Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Czasopisma z coverkami z całego świata i reedycje Opcje
Czesioooo
Wysłane: 8 sierpnia 2010 15:53:18

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 9/14/2009
Szymon22 - owszem. Ja kupuję prawie zawsze na www.gramer.pl. Czasem tylko na www.3kropki.pl. Jest możliwość sprawdzenia czy towar jest dostępny. Przy każdym produkcie masz coś takiego jak "Dostępność".
Tu masz listę gier objętych promocją 2 za 1 na www.gramer.pl:
http://www.gram.pl/sklep_grupa.asp?e=9gze5
Klikając na produkt, który wybierzesz, po prawej stronie obrazka masz linijkę "Dostępność". Jeśli napisane jest "1 dzień" to wysyłkę masz albo tego samego dnia, w którym zamówiłeś, albo następnego dnia. Jeśli napisane jest "za 1-3 dni" oznacza to, że dostawa produktu jest planowana na najbliższe 3 dni i w tym czasie max. po trzech dniach produkt zostanie do Ciebie wysłany. Jeśli natomiast jest "za 1-5/1-7 dni" to tak samo jak z "1-3" tyle, że okres oczekiwania jest dłuższy i sięgać może max. tygodnia.
Wczoraj sam napisałem do działu obsługi klienta. Miły Pan zajmujący się przesyłkami wszystko mi wyjaśnił. Dostawa magazynowa Dragon Age: Początek + Dragon Age: Początek - Przebudzenie planowana jest na wtorek i wtedy moja paczka zostanie wysłana.
Tutaj zamieszczam zdjęcie jak znaleźć stan magazynowy w sklepie:

BTW - jak dla mnie www.gramer.pl to najbardziej profesjonalny sklep internetowy z jakim miałem styczność. Gry zawsze zgodne z opisem, pudełka nieuszkodzone, szybki dowóz, łatwy kontakt z działem obsługi klienta. Pełen profesjonalizm !

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
thekrzychu2000
Wysłane: 8 sierpnia 2010 18:05:41

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 10/12/2009
Z promocji Ea Classic są naprawdę interesujące produkty na bank biorę :
- Battlefield 1942: The World War II Anthology Classic
- Harry Potter i Więzień Azkabanu Classic
- Harry Potter I Zakon Feniksa Classic
- Half Life: The Orange Box Classic

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
naruto564
Wysłane: 8 sierpnia 2010 20:04:35

Przyłączony: 2/6/2009
Ja najprawdopodobniej zamówię Crysis + ME 2

Minecraft to ZUO!
Czesioooo
Wysłane: 9 sierpnia 2010 09:02:48

naruto564 - jak dla mnie jeśli brać zestaw z Crysisem, to tylko Crysis + Crysis: Warhead. ME 2 brałbym z inną grą, bo IMO Crysisa się bez Warhead'a nie opłaca brać. Chyba, że już masz Warhead'a.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
naruto564
Wysłane: 9 sierpnia 2010 09:49:03

Czesioooo - też myślałem nad taką opcją i jeszcze jej nie odrzucam.

Minecraft to ZUO!
piter1996
Wysłane: 9 sierpnia 2010 09:59:58

Przyłączony: 3/10/2009
Czesioooo pisze:
IMO Crysisa się bez Warhead'a nie opłaca brać.

Powiedz mi, chodzi ci o kwestie finansowe związane z takim zamówieniem, czy o to, że w Crysisa nie powinno się grać bez Warheada?

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

thekrzychu2000
Wysłane: 9 sierpnia 2010 10:32:51

Czesioooo pisze:
naruto564 - jak dla mnie jeśli brać zestaw z Crysisem, to tylko Crysis + Crysis: Warhead. ME 2 brałbym z inną grą, bo IMO Crysisa się bez Warhead'a nie opłaca brać. Chyba, że już masz Warhead'a.

TO jest koniec Applause. Jak nie Crysis, to ME2, już wolałbym brać Mass Efekt niż Crysis'a.
Dla mnie Crysis ma tylko i wyłącznie ładną grafikę oraz dobre udźwiękowienie
reszta jest zrobiona tak jakby City, to robiło, ale coby nie pisać zestawy są bardzo dobre.
Ja polecam od siebie Moh, jeżeli ktoś nie ma oraz którego z Need For Speed, bo tą uznane marki.
Coś mi się święci, że Ea Classic i Extra Klasyka będą przechodzić metamorfozę, oby tak było Applause.

Szymon22
Wysłane: 9 sierpnia 2010 11:45:02

Przyłączony: 4/18/2008
Czesioooo - dzięki za info.

Wie ktoś z was czy ten bonusowe kody z dragon age i mass effect 2 będą jeszcze działać ?

P.S.
Warto kupić Medal of Honor: Warchest ?

thekrzychu2000
Wysłane: 9 sierpnia 2010 12:02:09

Szymon22 pisze:
Czesioooo - dzięki za info.

