|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
E i tak najlepsza była promocja "Tanie Ssanie"...
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Skorzystałeś?  
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
We wrześniowym numerze włoskiego miesięcznika Win Magazine Giochi znajdziemy dwie pełne wersje gier (w zalezności od wersji czasopisma):
- Assasin's Creed (Premium) - Terrorist Takedown 2 (Basic)
Ceny wydań:
Basic: €3,99 (17,50zł) Premium: €7,99 (35zł)http://www.markolf.pl/?pk=1&news_id=1916Boże to do tego to CDA i PLAY'a daje kaszane .
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/18/2008 Posty: 360
|
Oni to mają dobrze. Takie pełniaki. Marzenie.
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Pełniak jest jeden ... w zależności od wersji dostajesz albo AC (wyjeżdżam do włochów  ) albo TT2 (Polaki w europie - miło  ) .
|
|
Przyłączony: 7/16/2009 Posty: 212
|
Kurde. Assasin. Tylko pomarzyć  No ale cena jak na nasze też nie mała. Na ich wydatki to pikuś xD Po drugie oni niem uszą kupowac odrazu nowości bo taki Assasin szybko trafił do ich magazynu po niskiej cenie. Nam pozostaje tylko Asasyn za 50zł.
|
|
Przyłączony: 11/9/2008 Posty: 537
|
Że się tak za przeproszeniem wyrażę: o cholibka... Pozazdrościć makaroniarzom
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Naprawdę ciekawy pełniak, ciekawe czy u nas jakieś pismo doda AC, może za 3 lata  .
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
U nas tylko Play daje dobre gry na coverze a CDA i reszta średniaki. Jeśli chodzi o fulle to tylko z City Interactive
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
W PC Action pełniakiem jest: Flatout 2 + dodatki do Battlefield: Heroes Cena- €5.50 (23 zł). http://www.markolf.pl/?newsid=1917
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Nigdy bym nie wydawał 23 zł żeby pograc w Flatout 2
|
|
Przyłączony: 9/21/2008 Posty: 556
|
Bo ty jesteś kurde czubek. Ty nie masz wydać 23 zł tylko po to żeby pograć w Flatout 2 ale też żeby poczytać sobie czasopismo. Zresztą na płycie jest kod (?) który pozwala nam kupic jakieś bajery do BF: Heroes. Niby nic, a jednak cieszy
|
|
Przyłączony: 7/16/2009 Posty: 212
|
No, dodatki do BF:H by się przydały bo coś żołnierzyk słabo ubrany.
|
|
Przyłączony: 9/15/2008 Posty: 292
|
"Sierpniowy numer miesięcznika komputerowego "Next" był ostatnim, który trafił na rynek. Wydawnictwo Bauer zdecydowało się na zawieszenie wydawania tytułu z przyczyn ekonomicznych - spadała jego sprzedaż i malały wpływy reklamowe. Wcześniej podobny los spotkał poświęcony grom magazyn "Click!"." Szkoda . Kolejna ofiara kryzysu  . [']
|
|
|
Za planem wydawniczym firmy CD-PROJEKT informujemy, że już 11 września nastąpi premiera nowych tytułów w tanich seriach tego wydawcy:
XK Hit:
- Blacksite - Juiced 2: Hot Importants Nights - Kompania Braci: Na linii frontu - Spellforce 2: Złota Edycja - Stranglehold - Supreme Commander: W Obliczu wroga
cena: 24,99 zł
XK DODATEK:
- Heroes of Might&Magic V: Kuźnia Przeznaczenia
cena: 19,99 zł
XK GOLD:
- Penumbra Antologia (Penumbra: Czarna plaga, Penumbra: Przebudzenie, Penumbra: Requiem) - Warhammer 40,000: Dawn of War Antologia (Warhammer 40,000: Dawn of War, Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade, Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault)
cena: 29,99 zł Żródło: Markolf
Znowu dają... Choć Blacksite i stranglehold mogą być ciekawe.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/23/2008 Posty: 191
|
Według mnie bardzo dobry zrzut,praktycznie kazda gra warta uwagi 
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 194
|
piotr961103 pisze:"Sierpniowy numer miesięcznika komputerowego "Next" był ostatnim, który trafił na rynek. Wydawnictwo Bauer zdecydowało się na zawieszenie wydawania tytułu z przyczyn ekonomicznych - spadała jego sprzedaż i malały wpływy reklamowe. Wcześniej podobny los spotkał poświęcony grom magazyn "Click!"." Szkoda . Kolejna ofiara kryzysu  . ['] Bardzo smutna wiadomość - pomimo tego, że nie kupowałem NEXTa. Mam nadzieję, że Click! kiedyś zmartwychwstanie... A co do "kryzysu" - to rzeczywiście Bauer ma problemy, już dwa pisma zamknął... Teraz czas na CDA? O nie!!! Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie - Play nie miałby właściwie konkurencji, ale tak czy inaczej monopol jest po prostu zły...
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Jak dla mnie mocno średni rzut, choć Strangeholda zapewne kiedyś zakupię. Szkoda, że do tej Antologii Warhammera nie dorzucili Soulstorma, wtedy na pewno bym kupił, a tak trzeba poczekać rok, aż Universum stanieje...
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
Nad Strangleholdem zastanawiałem się już od dluższego czasu. Antologia Penumbry też warta uwagi. Reszta raczej nie dll mnie.
|
|
|
W nowym Playu reklama nowych gier z Platynowej Kolekcji. Pełny zbiór pierwszego DoW-a (tzn to co w antologii i jeszcze Soulstorm) oraz Guild Wars Eye of the North, czyli dodatek do GW wymagający którejś części. Do tego potwierdznie Geares of War i UT III w Extra Klasyce. (reklama)
|
|
|
Guest |