe Półkrwi) -Ea Mobile       Voldemort trzyma w swych dłoniach zarówno świat mugoli jak i czarodziejów, nigdzie już nie jest bezpiecznie, nawet w Hogwarcie. Harry domyśla się, iż niebezpieczeństwo znajduje się po za murami zamku. Dumbledore przygotowując się do ostatecznej bitwy, skupia swą uwagę na przygotowaniu Harry'ego do walki z Czarnym Panem, do której dojdzie prędzej czy później. Wspólnie poszukują słabego punktu Voldemorta, czegoś, co będzie kluczem, by zwiększyć szanse Harry'ego. Dyrektor rekrutuje swojego starego dobrego kolegę i przyjaciela - profesora Horacego Slughorna, który mimo że ceni spokój i ciszę, posiada bardzo istotne informacje. Tymczasem uczniowie stają przed nowym przeciwnikiem jakim są... hormony. Harry odkrywa w sobie coraz większy pociąg do Ginny, która jednocześnie zdaje sobie sprawę z istnienia Deana Thomasa. Lavender Brown czuje, że tym jednym jedynym jest Ron, ale mimo wszystko odpuszcza sobie stosowanie takich 'prymitywnych' metod jak czekoladki Romildy Vane. Jest również zdominowana przez zazdrość Hermiona, zdeterminowana w tym co robi, by nie ukazać swych prawdziwych uczuć. Tylko Jeden uczeń pozostaje powściągliwy - dąży on do stworzenia mrocznego znamienia. Miłość wisi w powietrzu, jednak na pierwszym planie dominuje tragedia. Hogwart może już nie pozostać taki sam, jak kiedyś. Autorzy gry dotychczas ujawnili,że będą możliwe pojedynki czarodziejów,tworzenie eliksirów poprzez mieszanie właściwich składników i gra w Quiddicha. -Przewidywana data wydania:30.06.09.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
A czy na n-gage będą jakieś jeszcze nowe gry ?
|
|
|
N-Gage to Symbian S60 & S90 OS6-8.1 więc tak,caly czas są nowe gry na niego.
|
|
|
Guitar Rock Tour 2 Wydawca:Gameloft Przewidywana data wydania:lipiec 2009 Trailer: (z wersji na iphone'a) http://www.youtube.com/watch?v=yySXqM8-1p8opis:Jest to druga część klonu Guitar Hero od Gameloftu.W porównaniu z pierwszą,będzie można również grać na perkusji. Wiadomo że będą piosenki: I Wanna Rock! - Twisted Sister. I Love Rock and Roll - Joan Jett and the Blackhearts. Every you and Every Me - Placebo. The Reaper - Blue Oyster Cult. Gimme All Your Lovin - ZZ Top Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd Made for Loving - Kiss
|
|
|
Gry na komórki są drogie i krótkie 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
Drogie to one nie są . 10 zł a czasami wciągają podczas czekania na autobus lub u lekarza. A niektóre gry na telefon są długie . Np. Wiedźmin Krwawy Szlak
|
|
|
Mają grafikę która była jakieś 10 lat lub dalej i przeszkadza również sterowanie.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/22/2009 Posty: 637
|
Hej jestem nowy. Mi to nawet nie przeszkadza. Grafa w niektórych grach jest też niezła np taki nfs undercover.
|
|
|
trzeba odświeżyć temat. NitroStreet Racing 2 Producent/Wydawca Gameloft.      Jak widać są to wyscigi z opcją tuningu.Jest to 2 gra z serii.Nowością są motocykle,których w 1 częsci nie było. Miasto wykonano w pseudo 3d.W grze znajdzie się 10 pojazdów marek BMW, Cadillac, Nissan, Peugeot, Subaru, Ford, Honda, VW, Chrysler. I około 40 części tuningowych.Będzie 5 rodzajów wiścigów i znana z 1 częsci absolutna wolność jazdy po mieście między wyścigami. Data wydania:Lipiec 2009.
|
|
|
Widać że podróbka NFS:Undergrund 2 ;P Koszmarne sterowanie z tymi samochodami na komórce jest.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Mam Sony Ericsson K510i. Ściągnąłem Harr'ego Pottera i Księcia Półkrwi . I normalnie totalny SH*T!!!  Jaka gra w quddicha? chyba chodzenie po Hogwarcie i szukanie ciuchów Luny! bez sensu, niewiem pewnie moja komórka jest zbyt słaba, co aroos?
|
|
|
Dobra czas wskrzesić temat.
