Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Seria NFS Opcje
Mati_ziom
Wysłane: 17 października 2009 13:41:16

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 12/25/2007
Checku pisze:
Mati_ziom pisze:
BananJUMPER pisze:
Dla mnie najlepsze to były te stare a najnajnajnajlepsza to Hot Pursuit II Eh... to były czasu jak sie ferrari zawalało i pieski goniły po ulicy Applause A potem wszystko zaczeło sie jebać jeszcze fajny był underground I a potem wszystko zaczeło sie jeszcze bardziej jebać bo doszedł tryb zwiedzania miasta (wiem że pro-street nei mial tego ale on nie mial tej magii) ale strasznie cuchniało w nich GTA tyle ze nie da sie strzelac i wysiadac z samochodu. Eh.... jak wspone Hot Pursuit II to odrazu robi mi sie lepiej. Applause A oto filmik z Hot Pursuita jakby ktoś nie słyszał o takiej grze:
http://www.youtube.com/watch?v=hzhZJZeKRio

A jakie to były pieski ? Ratlerki ?
Poza tym uważaj na słownictwo ...

A pan to z policji że tak uwagę zwraca?

Nie , nie jestem z policji - zwracam tylko uwagę na chamskie zachowanie usera .
Spyker
Wysłane: 17 października 2009 14:20:35

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/25/2009
Właśnie - przede wszystkim najważniejsza jest kultura użytkownika.
naruto564
Wysłane: 22 października 2009 20:29:29

Przyłączony: 2/6/2009
e wikipedyści ttaki żal
jeszcze na wikipedii nie ma artykułu o shifcie Applause

Minecraft to ZUO!
Zorzin
Wysłane: 23 października 2009 14:36:36
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 10/15/2009
To załóż go...

Call of duty 4: Modern Warfare and Counter Strike 1.6 player Applause

Now: Need for speed : Shift Applause
DeWuDe
Wysłane: 25 października 2009 18:19:48

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 7/18/2009
We wtorek testowałem shifta i bardzo mi się podobał i fajnie się jeździ w kokpicie!!

TO MÓJ 100 POST!!!!!! JUPI!!!!!!!!!!

Neelah
Wysłane: 29 października 2009 15:23:56

Przyłączony: 7/19/2008
Odpaliłem dzisiaj shifta, w ogóle ku mojemu zdziwieniu wolno chodził na full grafie, pierwsza gra od lutego kiedy kupilem kompa ktora nie chodzi plynnie full ; d
A jesli chodzi o sama rozgrywke to dosyc fajna, grafika i ogolnie ten system expienia bardzo mi sie podoba, model jazdy nieco inny niż w poprzednich czesciach
Ogolnie gra bardzo dobra, ale to juz nie te nfsy co kiedys, calkiem inna gra ; d

BananJUMPER
Wysłane: 5 listopada 2009 19:55:08

Przyłączony: 6/26/2009
Mati_ziom pisze:
Checku pisze:
Mati_ziom pisze:
BananJUMPER pisze:
Dla mnie najlepsze to były te stare a najnajnajnajlepsza to Hot Pursuit II Eh... to były czasu jak sie ferrari zawalało i pieski goniły po ulicy Applause A potem wszystko zaczeło sie jebać jeszcze fajny był underground I a potem wszystko zaczeło sie jeszcze bardziej jebać bo doszedł tryb zwiedzania miasta (wiem że pro-street nei mial tego ale on nie mial tej magii) ale strasznie cuchniało w nich GTA tyle ze nie da sie strzelac i wysiadac z samochodu. Eh.... jak wspone Hot Pursuit II to odrazu robi mi sie lepiej. Applause A oto filmik z Hot Pursuita jakby ktoś nie słyszał o takiej grze:

Taaaa... a co ci do tego jak ja sie zwracam co? Takie slownictwo najlepiej opisuje moje uczucia (xD)

Jumpstyle My Style!

