Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

A o wakacjach można w hyde parku? xD Opcje
play_sweter
Wysłane: 3 czerwca 2009 17:53:19
Ranga: Administration
Grupy: Administration , Member

Przyłączony: 5/7/2009
no wlasnie? Applause

Gamezilla.pl - Nieskończony apetyt na gry
LuckyKiller
Wysłane: 3 czerwca 2009 17:55:28

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 3/20/2009
Znaczy... Nie rozumiem chyba można aleeee... Jakiś konkret?ApplausexD

UP THE IRONS!
Pietrek2
Wysłane: 3 czerwca 2009 18:11:55

Przyłączony: 4/25/2009
Taaaaa.....wakacje są super, extra, cool,wporzo....

Ale o co dokładnie chodzi w tym temacieApplause?

kubaaa67
Wysłane: 3 czerwca 2009 21:06:30

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 5/24/2008
ja te wakacje planuje..... przepracowac xD chce zarobic troszke kaski na moja pierwsza "fure". oczywiscie pisany w cudzyslowie bo kokosow nie zarobie ale mysle ze okolo 4 tys. bede mial na wydanie. sam zdecydowalem na takie spedzenie wakacji. fajnie bedzie miec cos swojego a nie prosic sie zeby ktos cie gdzies podwiozl. zreszta gdyby nie praca to pewnie wiekszac wakacji byloby z boisko->komp->impreza i tak caly czas. jak rok temu. a tak jakis pozytek z wolnego czasu
Roni13321
Wysłane: 4 czerwca 2009 13:52:31

Przyłączony: 4/17/2009
Ja ide w truskawki zarobić na nową karte a potem coś sie wymyśli

Najlepsze Gry:

1.Mirror's Edge
2.Mass Effect 2
3.Borderlands
4.Prototype
5.Bionic Commando
6.Street Fighter 4
7.Fallout 1,2,3
8.Fable
9.Wolfenstein
10.Original War
11.Wiedźmin
12.Dark Sector

Moje LastFm.pl
Artyliusz
Wysłane: 12 czerwca 2009 13:58:00

Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 6/22/2008
Jak zwykle to co zawsze: relaks; kilkakrotnie nad jezioro w jeden dzień (kąpiel); może trochę w piłkę nożną; grzybobranie; łowienie ryb; komputer; oczekiwanie na nowy nr PLAY; trochę kasy zarobić.
Napewno coś się jeszcze wymyśli.

Ale zawirowanie wątków moich myśli >> Przepraszam za chaos.

range">Markolf- Twój przegląd czasopism.
Iverson7
Wysłane: 12 czerwca 2009 15:05:17

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 6/23/2008
hmmm...ja pierwszy raz w zyciu z wakacji sie nie ciesze.Powod?Koncze 3 gimnazjum i trudno roztawac sie z ludzmi z ktorymi przez 3 lata(a z niektorymi nawet 12![od przedszkola]) codziennie sie widzialo i rozmawialo;(.

GLORY GLORY MAN UNITED!!!
Seitan
Wysłane: 12 czerwca 2009 16:20:22

Przyłączony: 9/1/2008
Iverson7 pisze:
hmmm...ja pierwszy raz w zyciu z wakacji sie nie ciesze.Powod?Koncze 3 gimnazjum i trudno roztawac sie z ludzmi z ktorymi przez 3 lata(a z niektorymi nawet 12![od przedszkola]) codziennie sie widzialo i rozmawialo;(.

Ja mam to samo, ale ja raczej za swoją klasą płakać nie będę.

Jeśli cała publiczność gremialnie wychodzi do bufetu, oznacza to, że basista gra solo.
Iverson7
Wysłane: 12 czerwca 2009 17:15:39

ja ogolnie to tylko za 4 osobami tesknic bede...

SWAT_
Wysłane: 12 czerwca 2009 17:19:21

Przyłączony: 9/5/2007
Trochę mnie śmieszycie. Mamy 21 wiek. E-mail, telefon, gadu-gadu... W ew. poczta polska czy nasza klasa.
Zawsze będziesz miał z nimi kontakt i nie trudno będzie umówić Ci się z nimi na piwo. Ja nawet nie myślałem w ten sposób opuszczając gimnazjum.
Inna szkoła nie znaczy inny wymiar. Applause

