|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,124
|
Czyli strasznie nie doceniany a świetny erpeg. Grafika wcale nie taka zła brak fabuły nie przeszkadza jest klimat i mnóstwo fajnych modów. Piszcie co myślicie.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/15/2007 Posty: 340
|
LuckyKiller pisze:brak fabuły nie przeszkadza Wprawdzie w to nie grałem, ale oświeć mnie jak brak fabuły nie przeszkadza w grze RPG? W FPS to jeszcze może, sporo tego typu gier jest i tak mocno tępych.
|
|
|
No normalnie.xD W tej grze praktycznie nie ma fabuły. Historię tworzysz sam. Dosłownie nikt Cię do niczego nie zmusza. Nie ma sposobu (chyba) żeby tą grę ukończyć. 
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
W Oblivionie też nikt cie do niczego nie zmusza i robisz co chcesz.
|
|
Przyłączony: 4/18/2008 Posty: 360
|
W Mount&Blade najlepsze są walki i oblężenia.
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 12/17/2007 Posty: 89
|
Karls pisze:LuckyKiller pisze:brak fabuły nie przeszkadza Wprawdzie w to nie grałem, ale oświeć mnie jak brak fabuły nie przeszkadza w grze RPG? W FPS to jeszcze może, sporo tego typu gier jest i tak mocno tępych. Karls, chodzi o to że tu wpływ na historie to masz głównie ty.  Jest 5 królestw które żyją własnym życiem. Możesz się do któregoś z nich dołączyc, albo być zwykłym rabusiem. Możesz zrobić także wystrzał, czyli najpierw dołączasz sie do jednego królestwa, a potem atakujesz je. Wtedy jesteś panem nowej frakcji, mianowicie rebeliantów. Zalety ? Wszystko co podbite jest twoje. Wady ? Masz na pieńku z danym królestwem, ale jeśli prowadzi ono wojne z innym, to ich przeciwnik cie polubi  Nie no, gra rox naprawde, walki konne są wyrąbane na all. Szczególnie jak sobie sciągniesz moda, dzięki któremu na polu walki jest NAPRAWDE wielu wojaków.
|
|
|
Jak ładnie to wytłumaczyłeś.  Dzięki.
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
W M&B najlepsze są rajdy konnicą na piechote i oblężenia, ale najbardziej podoba mi się właśnie brak fabuły ponieważ nie musicie robić nic z góry narzuconego
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 8/24/2008 Posty: 29
|
Rajdy konne z początku dawały wiele frajdy, aczkolwiek później - stawały się nudne, głupie i nijakie. Nawet na trudniejszych poziomach można było samemu wygrać grę na koniu.. wjeżdża się w tłum ludzi i rżnie każdego po kolei, wyjeżdża się, nawrót i to samo. A konnica kontra konnica - miliony minut stracone na ganianiu się, choćby zabawa w "Masz go!". Większa frajda jest stąpając po ziemi. Teraz tylko czekać na Multi, które niebawem wyjdzie dla M&B.
|
|
|
Właśnie. Wie ktoś czy Warband będzie płatny?
|
|
Przyłączony: 3/9/2009 Posty: 25
|
Tak
|
|
|
Tak że będzie czy nie? Będzie pewnie...
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 5/8/2009 Posty: 6
|
A ja sobie ściągnąłem kilka modów polepszających grafikę i można powiedzieć, że poza postaciami i kanciatością jest ładna jak w oblivionie
|
|
Przyłączony: 3/9/2009 Posty: 25
|
tak że będzie. niestety;/
|
|
|
Trudno... Ale mam nadzieję że nie przesadzą z tą ceną...
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/30/2008 Posty: 100
|
Warto kupić?
|
|
|
Mount&Blade czy dodatek? Zresztą oba warto. 
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,394
|
Mam w planie tą grę. Recenzja w Hyperze mnie strasznie zachęciła. Nie ma ktoś jakiejś używki na sprzedaż? Tj. używanej gry.
|
|
|
Kupuj kupuj polecamy.  Ale swojej nie sprzedam. 
|
|
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
Gra super, śpędziłem przy niej bardzo dużo czasu, nie ma nic lepszego od rozwijania bohatera i oddziału; ja Polecam
|
|
|
Guest |