Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Czasopisma z coverkami z całego świata i reedycje Opcje
Czesioooo
Wysłane: 23 października 2009 18:51:29

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker, zależy dla kogo... Dla mnie jest bardzo dużo m.in. Assassin’s Creed II, Risen, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Borderlands. A z pełniaków na pewno zagram w Titan Questa. Warto poczytać, jak oceniają różne gry rywalizujące ze sobą gazety. Wtedy można pomyśleć nad kupnem gier.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 23 października 2009 19:07:06

Przyłączony: 9/25/2009
Czesioooo - nie czytam o premierach gier. A recenzje są w internecie. Gazet o grach komputerowych już bardzo długo nie kupuję. Tym bardziej teraz.
Czesioooo
Wysłane: 23 października 2009 19:15:47

"Gazet o grach komputerowych już bardzo długo nie kupuję." <- więc w takim razie nie wiem w ogóle po co oceniasz...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 23 października 2009 19:26:10

Czesioooo - Okładka i to co w nim jest.
Czesioooo
Wysłane: 23 października 2009 19:42:33

Spyker, oceniasz czasopismo po okładce i po tym co jest w środku nie czytając treści ? W takim razie nie mam więcej pytań...

Spyker
Wysłane: 23 października 2009 20:45:34

Czesioooo - wiedziałem, że to napiszesz - wiem nie można oceniać po okładce.

Jeśli chodzi o gry to nie ma nic godnego uwagi.

Risen - to wiem jaki jest bo go mam i gram.

Borderlands - czytałem zapowiedzi itp. Assassin's Creed 2 też.

Pełne wersje - nie są godne uwagi.
Pawsik
Wysłane: 23 października 2009 21:20:03

Przyłączony: 12/14/2008
Spyker czasopismo kupuje się to poczytania a nie dla pełnych gier Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Spyker
Wysłane: 24 października 2009 07:15:44

Czytam recenzje w internecie i wasze wypowiedzi to mi wystarczy. Applause
Czesioooo
Wysłane: 24 października 2009 10:23:21

My nie zawsze możemy ująć to wszystko tak, jak zawodowcy. Fakt, opinie internautów mówią bardzo dużo o grach, ale zazwyczaj są one podzielone. Jedni mówią, że gra jest dobra, inni że słaba. Dlatego warto przeczytać jakiś artykuł w czasopiśmie, żeby mieć rozeznacie co do plusów i minusów.

Arturano
Wysłane: 27 października 2009 09:13:42

Przyłączony: 1/26/2009
Kupiłem dziś CD-ACTION i jestem zadowolony. TITAN QUEST I sUMMER Athletics 2009- na pewno zagram.

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
kmpt
Wysłane: 27 października 2009 14:12:11
Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 9/20/2007
Jeśli chodzi o pełniaki to w tym miesiącu CDA się zbytnio nie postarało. Titan Quest to dobra gra, ale przeczołgała się już przez wszystkie tanie serie CDP, więc każdy kto chciał ją mieć zapewne się w nią zaopatrzył, poza tym przydałby się dodatek. Jeśli zaś chodzi o drugą grę to totalnie mnie ona nie interesuje.
Kupię do poczytania, a płytkę odłożę na półkę.

CPU: Athlon 64 X2 3800+ 2Ghz @ 2,5Ghz 1,300V cooled by AC Freezer XTREME MOBO: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D RAM: 4x512 DDR 2.5-2-2-6 VGA: Gainward GeForce 9600GT 650/1625/900 @ 720/1825/1000 HDD: Seagate Barracuda 7200.7 120GB DVD: ASUS DVD-E616A2 PSU: ModeCom MC-350 CASE:CoolerMaster Elite 330 + SilentiumPC Zephyr 120mm
Pawsik
Wysłane: 27 października 2009 20:55:49

Przyłączony: 12/14/2008
Nowy numer CDA kupiłem i zagrywam teraz w Titan Quest. Jestem na 3 poziomie doświadczenia Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Arturano
Wysłane: 28 października 2009 08:57:15

Słyszałem plotki, że ma być dwójka TQ.