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

piotr961103
Wysłane: 12 czerwca 2009 17:21:39

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 9/15/2008
Ja w wakacje będe się lenił. Granie na kompie, jezioro , piłka nożna , koszykówka , rower , telewizja ,czytanie , spanie do 12 ,spotykania się z kolegami , grille i może jakiś wyjazd . W czerwcu nigdzie nie pojade bo mam wesel kuzynki , tata ma rekrutacje w szkole i druga częśc remontu.
Ze kolegami ze starej szkoły nie będe tęśknił , tylko za kilkoma osobami.
Iverson7
Wysłane: 12 czerwca 2009 17:25:57

wiesz rozmowy na gadu to nie to samo co gadanie na 7 lekcjach dziennie...niby mozna sie umowic na jakies spotkanie,ale kazdyma swoje zycie pozna nowych przyjaciol i nie zawsze bedzie na to czas...

piotr961103
Wysłane: 12 czerwca 2009 18:04:47

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 9/15/2008
Ale mi chodzi o takie spotkania na boisku żeby np.zagrać razem w nogę.
luki345
Wysłane: 12 czerwca 2009 18:15:16

Przyłączony: 9/7/2008
Ja co do wakacji to jeszcze nie wiem co będę robił Applause Na pewno sporo czasu na powietrzu, na forum na pewno będę się pojawiał. Możliwe, że wyjadę na jakieś 2 tyg. do zbierania czereśni lub jabłek żeby zarobić jakąś kasę (w sumie niewiele, bo kilkaset złotych ale zawsze coś Applause)

kubaaa67
Wysłane: 12 czerwca 2009 20:27:19

Przyłączony: 5/24/2008
Iverson7 pisze:

ja myslalem tak samo ale to jest kompletnie odwrotnie. ja mialem 28 osob w klasie w gimnazjum-z 25 znalem sie od przedszkola. do klasy do liceum poszedlem jednak sam a to dlatego ze 4 najlepszych ziomkow wybrala technikum- ja nie chcialem tracic roku (technikum 4 lata liceum jest 3 lata) a 2 poszlo do liceum ale z profilem ktory mi nieodpowiadal. mimo wszystko z tymi ktorymi sie trzymalem widze sie czesto czy to na miescie czy to na boisku( bez roznicy kosz siatka czy noga) czy na imprezach. ja na twoim miejscu bym sie cieszyl bo nie bedziesz musial ogladac lap ktorych masz dosyc- przynajmniej ja mialem 3 moze 4 takie osoby
Seitan
Wysłane: 12 czerwca 2009 20:46:45

Przyłączony: 9/1/2008
Ja mogę tęsknić za 2 osobami z klasy, z czego z jedną gram w zespole, a z drugą prawdopodobnie trafię do liceum, tak więc bez problemu.

Jeśli cała publiczność gremialnie wychodzi do bufetu, oznacza to, że basista gra solo.
Artyliusz
Wysłane: 12 czerwca 2009 21:57:54

Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 6/22/2008
Ja też teraz po gimnazjum idę do technikum do innego miasta jako jedyny z klasy. Będę musiał odzwyczaić się od moich kolegów, z którymi jestem zżyty. Będzie to jeden z najcięższych kroków w moim życiu. Przynajmniej nie będę widział tych, których nie lubię. Ale będzie się trzeba zaintegrować w nowe otoczenie. Nawet nie chce mi się myśleć otym !

W wakacje oczywiście będą też wszelakie ogniska i mam nadzieję, że uda się też zorganizować jakiś biwak pod gołym niebem.

range">Markolf- Twój przegląd czasopism.
Iverson7
Wysłane: 12 czerwca 2009 21:57:59

piotr961103 pisze:
Ale mi chodzi o takie spotkania na boisku żeby np.zagrać razem w nogę.

moja wypowiedz byla kierowana do swata ale laga mialem ;P

LuckyKiller
Wysłane: 13 czerwca 2009 11:25:35

Przyłączony: 3/20/2009
Ach się temat rozkręcił.xD Już wiem o co chodzi. xD Więc ja również 3 klasę gimnazjum kończę i nie będę za klasą w ogóle tęsknić. Nie ma za kim. A na wakacje planujemy z kumplami trochę zarobić a reszta czasu to domówki na kompie.Applause

UP THE IRONS!
FunF33l
Wysłane: 13 czerwca 2009 11:37:01

Przyłączony: 11/2/2007
Ja się bardzo cieszę z wakacji które już mam od dawna (od matur). Nie robię totalnie nic pożytecznego <(^_^)>. Czytam książki, spotykam się ze znajomymi, oglądam filmy, słucham muzyki, gram w Frets on Fire, gram w Quake Live, mam zamiar grać w CnC3:Tiberium Wars (ktoś chętny na mały pojedynek Applause?). Kasę na drobne wydatki jeszcze mam więc nie muszę na razie pracować. Jestem za młody żeby pracować.

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum