|
|
Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
I w dodatku na klawiaturze nie da się skręcać. Albo auto nie wykonuje manewru, albo obraca się o 180 stopni.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
widzu pisze:I w dodatku na klawiaturze nie da się skręcać. Albo auto nie wykonuje manewru, albo obraca się o 180 stopni. propsuje w dodatku misje policja tez sa marne
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 12/16/2010 Posty: 4
|
Ostatnio kupiłem nowego hot pursuita i stwierdzam że nie jest to łatwa gra. Od jakiegoś czasu ostro pocinam na kierownicy jako przestępca i czasami jako policjant. Gra jest mocno zróżnicowana, podobają mi się momenty kiedy mogę przetestować auta z najwyższej półki jak najszybciej przejeżdżając trasę. Od razu tez przyznaje że niektóre wyścigi odpalałem po 5 razy aby zdobyć złoto. Nie polecam gry początkującym (zwłaszcza na kierownicy) ponieważ mogą się zniechęcić. Grę oceniam na 9+/10 skróty nie powinny być zaznaczone na mapie i mniej reklam!!! To dla mnie najlepszy NFS.(do tej pory, bo nadchodzi shift 2  )
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
Wie ktos ile bedzie samochodow w shift 2?
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 8/25/2010 Posty: 20
|
Jak dla mnie Hot Pursuit jest za krótki, i nie ma tuningu
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/24/2011 Posty: 4
|
Porsche 2000 było fajne.Ech... i ten rozsuwany dach w aucie...
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
ten nowy the run musze przyznać, że wygląda hardkorowo trzeba to ograć.
|
|
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
Cała seria NFS jest udana.Mi najbardziej do gustu przypadł Most Vandet ponieważ ma świetny klimat,fajne wozy,niegłupią fabułę oraz świetną muzykę.Najgorszą częścią jest Pro Street.Została na siłę przeniesiona do legalnych wyścigów.
|
|
Przyłączony: 6/15/2008 Posty: 29
|
Jak w NFS World dodaje się Opis pod nazwą samochodu, bo widziałem wielu graczy mają jakiś własny opis, a nie wiem gdzie go się wpisuje.
|
|
|
Guest |