Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Seria NFS Opcje
Czesioooo
Wysłane: 20 czerwca 2010 21:46:16

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 9/14/2009
Pawsik - chodził płynnie nawet na słabszym.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Wodzu69
Wysłane: 21 czerwca 2010 11:03:58
Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 6/19/2010
No nie załamujcie mnie, znowu muszę chyba zainwestować w kompa ;( Ktoś się orientuje kiedy będzie premiera NFS World?

"Jeśli chcesz wiedzieć, jaka będzie przyszłość, wyobraź sobie but depczący ludzką twarz, wiecznie!" - George Orwell
Spyker
Wysłane: 21 czerwca 2010 12:03:15

Przyłączony: 9/25/2009
NFS World są beta testy. Gra nie będzie miała dużych wymagań, bo to gra przez Online.
Pawsik
Wysłane: 21 czerwca 2010 21:09:48

Przyłączony: 12/14/2008
Wypowiedział się dla magazynu EDGE Keith Munro:
"Mówiliśmy o tym jazda z perspektywy pierwszej osoby zamiast strzelanina z perspektywy pierwszej osoby. Zderzenie, które czujesz wewnątrz auta jest czymś zupełnie innym niż kula przyjęta w Battlefield: Bad Company, ale to właśnie zainspirowało widok ze środka samochodu, jest brutalnie i bardzo agresywnie. Kolejną rzeczą, którą zapożyczyliśmy z CoD i Battlefielda jest przemyślany i wciągający tryb sieciowy. Zobaczycie coś podobnego w Hot Pursuit, mocno skupimy się na aspektach społecznościowych"

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Spyker
Wysłane: 21 czerwca 2010 21:20:10

Zobaczymy jak to będzie.
Mati_ziom
Wysłane: 22 czerwca 2010 22:53:45

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 12/25/2007
Wodzu69 pisze:
No nie załamujcie mnie, znowu muszę chyba zainwestować w kompa ;( Ktoś się orientuje kiedy będzie premiera NFS World?

Ostudzę twoje zapędu - gra będzie miała abonament .
Spyker
Wysłane: 23 czerwca 2010 20:53:35

Pojawił się nowy filmik z Need For Speed Hot Pursuit, który przedstawia pościg za uciekającym zbiegiem. Lamborghini ściga Lamborghini obaj mają zainstalowany w samochodach NOS Nitrous Oxide Systems niby norma, ale policja i NOS ? to już jest małe niedomówienie. Będę blokady z poprzednich części. Można zauważyć, że będziemy dysponować pulpitem do wzywania różnego rodzaju jednostek pomocniczych i przedmiotów łącznie są cztery.

Otoczenie wygląda bardzo przyzwoicie, model jazdy też raczej będzie bardzo dobry, jak to w serii Need for Speed zresztą. Cała oprawa wygląda nieźle szyby lecą we wszystkie strony i karoseria samochodu zapowiada się naprawdę przyzwoita gra wyścigowa - trzeba czekać.

http://www.youtube.com/watch?v=qhAVLSOgTYo
kubaaa67
Wysłane: 23 czerwca 2010 21:33:55

Przyłączony: 5/24/2008
jabym zobaczyl taka fotke(bez wlaczania filmiku) bez interfejsu to bym powiedzial ze to undercover ewentualnie most wanted.
Pawsik
Wysłane: 24 czerwca 2010 21:30:13

Przyłączony: 12/14/2008
Zobaczcie jak sobie radził Jimmy Fallon z ta grą:
http://www.gamezilla.pl/content/jimmy-fallon-zostal-policjantem-w-need-for-speed-hot-pursuit

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
luki345
Wysłane: 30 czerwca 2010 00:24:32

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 9/7/2008
Spyker pisze:
...model jazdy też raczej będzie bardzo dobry, jak to w serii Need for Speed zresztą...

Oby. Bo tak naprawdę dobry model jazdy był tylko w Porsche 2000 i Shifcie. Reszta raczej znośna pod względem modelu jazdy, a Undercover to porażka.

BTW nie ma ktoś informacji, czy nowy NFS będzie wreszcie zarzynał 4 rdzenie?

goOd_Master
Wysłane: 10 lipca 2010 17:14:27

Przyłączony: 8/1/2009
pewnie nie będzie

Kanał Youtube:
http://www.youtube.com/user/CyberMetan?feature=mhee
Let's Play'e z gier!!

Czesioooo
Wysłane: 10 lipca 2010 17:59:18

luki345 - zapewne na zalecanych wysokich detalach. Na niższych raczej wątpię.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Wrc
Wysłane: 15 lipca 2010 18:44:45
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 8/17/2009
Fakt model jazdy w undercover to porażka ale z shiftem sie nie zgadzam. Po paru wyścigach przyzwyczjilem sie do bocznego poślizgu na lekkim łuku :/ a kiedy jezdzilem z kokpitu to wogole go nie zauważałem.

Mój komputer intel 2.83 Ghz RAM 4GB Karta graf. Geforce 220 gt w tym monitor Samsung 2233sn i głośniki Creative a200
RATUJ FORUM PLAY-A!!!
LuckyKiller
Wysłane: 16 lipca 2010 09:44:31

Przyłączony: 3/20/2009
Ja w końcu zainwestowałem w Shi(f)ta i trzeba powiedzieć że to najlepszy z dotychczasowych Enefesów. Jeździ mi się świetnie a patrzenie na samochody w tej grze to czysta przyjemność. Applause

UP THE IRONS!
Mati_ziom
Wysłane: 16 lipca 2010 13:26:05

Przyłączony: 12/25/2007
A ja mimo wszystko dalej uważam że GRiD>Shift. Zobaczymy czy Hot Pursuit>Burnout Applause .
Czesioooo
Wysłane: 16 lipca 2010 17:08:51

Ja natomiast nadal uważam, że Shift>GRiD. Applause Nigdy nie przepadałem za GriD'em, choć trzeba przyznać, że gra jest dobra. Jednak dla mnie lepszy jest Shift.

Wrc
Wysłane: 31 lipca 2010 14:09:15
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 8/17/2009
Słyszałem (nieoficjalnie) że powstaje kontynuacja shifta. Co o tym sądzicie?

Mój komputer intel 2.83 Ghz RAM 4GB Karta graf. Geforce 220 gt w tym monitor Samsung 2233sn i głośniki Creative a200
RATUJ FORUM PLAY-A!!!
Czesioooo
Wysłane: 31 lipca 2010 17:48:44

No i dobrze. Shift IMO był bardzo udany. Dobry model jazdy, świetna grafika, sporo samochodów, dobry model malowania aut, sporo poziomów kierowcy. Jednak teraz czekam z niecierpliwością na Hot Pursuit, bo zapowiada się rewelacyjnie. Oby tylko czegoś nie spieprzyli pod koniec...

SoAp
Wysłane: 2 sierpnia 2010 18:37:04
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 7/30/2010
Dla mnie najlepsza część nfs to nfsmw potem jest Carbon a na końcu nfsu2.Najsłabsza część to UndercowerApplause Applause

Hipopotam_C47
Wysłane: 2 sierpnia 2010 18:56:42

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 4/8/2009
dlaczego tak uważasz? W czym wg Ciebie undercover jest gorszych od innych części?

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum