|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Tym razem CDA trafiło w dziesiątkę, przynajmniej jeśli chodzi o mnie. Nawet gdybym nie kupował ich co miesiąc, to ten numer na pewno bym nabył. Mam nadzieję, że ten trend - dwa dobre pełniaki, bez zapychaczy - się utrzyma.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
Przesunięcie premiery CD-Action 9/2009 na piątek (4 września) . Kurde jutro miałem kupić nowy numer a tu trzeba czekać do piątku . I jeszcze CDA o złotówkę droższy .
|
|
|
Nie wiem czy to odpowiedni temat na tego typu newsy, ale jednak to napiszę.
Fani Gwiezdnych Wojen powinni się ucieszyć, gdyż do ponownej sprzedaży trafia druga część Lego Star Wars w polskiej wersji językowej i obniżonej cenie (40 zł). Oprócz tego do sklepów we wrześniu trafi Gold Pack RTSa osadzonego w świecie Gwiezdnych Wojen - Star Wars Empire at War + Forces of Corruption, również w polskie wersji językowej.
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
No może bym się skusił na Gold packa Star Wars Empire at war.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Cenega wystartowała z nową serią Power Play. Co jest jej największą zaletą? Że gry w niej są śmiesznie tanie i całkiem dobre:
* Beyond Good & Evil * Jack Keane * Sinking Island * Commandos 3 * Piraci Nowego Świata 2 * I Wojna Światowa * Whirlwind of Vietnam * Mage Knight Apocalypse * Rainbow Six Lockdown * Desert Law * Outfront * Beowulf The Game * Port Royale Antologia
A to wszystko tylko za 7,90. Prawie jak darmo.Źródło: www.gamezilla.plR6 kupuję na pewno  .
|
|
|
Bardzo miło powitać nową tanią serię. Szkoda tylko, że większość z tych gier już posiadam. Mam nadzieję, że wraz z kolejnym rzutem znajdę coś dla siebie. A jeśli mowa o tanich grach to mam ciekawego newsa dla wszystkich fanów serii Call of Duty. W sklepie 3kropki jakiś czas temu ruszyła przecena na PeCetowe części CoDa: Call of Duty 2 PL - 31,90zł Call Of Duty 4: Modern Warfare Game of the Year Edition - 51,90zł Call of Duty 5: World at War - 59,90zł Nie wiem jak Wy, ale ja na pewno się skuszę.
|
|
Przyłączony: 4/18/2008 Posty: 360
|
Hitman_C47 pisze:Cenega wystartowała z nową serią Power Play. Co jest jej największą zaletą? Że gry w niej są śmiesznie tanie i całkiem dobre:
* Beyond Good & Evil * Jack Keane * Sinking Island * Commandos 3 * Piraci Nowego Świata 2 * I Wojna Światowa * Whirlwind of Vietnam * Mage Knight Apocalypse * Rainbow Six Lockdown * Desert Law * Outfront * Beowulf The Game * Port Royale Antologia
A to wszystko tylko za 7,90. Prawie jak darmo.Źródło: www.gamezilla.plR6 kupuję na pewno  . Może również się skusze na R6 i Beowulf, ale najpierw trzeba obcykać co będzie w świerzym PLAY-u. 
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/12/2009 Posty: 154
|
Hitman_C47 pisze:Cenega wystartowała z nową serią Power Play. Co jest jej największą zaletą? Że gry w niej są śmiesznie tanie i całkiem dobre:
A to wszystko tylko za 7,90. Prawie jak darmo.Źródło: www.gamezilla.pl Noż kurcze, źródło informacji to www.Markolf.plA dlaczego to napisałem? Bo osobiście wrzuciłem info o serii na Markolfie.  A Gamezilla "kopiuj/wklej".
|
|
Przyłączony: 1/4/2009 Posty: 114
|
Ja R6 Lockdown kupiłem se na wyprzedaży w Saturnie 2 lata temu, z 5 zeta! Powiem tylko to że nawet za 1 zł się nie opłaca!
|
|
|
W październikowym numerze włoskiego czasopisma Giochi Per Il Mio Computer znajdziemy 2 różne pełne wersje gier (w zależności od wydania):
- Medal of Honor Airborne (2DVD) - Space Empires V(CD)
Ceny wydań:
DVD: €4,90 (21zł) 2DVD: €7,90 (34zł)
źródło:http://markolf.pl/?newsid=1962
|
|
Przyłączony: 2/27/2008 Posty: 249
|
No brawo, w czym włosi są lepsi od nas??? Pewnie mają więcej sałaty...
|
|
|
No włosi się postarali dać moh Airbone ze stajni EA
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 9/12/2009 Posty: 16
|
Makaroniarze jedni...