Lulkin
Wysłane: 10 listopada 2009 12:47:54
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 11/9/2009
Może być gra nie jes zła
Mati_ziom
Wysłane: 10 listopada 2009 14:32:33

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 12/25/2007
BananJUMPER pisze:
Mati_ziom pisze:
Checku pisze:
Mati_ziom pisze:
BananJUMPER pisze:

Taaaa... a co ci do tego jak ja sie zwracam co? Takie slownictwo najlepiej opisuje moje uczucia (xD)

To mi do tego że zachowujesz się jak gówniarz , nie potrafisz szanować innych ludzi ? To jest forum a nie jakiś chat z ziomalami którzy na wszystko mają wyje... i są ogólnie "JP ELO ZIOMUŚ , HWDP KOLO!" .
Lulkin
Wysłane: 10 listopada 2009 21:19:48

Przyłączony: 11/9/2009
może być, ujdzie
Czesioooo
Wysłane: 10 listopada 2009 21:44:22

Przyłączony: 9/14/2009
Lulkin, no nie wytrzymam ! Cholerny SPAMERZE !
"Może być gra nie jes zła "
"może być, ujdzie "
Nie ma to jak +1 post co ? SPAMER !

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Kikos
Wysłane: 13 listopada 2009 14:35:21

Przyłączony: 9/16/2008
Ehh...przypomniały mi się czasy starego forum i tych wszystkich cholernych spamerów...uff teraz jest ich mniej
Jakub1996
Wysłane: 15 listopada 2009 18:33:25

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 7/14/2009
No dobrze to i ja się wypowiem seria NFS jest bardzo dobra osobiście posiadam Carbona,Most Wanted,underground-a 1 i 2.Są to bardzo dobre wyścigi.
marsjanin98
Wysłane: 18 listopada 2009 14:54:26

Przyłączony: 11/18/2009
najgorsze części to pro sh**t i w górę, a najlepszym był Hot Pursuit 2

NIC.

Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni xD
pawel2266
Wysłane: 19 listopada 2009 11:16:46
Ranga: n00b

Przyłączony: 11/19/2009
Grałem w "Need for Speed Undercover" i uważam, że gra jest ciekawie skonstruowana - zróżnicowanie wyścigów. Z tym że konkretną prędkość osiąga się po tuningu samochodu Applause I nieco za dużo chyba tego uciekania od policjantów...

Spyker
Wysłane: 23 listopada 2009 20:27:45

Jest już kolejny zapowiedziany need for speed. Tym razem projektuje go studio odpowiedzialne za serię Burnout to będzie kolejne gówno.
Neelah
Wysłane: 23 listopada 2009 20:58:21

Przyłączony: 7/19/2008
Spyker pisze:
Jest już kolejny zapowiedziany need for speed. Tym razem projektuje go studio odpowiedzialne za serię Burnout to będzie kolejne gówno.

Gówno bo przez twórców burnouta czy gówno bo gówno..? ~~

marsjanin98
Wysłane: 23 listopada 2009 21:25:48

Przyłączony: 11/18/2009
barnout jest ciekawy, lecz nie wiem jak im pójdzie z NfS Applause
NfS shift jest beznadziejny, bo tworzyły go podobno jakieś dzieciaki które gier nie robiły. Pewno im jakiś silnik graficzny wciśli i ,,Róbta co chceta".

NIC.

Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni xD
Czesioooo
Wysłane: 23 listopada 2009 21:33:55

Przyłączony: 9/14/2009
marsjanin98, podobno słyszę to pierwszy raz i podobno są to bzdury. Pokaż mi źródło tej wiedzy, bo jak dla mnie to kompletne bzdety...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 24 listopada 2009 18:50:39

Neelah - gówno bo oni średnie gry mają. Burnout na PC był strasznie słaby samochody i styl jazdy ten sam, brak klimatu tylko szybka jazda i kraksy samochodowe nic fajnego. Może być i dobrze, ale jeśli chodzi o mnie to podchodzę z bardzo(dużym) dystansem do ich nowego projektu jakim jest need for speed.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum