|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker, zależy dla kogo... Dla mnie jest bardzo dużo m.in. Assassin’s Creed II, Risen, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Borderlands. A z pełniaków na pewno zagram w Titan Questa. Warto poczytać, jak oceniają różne gry rywalizujące ze sobą gazety. Wtedy można pomyśleć nad kupnem gier.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Czesioooo - nie czytam o premierach gier. A recenzje są w internecie. Gazet o grach komputerowych już bardzo długo nie kupuję. Tym bardziej teraz.
|
|
|
"Gazet o grach komputerowych już bardzo długo nie kupuję." <- więc w takim razie nie wiem w ogóle po co oceniasz...
|
|
|
Czesioooo - Okładka i to co w nim jest.
|
|
|
Spyker, oceniasz czasopismo po okładce i po tym co jest w środku nie czytając treści ? W takim razie nie mam więcej pytań...
|
|
|
Czesioooo - wiedziałem, że to napiszesz - wiem nie można oceniać po okładce.
Jeśli chodzi o gry to nie ma nic godnego uwagi.
Risen - to wiem jaki jest bo go mam i gram.
Borderlands - czytałem zapowiedzi itp. Assassin's Creed 2 też.
Pełne wersje - nie są godne uwagi.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Spyker czasopismo kupuje się to poczytania a nie dla pełnych gier 
|
|
|
Czytam recenzje w internecie i wasze wypowiedzi to mi wystarczy.
|
|
|
My nie zawsze możemy ująć to wszystko tak, jak zawodowcy. Fakt, opinie internautów mówią bardzo dużo o grach, ale zazwyczaj są one podzielone. Jedni mówią, że gra jest dobra, inni że słaba. Dlatego warto przeczytać jakiś artykuł w czasopiśmie, żeby mieć rozeznacie co do plusów i minusów.
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Kupiłem dziś CD-ACTION i jestem zadowolony. TITAN QUEST I sUMMER Athletics 2009- na pewno zagram.
|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Jeśli chodzi o pełniaki to w tym miesiącu CDA się zbytnio nie postarało. Titan Quest to dobra gra, ale przeczołgała się już przez wszystkie tanie serie CDP, więc każdy kto chciał ją mieć zapewne się w nią zaopatrzył, poza tym przydałby się dodatek. Jeśli zaś chodzi o drugą grę to totalnie mnie ona nie interesuje. Kupię do poczytania, a płytkę odłożę na półkę.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Nowy numer CDA kupiłem i zagrywam teraz w Titan Quest. Jestem na 3 poziomie doświadczenia 
|
|
|
Słyszałem plotki, że ma być dwójka TQ.
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
mam takie dziwne pytanie: w jakiej reedycyjnej serii jest wydane lost planet ? według reklamy zamieszczonej w play'u extra od 6 listopada będzie za 25 zł (extra klasyka), a od 13 tegoż samego miesiąca za 40 zł (topseller)
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
W Topsellerze będzie wersja Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition . W Extra Klasyce jest zwykła wersja. "Lost Planet: Extreme Condition – Colonies Edition zawiera wszystko to co, znajdywało się w Lost Planet: Extreme Condition, ale dodatkowo w trybie dla pojedynczego gracza pojawią się trzy nowe mody. Score Attack polega na tym, że gracz otrzymuje punkty za styl pokonania wszystkich przeciwników. Trial Battle Mode pozwala na zmierzenie się ze wszystkimi bossami po kolei. W obu tych modach istnieje możliwość porównania dokonań gracza z innymi zawodnikami poprzez Internet. Off Limit Mode daje graczowi sposobność obcowania z zaawansowanymi broniami, niekończącą się amunicją i przyspieszonym poruszaniem się.
Pojawiły się cztery nowe mapy do gry wieloosobowej i pięć nowych modeli postaci. Nie zabrakło także broni niedostępnych w Extreme Condition oraz nowatorskich trybów rozgrywki: Akrid Hunter, VS Annihilator, Counter Grab, Point Snatcher, Akrid Egg Battle i Egg Bandit. Tryb multiplayer pozwala także na walki międzyplatformowe. Właściciele XBOX 360 mogą zmierzyć się z użytkownikami PC."
Colonies-http://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,o3500.html Zwykła-http://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,2418.html
|
|
|
Mam Lost Planet. Jest to świetna gra, ze wspaniałą grafiką. Rozbudowana fabuła jest długa, a "robale" zachwycają wyglądem. Znakomity wybór dla graczy lubiących akcję i stworki  Warto przypomnieć tym co nie wiedzą: Lost Planet: Extreme Condition - w Topsellerze - działa przy pomocy Steam. Czasy aktualizacji są niemiłosiernie długie (ok. 3-5h - w zależności od sprzętu i internetu, gdyż aktualizacje pobierane są z internetu). Warto zainstalować więc grę i pozostawić komputer z włączoną aktualizacją i iść np. do szkoły czy pracy, a po powrocie gra będzie gotowa do zabawy.
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Nienawidzę tego rozwiązania ... o ile w przypadku PlayStation 3 można po prostu ustawić "wyłącz konsolę po ściągnięciu aktualizacji" o tyle PC zostanie włączone i kilowatogodziny lecą - a grać podczas update'u nie można .
|
|
|
Od 19 listopada do listy reedycji trafi Premierowa Okazja. Koszt-40zł. Spis gier A Vampyre Story Battlestations Pacific Wanted Weapons of fate Men of WAr Cryostasis Tomb Raider Underworld Tajne Akta 2 Necrovision
Co o nich sądzicie?
|
|
Przyłączony: 11/13/2008 Posty: 362
|
Moim zdaniem nic ciekawego, można się jedynie nad Wanted Weapons of fate zastanowić.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,124
|
Battlesttations: Pacific i Man of War. Na to się skuszę. 
|
|
|
Guest |