|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 4/24/2009 Posty: 20
|
Kto z was grał w pierwszą wersję Settelers'ów, ja grałem w Gold Editon i muszę przyznać, że z chęcią wróciłbym do tych milutkich ludzików. Jak myślicie czy nowsze wersje zachowały klimat, czy też go straciły?Jak dla mnie to trochę za bardzo poszły w stronę realizmu.

|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/18/2009 Posty: 254
|
Jak dla mnie też ! Ale ogólnie : jak wgrałem to nie wiedziałem o co kaman i szybko odinstalowałem !
PS. Settlers 4 jest COOL !
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Grałem na Amidze ;p Super gra
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/17/2009 Posty: 32
|
 Ja grałem w Settlers 3 i Settlers 4. Gorąco polecam bo to wspaniałe gry.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 5
|
settlers 3,4 jest ,,de best" a szczegulnie ,,gold ediszyn"
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Settlers 1 to moja pierwsza gra z eXtra Klasyki, dlatego darzę ją szczególnym sentymentem. W jedynce i dwójcie denerwowało mnie budowanie dróg, dlatego teraz przerzuciłem się na 3 i 4. Nowszych osadników jeszcze nie próbowałem.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2008 Posty: 250
|
Settlers 2 to moja pierwsza i ostatnia część w jaką grałem, niezmiernie podobała mi się ale jakoś czasu nie było....
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Grałem tylko w 3 jak dla mnie gra super
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
w pierwszego to owszem, ale tylko jeden dzień
|
|
Przyłączony: 2/1/2007 Posty: 10
|
Settlers II to świetna gra. Z sentymentu do niej kupiłem Settlers II 10-lecie. Gra taka sama, ale grafika dużo lepsza
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 132
|
Mi się strasznie podoba ta seria[jestem wręcz fanatykiem], a najbardziej dodatek Wschodnie Imperium, a także część Narodziny Kultur. Poprostu cud miód, a co do starszych części to też warto zagrać
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Mam wszystkie części. Jedna z najlepszych strategii. Grafika ciekawa, budowa miasta też. Ogólnie polecam całą serię.
|
|
Przyłączony: 4/7/2011 Posty: 2
|
Hej, teraz jest nawet gra przeglądarkowa Settelers'ów. Po niemiecku się nazywa Siedler Online, niestety nie ma jeszcze angielskiej wersji. Shakes and Fidget też jast fajna gra. Na tej stronie można rzucić oko na screeny
|
|
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
Bardzo fajna strategia!Jedna z najfajniejszych w jakie grałem.Chyba najbardziej podobała mnie się Settelers 1 właśnie.Pomimo grafiki.No,ale co tu dużo mówić.Klasyka!
|
|
Przyłączony: 9/14/2011 Posty: 3
|
Ło stare dobre settlers  Teraz się przerzuciłam na Setllers ale planszówkę i jest mega super. Czwartek wieczór, partyjka z kumplami, piwko  Są emocje heheh
|
|
Przyłączony: 9/19/2011 Posty: 1
|
Settlers 1 to perelka jakich malo. Kolejne czesci nie maja juz tego 'czegos', tez grywalne ale zawsze jak mam ochote pograc w setters to odpalam jedyneczke...  Jak ktos ma ochote powspominac moze looknac tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=ivqfHrP-GP8Troche gierek z mojej kolekcji staroci...
|
|
|
Guest |