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
A w CDA same suchary! 2 pełniak... Uważajcie... Takiego g*wna to dawno nie było w pismach o grach. W 2000 roku dawali lepsze! Panie, panowie Imperium Galactica! Pewnie nie kojarzycie nawet. A na GoL-u nie ma. Gra pod DOS-a, po angielsku... Ja nie wiem jak coś takiego można dawać. 3 pełniak pomimo iż słaby to przy Imperium Galactica to prawdziwy hit- Belief & Betrayal: Medalion Judasza. Jak na razie Play jest 10x lepszy.
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
subzero pisze:W październikowym numerze włoskiego czasopisma Giochi Per Il Mio Computer znajdziemy 2 różne pełne wersje gier (w zależności od wydania):
- Medal of Honor Airborne (2DVD) - Space Empires V(CD)
Ceny wydań:
DVD: €4,90 (21zł) 2DVD: €7,90 (34zł)
źródło:http://markolf.pl/?newsid=1962 a najbardziej boli mnie to ze dla wlocha 8 euro to tak jak dla polaka 8 zlotych. to tak jakbys zamiast 2 paczek czipsow kupil moha airborna... ciekawe czy my kiedykolwiek doczekamy takich czasow
|
|
Przyłączony: 7/16/2009 Posty: 212
|
Hitman_C47 pisze:A w CDA same suchary! 2 pełniak... Uważajcie... Takiego g*wna to dawno nie było w pismach o grach. W 2000 roku dawali lepsze! Panie, panowie Imperium Galactica! Pewnie nie kojarzycie nawet. A na GoL-u nie ma. Gra pod DOS-a, po angielsku... Ja nie wiem jak coś takiego można dawać. 3 pełniak pomimo iż słaby to przy Imperium Galactica to prawdziwy hit- Belief & Betrayal: Medalion Judasza. Jak na razie Play jest 10x lepszy. Panie, panowie takie użytkownika dawno nie widziałem. Po 1. TO NIE JEST GŁÓWNA GRA! TO ZAPYCHACZE! To samo co w Playu Sąsiedzi. Po 2. IG to kultowa gra, ale ty jesteś za młody i tylko grafika się dla ciebie liczy. Gdybyś był starszy to byś wiedział co to za gra, i mimo swojego wieku jest bardzo fajna. Po 3. Belief & Betrayal: Medalion Judasza to czysta przygodówka P&C, która też mimo swojego wieku jest bardzo dobra. Choć przeszła bez echa. Po 4. Od wielu dni krąży plotka, że GŁÓWNYM pełniakiem będzie "The Club". Po 5. To nie jest temat - jestem antyfanem CDA i muszę je skrytykować. Wiem, że można się wypowiedzieć ale takie opinie zostaw dla siebie. Ty w 2000 nie wiedziałeś co to komputer pewnie - więc po co o tym wspominasz? Nie wiesz jakie wtedy gry dawali.
|
|
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 172
|
CDA jeżeli będzie dawało takie fulle to nikt go nie kupi byle żeby 3 full był lepszy bo te co są to porażka.(moje zdanie i nie jestem antyfanem cda)
|
|
|
Po 1. Markolf podaje informacje dobre, aczkolwiek nie zawsze wyjaśnione. Nie napisał, że to są tzw. "zapychacze" oraz, że jutro poznamy "Danie Główne".
EDIT: Po zapoznaniu się z forum CDA stwierdzam, że 80% forumowiczów nie ma nic przeciwko tym fullą, i kupi CDA nawet bez "Dania Głównego".
|
|
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 172
|
Proszę państwa <fanfary> ostatni full cda to: dark sector PL świetne już nie umiem się doczekać 
|
|
|
Nosz kur... Nie dość co nowy KŚGRY ma ID, to CD-A dało DARK SECTOR! O kurde, zamietli konkurencję 
|
|
|
Guest |