|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Ja mam juz coj więzy krwi
|
|
|
10/09 to dobry numer cda.No i DARK SECTOR.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
nie spamuj chłopie, jak masz jakieś dwie myśli to zawrzyj je w jednym poście (szczególnie gdy różnica pomiędzy napisaniem jednego i drugiego wynosi nieco ponad minutę)
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Popieram foidek. Ale to już któryś raz z kolei On tak robi :/
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Ech jednak zero z tej reaktywacji Gamestara. Szkoda  . I nie przesadzajcie, tak znowu to nie on spamuje (double post). Nie wygląda na to, żeby starał się mieć jak najwięcej postów. Wy jednak staracie się... Rozkręcacie off top choć kiedy indziej sami się do niego przyczepiacie... Co wam to da? Nie lepiej powiedzieć na PW, żeby zmienił to?
|
|
|
może, ale z psychologicznego i socjologicznego punktu widzenia lepiej to zrobić publicznie. Nasi średniowieczni przodkowie po to właśnie wymyślili pręgierz i chłosty publiczne - odpowiednik mojego wcześniejszego posta. Co do tematu, masz rację, dobrze by było dla nas wszystkich gdyby zwiększyła się konkurencja wśród pism o grach. Gamestar na pewno by tego dokonał (choć może była to tylko plotka o reaktywacji, by zwiększyć odwiedzalność strony gamestar.pl ?)
|
|
|
Sorry ale jestem dopiero od niedawna i jeszcze nie wiem wszystkiego o forum. Ale już nie będzie double post.
|
|
|
Właśnie! Wg Wirtusa 22-10-2009 do EA Classics trafią nowe tytuły:
Burnout Paradise The Ultimate Box Crysis Warhead (PC) dodatek PL Dead Space PC Mirrors Edge PC Ojciec Chrzestny 2 (PC) Władca Pierścieni: Bitwa o Środziemie 2 - Król Nazguli DVD The Lord of the Rings: Conquest Command & Conquer Red Alert 3 na PC DVDŹródło: www.markolf.pl
|
|
Przyłączony: 11/13/2008 Posty: 362
|
The Lord of the Rings: Conquest Command & Conquer Red Alert 3 na PC DVD
Trzeba mieć ;D
|
|
|
Dalej: reaktywacja gamestara jednak będzie. Pełniaki słabiutkie: BattleForge, Stalingrad, I Wojna Światowa oraz Kryzys Kubański. Do tego megazapowiedź Assassin's Creed 2 i recenzje Divinity 2: Ego Draconis, Need for Speed: Shift. http://www.idg.pl/news/351079/Risen.nastepca.Gothic.plus.cztery.gry.z.GameStarem.za.109.zlotych.html . Kupić, kupię  .
|
|
|
BattleForge to słabych nie należy, a kiedy jest premiera, wiesz może ?
|
|
|
Ja kupiłem już dziś  .
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Byłem dzisiaj w Empiku na ul. Grójecka 80/102. Chciałem zobaczyć tę nową "pomarańczową kolekcję" Cenegi. Tych gier nie było w tym Empiku 
|
|
|
A u mnie były dzisiaj. Poczekaj jeszcze z 2 dni  . Poza tym dalej. Informujemy, że już w listopadzie do serii wydawniczej Cenegi - Premium Games trafią 3 nowe pozycje:
- Fallout 3 - GTA San Andreas - Tomb Raider Ultimate Edition
Cena kazdej z gier: 69,90zł. Źródło: www.Markolf.plCóż... Słabiutko  . Fallout 3 widiziałem za tyle bez zadnej reedycji. GTA SA kupilem w swieta za tyle samo.
|
|
|
Czy ktoś wie czy Gamestar będzie w Empiku?
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Zamiast gta san andreas mogliby dać gta IV w Premium games
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Arturano pisze:Czy ktoś wie czy Gamestar będzie w Empiku? Jak byłem wczoraj na Grójeckiej to był nowy numer Gamestar. Ma jakieś 3 pełne wersje gier 
|
|
Przyłączony: 11/13/2008 Posty: 362
|
Hitman_C47 pisze:A u mnie były dzisiaj. Poczekaj jeszcze z 2 dni  . Poza tym dalej. Informujemy, że już w listopadzie do serii wydawniczej Cenegi - Premium Games trafią 3 nowe pozycje: - Tomb Raider Ultimate Edition A ten Tomb Raider to jest kilka cześci czy coś nowego? 
|
|
|
Tomb Raider Ultimate Edition to największa kompilacja gier serii Tomb Raider.
Zestaw zawiera:
* Tomb Raider I, * Tomb Raider II, * Tomb Raider III , * Tomb Raider The Last Revelation, * Tomb Raider Chronicles, * Tomb Raider Angel of Darkness, * Tomb Raider Legend, * Tomb Raider Anniversary, * Tomb Raider Underworld.http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=1048&sub=3
|
|
|
niezły zestawik jak na 70 zł
|
|
|
Guest |