Aktualnie

foidek
Wysłane: 31 października 2009 20:15:24

Przyłączony: 6/14/2008
mam takie dziwne pytanie: w jakiej reedycyjnej serii jest wydane lost planet ? według reklamy zamieszczonej w play'u extra od 6 listopada będzie za 25 zł (extra klasyka), a od 13 tegoż samego miesiąca za 40 zł (topseller)

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
Hitman_C47
Wysłane: 31 października 2009 20:24:59

Przyłączony: 10/13/2008
W Topsellerze będzie wersja Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition . W Extra Klasyce jest zwykła wersja. "Lost Planet: Extreme Condition – Colonies Edition zawiera wszystko to co, znajdywało się w Lost Planet: Extreme Condition, ale dodatkowo w trybie dla pojedynczego gracza pojawią się trzy nowe mody. Score Attack polega na tym, że gracz otrzymuje punkty za styl pokonania wszystkich przeciwników. Trial Battle Mode pozwala na zmierzenie się ze wszystkimi bossami po kolei. W obu tych modach istnieje możliwość porównania dokonań gracza z innymi zawodnikami poprzez Internet. Off Limit Mode daje graczowi sposobność obcowania z zaawansowanymi broniami, niekończącą się amunicją i przyspieszonym poruszaniem się.

Pojawiły się cztery nowe mapy do gry wieloosobowej i pięć nowych modeli postaci. Nie zabrakło także broni niedostępnych w Extreme Condition oraz nowatorskich trybów rozgrywki: Akrid Hunter, VS Annihilator, Counter Grab, Point Snatcher, Akrid Egg Battle i Egg Bandit. Tryb multiplayer pozwala także na walki międzyplatformowe. Właściciele XBOX 360 mogą zmierzyć się z użytkownikami PC."

Colonies-http://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,o3500.html
Zwykła-http://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,2418.html

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Czesioooo
Wysłane: 31 października 2009 21:13:29

Mam Lost Planet. Jest to świetna gra, ze wspaniałą grafiką. Rozbudowana fabuła jest długa, a "robale" zachwycają wyglądem. Znakomity wybór dla graczy lubiących akcję i stworki Applause Warto przypomnieć tym co nie wiedzą: Lost Planet: Extreme Condition - w Topsellerze - działa przy pomocy Steam. Czasy aktualizacji są niemiłosiernie długie (ok. 3-5h - w zależności od sprzętu i internetu, gdyż aktualizacje pobierane są z internetu). Warto zainstalować więc grę i pozostawić komputer z włączoną aktualizacją i iść np. do szkoły czy pracy, a po powrocie gra będzie gotowa do zabawy.

Mati_ziom
Wysłane: 31 października 2009 21:57:15

Przyłączony: 12/25/2007
Nienawidzę tego rozwiązania ... o ile w przypadku PlayStation 3 można po prostu ustawić "wyłącz konsolę po ściągnięciu aktualizacji" o tyle PC zostanie włączone i kilowatogodziny lecą - a grać podczas update'u nie można .
Arturano
Wysłane: 5 listopada 2009 11:48:21

Od 19 listopada do listy reedycji trafi Premierowa Okazja. Koszt-40zł.
Spis gier
A Vampyre Story
Battlestations Pacific
Wanted Weapons of fate
Men of WAr
Cryostasis
Tomb Raider Underworld
Tajne Akta 2
Necrovision

Co o nich sądzicie?

Aktualnie

Mickey666
Wysłane: 5 listopada 2009 14:32:57

Przyłączony: 11/13/2008
Moim zdaniem nic ciekawego, można się jedynie nad Wanted Weapons of fate zastanowić.

LuckyKiller
Wysłane: 5 listopada 2009 16:45:47

Przyłączony: 3/20/2009
Battlesttations: Pacific i Man of War. Na to się skuszę.Applause

UP THE IRONS!
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum