|
|
Ranga: Administration Grupy: Administration
, Member
Przyłączony: 5/7/2009 Posty: 60
|
no wlasnie? 
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,124
|
Znaczy... Nie rozumiem chyba można aleeee... Jakiś konkret?  xD
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Taaaaa.....wakacje są super, extra, cool,wporzo.... Ale o co dokładnie chodzi w tym temacie  ?
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 619
|
ja te wakacje planuje..... przepracowac xD chce zarobic troszke kaski na moja pierwsza "fure". oczywiscie pisany w cudzyslowie bo kokosow nie zarobie ale mysle ze okolo 4 tys. bede mial na wydanie. sam zdecydowalem na takie spedzenie wakacji. fajnie bedzie miec cos swojego a nie prosic sie zeby ktos cie gdzies podwiozl. zreszta gdyby nie praca to pewnie wiekszac wakacji byloby z boisko->komp->impreza i tak caly czas. jak rok temu. a tak jakis pozytek z wolnego czasu
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Ja ide w truskawki zarobić na nową karte a potem coś sie wymyśli
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 6/22/2008 Posty: 25
|
Jak zwykle to co zawsze: relaks; kilkakrotnie nad jezioro w jeden dzień (kąpiel); może trochę w piłkę nożną; grzybobranie; łowienie ryb; komputer; oczekiwanie na nowy nr PLAY; trochę kasy zarobić. Napewno coś się jeszcze wymyśli.
Ale zawirowanie wątków moich myśli >> Przepraszam za chaos.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/23/2008 Posty: 191
|
hmmm...ja pierwszy raz w zyciu z wakacji sie nie ciesze.Powod?Koncze 3 gimnazjum i trudno roztawac sie z ludzmi z ktorymi przez 3 lata(a z niektorymi nawet 12![od przedszkola]) codziennie sie widzialo i rozmawialo;(.
|
|
Przyłączony: 9/1/2008 Posty: 692
|
Iverson7 pisze:hmmm...ja pierwszy raz w zyciu z wakacji sie nie ciesze.Powod?Koncze 3 gimnazjum i trudno roztawac sie z ludzmi z ktorymi przez 3 lata(a z niektorymi nawet 12![od przedszkola]) codziennie sie widzialo i rozmawialo;(. Ja mam to samo, ale ja raczej za swoją klasą płakać nie będę.
|
|
|
ja ogolnie to tylko za 4 osobami tesknic bede...
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,394
|
Trochę mnie śmieszycie. Mamy 21 wiek. E-mail, telefon, gadu-gadu... W ew. poczta polska czy nasza klasa. Zawsze będziesz miał z nimi kontakt i nie trudno będzie umówić Ci się z nimi na piwo. Ja nawet nie myślałem w ten sposób opuszczając gimnazjum. Inna szkoła nie znaczy inny wymiar.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
Ja w wakacje będe się lenił. Granie na kompie, jezioro , piłka nożna , koszykówka , rower , telewizja ,czytanie , spanie do 12 ,spotykania się z kolegami , grille i może jakiś wyjazd . W czerwcu nigdzie nie pojade bo mam wesel kuzynki , tata ma rekrutacje w szkole i druga częśc remontu. Ze kolegami ze starej szkoły nie będe tęśknił , tylko za kilkoma osobami.
|
|
|
wiesz rozmowy na gadu to nie to samo co gadanie na 7 lekcjach dziennie...niby mozna sie umowic na jakies spotkanie,ale kazdyma swoje zycie pozna nowych przyjaciol i nie zawsze bedzie na to czas...
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
Ale mi chodzi o takie spotkania na boisku żeby np.zagrać razem w nogę.
|
|
Przyłączony: 9/7/2008 Posty: 166
|
Ja co do wakacji to jeszcze nie wiem co będę robił  Na pewno sporo czasu na powietrzu, na forum na pewno będę się pojawiał. Możliwe, że wyjadę na jakieś 2 tyg. do zbierania czereśni lub jabłek żeby zarobić jakąś kasę (w sumie niewiele, bo kilkaset złotych ale zawsze coś  )
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 619
|
Iverson7 pisze:hmmm...ja pierwszy raz w zyciu z wakacji sie nie ciesze.Powod?Koncze 3 gimnazjum i trudno roztawac sie z ludzmi z ktorymi przez 3 lata(a z niektorymi nawet 12![od przedszkola]) codziennie sie widzialo i rozmawialo;(. ja myslalem tak samo ale to jest kompletnie odwrotnie. ja mialem 28 osob w klasie w gimnazjum-z 25 znalem sie od przedszkola. do klasy do liceum poszedlem jednak sam a to dlatego ze 4 najlepszych ziomkow wybrala technikum- ja nie chcialem tracic roku (technikum 4 lata liceum jest 3 lata) a 2 poszlo do liceum ale z profilem ktory mi nieodpowiadal. mimo wszystko z tymi ktorymi sie trzymalem widze sie czesto czy to na miescie czy to na boisku( bez roznicy kosz siatka czy noga) czy na imprezach. ja na twoim miejscu bym sie cieszyl bo nie bedziesz musial ogladac lap ktorych masz dosyc- przynajmniej ja mialem 3 moze 4 takie osoby
|
|
Przyłączony: 9/1/2008 Posty: 692
|
Ja mogę tęsknić za 2 osobami z klasy, z czego z jedną gram w zespole, a z drugą prawdopodobnie trafię do liceum, tak więc bez problemu.
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 6/22/2008 Posty: 25
|
Ja też teraz po gimnazjum idę do technikum do innego miasta jako jedyny z klasy. Będę musiał odzwyczaić się od moich kolegów, z którymi jestem zżyty. Będzie to jeden z najcięższych kroków w moim życiu. Przynajmniej nie będę widział tych, których nie lubię. Ale będzie się trzeba zaintegrować w nowe otoczenie. Nawet nie chce mi się myśleć otym !
W wakacje oczywiście będą też wszelakie ogniska i mam nadzieję, że uda się też zorganizować jakiś biwak pod gołym niebem.
|
|
|
piotr961103 pisze:Ale mi chodzi o takie spotkania na boisku żeby np.zagrać razem w nogę. moja wypowiedz byla kierowana do swata ale laga mialem ;P
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,124
|
Ach się temat rozkręcił.xD Już wiem o co chodzi. xD Więc ja również 3 klasę gimnazjum kończę i nie będę za klasą w ogóle tęsknić. Nie ma za kim. A na wakacje planujemy z kumplami trochę zarobić a reszta czasu to domówki na kompie. 
|
|
Przyłączony: 11/2/2007 Posty: 161
|
Ja się bardzo cieszę z wakacji które już mam od dawna (od matur). Nie robię totalnie nic pożytecznego <(^_^)>. Czytam książki, spotykam się ze znajomymi, oglądam filmy, słucham muzyki, gram w Frets on Fire, gram w Quake Live, mam zamiar grać w CnC3:Tiberium Wars (ktoś chętny na mały pojedynek  ?). Kasę na drobne wydatki jeszcze mam więc nie muszę na razie pracować. Jestem za młody żeby pracować.
|
|
|
Guest |