Dragon Age (by EA Mobile)
Gatunek: RPG Producent: EA Mobile Platformy: Java Data wydania: Styczeń - Marzec 2011r. Podobne gry: ---
EA planuje wydanie Dragon Age na komórki. EA Mobile nie słynie z produkcji gier RPG, zobaczymy czym nas zaskoczy. Może silnikiem Wolfenstein RPG. Fabuła może być zaczerpnięta z komputerowego pierwowzoru, ale nie jest to pewne.
Dead Space 2
Gatunek: Strzelanka, Akcja, Survival-Horror Producent: EA Mobile Platformy: Java Data wydania: Styczeń - Marzec 2011r. Podobne gry: ---
Tego jeszcze nie było, Dead Space na komórki. Być może zrobią specjalnie nowy silnik dla gry.
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Dragon Age - mam nadzieję, że nie będzie to kolejny RPG od EA, znudziły mi się już one po Doomie RPG I i II, Wolfensteinie RPG i obu Orcs and Elves. Mogłoby być ciekawie z nieliniowością, widokiem z góry i drużyną.
Dead Space 2 - na PC to horror, ale na telefonie raczej nie ma szans straszyć. I pewnie nie ma szans zbyt wiele wnieść.
|
|
|
aroos a są jakieś screeny z tych gier ????
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Split/Second : Velocity Mobile Game  Powinna być dostępna już, informacji o niej nie znalazłem.
|
|
|
widzu pisze:Split/Second : Velocity Mobile Game Grałem w tę grę na telefonie LG KP501. Koszmar    Nie polecam.
|
|
|
Pawsik pisze:aroos a są jakieś screeny z tych gier ???? jeszcze nie dopiero wstępna zapowiedź. Predators (by Gameloft) Gameloft zabrało się za egranizację "Predators", filmu akcji (już nie horroru) od Roberta Rodrigueza, twórcy "Sin City" i "Od Zmierzchu do Świtu).Oficjalna mobilna gra przynosi Ci długo oczekiwany powrtów Predators! Najbardziej niebezpieczni wojownicy i zabójcy na Ziemi zostali przetransportowani na ich planetę: zielone obce środowisko, gdzie ludzie stają się ofiarami! Wkrocz w ich świat i doświadcz tego jak nikt inny, gdzie tylko umiejętności, szybkość i spryt są najważniejsze – zostań drapieżnikiem lub… ofiarą. Właśnie wyszła.      http://www.youtube.com/watch?v=oeFaEXD5KMc&feature=player_embeddedReal Football 2011 (by Gameloft) Gatunek: Piłka nożna Producent: Gameloft Platformy: Java Data wydania: Październik 2010r. Podobne gry: Real Football 2010 (Java) Kolejny RF ukaże się Października 2010r. Póki co, żadnych materiałów dot. gry H.A.W.X. 2 (by Gameloft) Gatunek: Zręcznościowa Producent: Gameloft Platformy: Java, iPhone Data wydania: 4 kwartał 2010r. Gameloft zapowiedziało wydanie kolejnej odsłony zręcznościówki (nie nazwałbym tego symulatorem lotu) H.A.W.X., w której wcielamy się w pilota w 2012 roku. Nowy konflikt na skalę globalną wisi w powietrzu, naszym zadaniem jest nie dopuścić do jego eskalacji. Gra będzie albo w stylu starego H.A.W.X. lub na podrasowanym engine Iron Man'a 2. Learn to Fly (by Namco) Gatunek: Zręcznościowa Producent: Namco Platformy: Java, Android, Windows Mobile, BREW Data wydania: Czerwiec-lipec 2010r.  Namco już powoli kończy przenoszenia świetnej gry flashowej Learn to Fly na komórki i smartphony. Opowiada ona o pingwinie, który chce udowodnić, że pingwiny potrafią latać... i to całkiem nieźle! Będzie możliwość kupowania masy ulepszeń i bonusów (prawdopodobnie będzie ich jeszcze więcej niż we flashowym oryginale), takich jak różnego rodzaju rakiety i lotnie.
|
|
|
Szkoda wydawać kasę na te głupie gry java
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
aroos, Predators jest przecież już od kilku dni.
|
|
|
Guest |