|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
Fable stworzyli Microsoft. Niby gra ma swoje lata ale grafika się starzeje. Ja drugi raz już przechodzę. Marzenie moje jest żeby Fable II było PC  Jeden z najlepszych rpg.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Fable to wypas giera ja grałem po stronie dobra ale fajniej wygląda zły
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/10/2009 Posty: 162
|
Też grałem w tą gierkę, doszedłem prawie do końca i nie chciało mi się dalej grać, bo wiało nudą. A co do Fable II na PC, to Microsoft nie zamierza wydawać tego tytuły na komputery osobiste. Przykro mi.
|
|
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
To chyba trzeba będzie się przenieś na konsole
|
|
Przyłączony: 5/13/2009 Posty: 159
|
Ja w FABLE byłem cały siwy po pobycie w więzieniu. Ale i tak z Jackiem Rzeźnikiem w postaci smoka wygrałem. Spoko gierka polecam
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 8/24/2008 Posty: 29
|
Wciąż dobra giera i jedna z niewielu gier, w które grałem dzień w dzień - by przejść je całe. Ale, gra wciąga tylko za pierwszym razem no i można zagrać drugi raz robiąc sobie teraz złą/dobrą postać. Gra aż tak dużo możliwości nie ma, a granie dalej po zabiciu smoka, również szybko nudzi.
|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 5/18/2008 Posty: 5
|
Przeszedłem jako dobry i zły. Gra wymiata do trej pory. Szkoda tylko że nie pokuszono się o tak duży i otwarty świat jak np. w Gothicu. Ale dobrze jest ją odpalić nawet teraz.
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Gierka fajna tylko krótka.
|
|
Przyłączony: 3/18/2009 Posty: 254
|
A ja kupiłem i mi płyty nie chce odczytać  !
|
|
Przyłączony: 9/1/2008 Posty: 692
|
subzero pisze:Gierka fajna tylko krótka. Zgadzam się. Ja ją przeszedłem w 2,5 dnia jako zły, bo nudno zawsze być tym dobrym.
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 3/9/2009 Posty: 25
|
Ja byłem złym. Ach te czerwone oczy...  Nie no Fable był dobry tylko teraz czekać na 2
|
|
Przyłączony: 1/4/2009 Posty: 114
|
Super gierka. Mi jakoś nie pasowało być złym  Mam nadzieję że Fable 2 wyjdzie na peceta
|
|
Przyłączony: 7/30/2008 Posty: 100
|
Świetna. Troszkę zakrótka była. Gdyby miała długość,fabułe i trudność Gothica z pewnością by go przebiła.
|
|
Przyłączony: 1/7/2009 Posty: 2
|
Fajna gra grafika nie aż tak bardzo powala na kolana ale przecież fable młody nie jest. Jedyna co wydawało mi się w tej grze dziwne to to że finałowa walka była prostsza niż pierwsza walka z Jackiem Rzeźnikiem.
|
|
Przyłączony: 11/8/2008 Posty: 2
|
To Fakt
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Spam sie szerzy? Panie Misiek0343 czytałeś regulamin? Twoja wiadomość nic nie wnosi do tematu. Co do giery: Jak dla mnie super! Skończyłem ją z 3 lata temu. I powiem jedno: Genialna! Tylko II przebija jedynkę  .
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Po prostu chce sobie postów nabić żeby n00bem nie być
Edit: To też nic nowego nie wnosi więc: Gra jest super, całkiem niezła fabuła tyle że grafa ;/
|
|
Przyłączony: 2/13/2009 Posty: 3
|
JA przeszedłem ją jako zły i dobry , złym jest łatwiej bo nie obchodzą nas inni ale jeśli jest się dobrym to nas oklaskują i mamy motyle nad głową a nie muchy heh  FABLE to jedna z najlepszych gier jaką grałem jak na swój wiek wymiata
|
|
Przyłączony: 7/30/2008 Posty: 100
|
Kurde. Ja niestety nie jestem gotów kupić xboxa żeby zagrać w 2. A skoro na pc nie będzie to nie zagram. Chyba, że u kolegi  (
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
w Fablu był świetny system walki. W żadnym innym rpgu nie znalazłem drugiego takiego fajnego. A sama gra genialna. Przeszedłem ją po obu stronach choć po stronie zła jest bardziej emocjonująco. Brakowało mi tylko rozległych lokacji jak w oblivionie czy gothiku
|
|
|
Guest |