Wie ktoś z was czy ten bonusowe kody z dragon age i mass effect 2 będą jeszcze działać ?

P.S.
Warto kupić Medal of Honor: Warchest ?

Warchest czyli Wojna Na Pacyfiku, jasne, że tak dla mnie jedna z najlepszych gier wojennych nic tylko brać. Gra pod względem grafiki się nie zestarzała, jest niezła i całkiem dobrze zrobiona polonizacja. MOH, to do dzisiaj uznana marka wiele osób w to gra. Wstyd nie znać. Polecam Krzychu.

Szymon22
Wysłane: 9 sierpnia 2010 13:37:22

Krzychu - chodziło mi o Warchest czyli MoH: Allied Assault + Spearhead + Brekthrough.

Czesioooo
Wysłane: 9 sierpnia 2010 14:10:41

piter1996 pisze:
Powiedz mi, chodzi ci o kwestie finansowe związane z takim zamówieniem, czy o to, że w Crysisa nie powinno się grać bez Warheada?

I o to, i o to. Według mnie Crysis jest na tyle bublem (IMO!), że nie opłaca się za 45zł brać osobno którejkolwiek części. Za takie pieniądze powinniśmy dostać dwie części (Crysis + Warhead) i wtedy wychodzi ok. 23zł za jedną część, a to już w sumie dobra cena. Tak na serio dla mnie Crysis to badziewie, które oprócz świetnej grafiki i w miarę dobrej fizyki nie ma nic, co na serio zachęcić powinno do kupna. Beznadziejna fabuła, kiepskie AI przeciwników, głupawe misje, niedopracowana symulacja strzelania, słaba muzyka w tle (mnie się nie podoba), odgłosy broni jak z plastiku, żeby kogoś zabić trzeba w niego wpakować cały magazynek... Mógłbym błędy gry wymieniać bardzo długo. Nawet na grafikę mógłbym trochę ponarzekać. Poza tym Warhead jest kontynuacją "jedynki", więc, bądź co bądź, powinniśmy się też zapoznać z "fabułą" (w cudzysłowie bo to za wiele powiedziane) kontynuacji.

Dlatego właśnie dla mnie nie warto brać innych zestawów z Crysisem niż Crysis + Crysis: Warhead. Jeśli już brać.

Szymon22 - oczywiście, że kody na DLC do DA: Początek i ME 2 nadal działają. Wystarczy, że zarejestrujesz grę na stronie EA i możesz pobrać dodatki. To jednorazowy kod, proszę pamiętać.

Hipopotam_C47
Wysłane: 9 sierpnia 2010 20:34:18

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 4/8/2009
ja tam nie kupuje zadnej gry z ea classics
postawiłem sobie życiowy cel- oszczędzam na x360 slim, mam już 2 stówy180 zł. konsola tom aszyna do gier, nie pc.

Pawsik
Wysłane: 10 sierpnia 2010 11:07:47

Przyłączony: 12/14/2008
Hipopotam_C47 pisze:

postawiłem sobie życiowy cel- oszczędzam na x360 slim, mam już 2 stówy180 zł. konsola tom aszyna do gier, nie pc.

A czy masz super płaski telewizor LCD FULL HD Applause

P.S. Co to jest aszyna ????

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Hipopotam_C47
Wysłane: 10 sierpnia 2010 15:24:16

no jakiś tam płaski czy full hd nie wiem, ale hd jakieś tam jest, nie znam się na telewizorach
chodziło o maszynem, ale "m" dopisalo przy to

Hipopotam_C47
Wysłane: 27 sierpnia 2010 19:57:59

kto kupuje nowe cda? ja biorę, głównie z myślą o tipsomaniaku i planie lekcji.

Szymon22
Wysłane: 28 sierpnia 2010 13:19:16

Również kupuje. Plan lekcji napewno się przyda. Applause Ale i timsomaniakiem i pełniakami niepogardze. Applause

piotr961103
Wysłane: 28 sierpnia 2010 14:30:53

Przyłączony: 9/15/2008
Ja też jak zwykle kupuję cda dla Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas i tipsomaniak ;D
naruto564
Wysłane: 28 sierpnia 2010 17:59:02

Ja nie pogardzę planem, Hitmanami i Vegasem Applause. No i jescze tipsomaniak.

Minecraft to ZUO!
naruto564
Wysłane: 19 września 2010 17:35:15

Sorki za dubel, ale:

W nowym numerze włoskiego czasopisma Giochi Per Il Mio Computer znajdziemy 2 różne pełne wersje gier (w zależności od wydania):

- Call of Juarez: Bound in Blood (2DVD)
- The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (DVD)

Ceny wydań:

DVD: €5,90 (23zł)
2DVD: €7,90 (31zł)

Źródło : Markolf.
Potrafią polską produkcję docenić i dać na Cover.

Minecraft to ZUO!
Hitman_C47
Wysłane: 27 września 2010 15:17:48

Przyłączony: 10/13/2008
cda rozpierdoliło

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest