|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/18/2008 Posty: 296
|
Mam pytanie gracie w gry przeglądarkowe? Jeśli tak to napiszcie w jakie. Ja gram w Gladiatus. server 3 nick legionista7
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/10/2009 Posty: 162
|
Ja gram w plemiona.pl Świat 26.  I grałem w Ogame 59 serw, ale mi się odechciało.
|
|
Przyłączony: 11/2/2007 Posty: 161
|
Było OGame. Parę lat  . W pewnym momencie stało się to już zbyt "na poważnie". Odmawiałem wyjścia z domu bo musiałem "odebrać FSa". Podoba mi się sposób w jaki tworzą się relacje między graczami i sojuszami. Gry BiteFightowe odbierają tę dowolność. Poza tym OGame to kupa matematyki  .
|
|
|
adamjaszczuk16 pisze:Ja gram w plemiona.pl Świat 26.  I grałem w Ogame 59 serw, ale mi się odechciało. jak się nazywasz na plemionach?? Ja KKról Leonidas7
|
|
|
Ja ajaszczuk, na którym K jesteś? Ja na 34
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 6/13/2008 Posty: 18
|
Na odstresowanie polecam każdemu grę mybrute.com
Kierujemy tam swoim 'brutalem', jeśli awansujemy na kolejny poziom otrzymujemy jakiś bonus, broń czy też zwierzę (wilk, pies... niedźwiedź!). Gra rewelacyjna, niestety (albo stety) opiera się na losowości. Jest też ograniczenie 3 walk na dzień, ale tak czy siak miło się gra.
|
|
Przyłączony: 6/22/2008 Posty: 25
|
Ja przez długi czas grałem w Travian. Bardzo dobrze rozmyślana rozgrywka. Możliwości sojuszy. Podobne do plemion, ale trzy różne nacje: Germanie, Rzymianie i Galowie. Różnią się jednostkami i właściwościami. Polecam to. OGame nie podobało mi się, nie mój styl. Polecam też zwrócić uwagę na gry mmo poprzez przeglądarkę na BigPoint.pl
|
|
|
Ja gram na 26 kontynencie
|
|
|
Chaotizz też jestem na mybrute.com  Mój nick to SutPL.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 5/10/2009 Posty: 1
|
Ja gram w Ikariam na Ny
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/15/2007 Posty: 340
|
Polecam Quake Live. Ciekawe jaki jest Battlefield: Heroes? Może w najbliższym czasie pogram.
|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 5/8/2009 Posty: 9
|
A ja gram w Margonem serwer  erkun Nick  ombie LvL:8(a gram dopiero 2 godziny! Klasa:Tropiciel POLECAM!!! najczęściej siedzę w wiosce cygańskiej albo w wioscę tropicieli!
Ja nie ,pgę ukończyć rejestraci w Quake'u Jestem w kroku że mam pobrać oprogramowanie. Ściągnąłem i co dalej???
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Margonem na Telawel nick: Wegneros lvl 17 Plemiona 26 św Ogame 8 uniwersum Imperia Poland 8 Arena Albionu
|
|
Przyłączony: 2/27/2008 Posty: 249
|
Ostatnio moją miłością jest Menelgame!!!! Taki symulator Warszawskiego żula 
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Quake Live jest swietny,jeśli będziecie mieli szczęście to mnie tam spotkacie Nick:ares1990
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Ja gram w Bitefight a mój brat gra w Menel game niedługo zabiorę się za quake live
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
ja gra jedynie w hattricka -taki menedzer pilkarski. raz w tygodniu sparing i w niedziele mecz ligowy. jest bardzo wymagajacy- trzeba miec niezla glowe zeby dojsc do 5 ligi( w poolsce jest 10). baaaardzo trudna gra a przede wszystkim nie zzera duzo czasu. mozna spokojnie zalogowac sie 2 razy w tygodiu na pol godzinki i to starczy. maly problem jest na poczatku zeby to ogarnac ale bystrzejszy grac da rade raz dwa.
|
|
Przyłączony: 6/8/2009 Posty: 17
|
Ja czasem zajrzę na menelgame. Grałem jeszcze w plemiona ale jakoś mi się znudziły.
|
|
Przyłączony: 6/15/2008 Posty: 29
|
Możecie się śmiać http://www.myminilife.com coś jak simsy ale uwaga....nie ma wymaganych potrzeb naszego podopiecznego ;D, i innych bajerów, jednie sobie robisz domek, czy tam robisz dla innych lub dla siebie jakieś pierdółki do domku, czy tam nawiązujesz kontakty z ludzmi niczym na chacie, ostanio dodali sztabki złota będące drugą walutą, ale za prawdziwą kasę, jak na razie nie widzę aby coś za te gold bars coś kupić można było. no i jeszcze gaiaonline, coś podobnego, ale zamiast pełnić rolę chata robi za forum.  .
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,395
|
Ja gram w Urban Dead. Super gierka. Jesteście ocalonymi pośród zombiaków. Gra wciąga jak odkurzacz. Polecam. http://www.urbandead.com/Mój nick to SWAT44
|
|
|
Guest |