|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pawsik - chodził płynnie nawet na słabszym.
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
No nie załamujcie mnie, znowu muszę chyba zainwestować w kompa ;( Ktoś się orientuje kiedy będzie premiera NFS World?
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
NFS World są beta testy. Gra nie będzie miała dużych wymagań, bo to gra przez Online.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Wypowiedział się dla magazynu EDGE Keith Munro: "Mówiliśmy o tym jazda z perspektywy pierwszej osoby zamiast strzelanina z perspektywy pierwszej osoby. Zderzenie, które czujesz wewnątrz auta jest czymś zupełnie innym niż kula przyjęta w Battlefield: Bad Company, ale to właśnie zainspirowało widok ze środka samochodu, jest brutalnie i bardzo agresywnie. Kolejną rzeczą, którą zapożyczyliśmy z CoD i Battlefielda jest przemyślany i wciągający tryb sieciowy. Zobaczycie coś podobnego w Hot Pursuit, mocno skupimy się na aspektach społecznościowych"
|
|
|
Zobaczymy jak to będzie.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Wodzu69 pisze:No nie załamujcie mnie, znowu muszę chyba zainwestować w kompa ;( Ktoś się orientuje kiedy będzie premiera NFS World? Ostudzę twoje zapędu - gra będzie miała abonament .
|
|
|
Pojawił się nowy filmik z Need For Speed Hot Pursuit, który przedstawia pościg za uciekającym zbiegiem. Lamborghini ściga Lamborghini obaj mają zainstalowany w samochodach NOS Nitrous Oxide Systems niby norma, ale policja i NOS ? to już jest małe niedomówienie. Będę blokady z poprzednich części. Można zauważyć, że będziemy dysponować pulpitem do wzywania różnego rodzaju jednostek pomocniczych i przedmiotów łącznie są cztery. Otoczenie wygląda bardzo przyzwoicie, model jazdy też raczej będzie bardzo dobry, jak to w serii Need for Speed zresztą. Cała oprawa wygląda nieźle szyby lecą we wszystkie strony i karoseria samochodu zapowiada się naprawdę przyzwoita gra wyścigowa - trzeba czekać. http://www.youtube.com/watch?v=qhAVLSOgTYo
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
jabym zobaczyl taka fotke(bez wlaczania filmiku) bez interfejsu to bym powiedzial ze to undercover ewentualnie most wanted.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/7/2008 Posty: 166
|
Spyker pisze:...model jazdy też raczej będzie bardzo dobry, jak to w serii Need for Speed zresztą... Oby. Bo tak naprawdę dobry model jazdy był tylko w Porsche 2000 i Shifcie. Reszta raczej znośna pod względem modelu jazdy, a Undercover to porażka. BTW nie ma ktoś informacji, czy nowy NFS będzie wreszcie zarzynał 4 rdzenie?
|
|
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
pewnie nie będzie
|
|
|
luki345 - zapewne na zalecanych wysokich detalach. Na niższych raczej wątpię.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 77
|
Fakt model jazdy w undercover to porażka ale z shiftem sie nie zgadzam. Po paru wyścigach przyzwyczjilem sie do bocznego poślizgu na lekkim łuku :/ a kiedy jezdzilem z kokpitu to wogole go nie zauważałem.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Ja w końcu zainwestowałem w Shi(f)ta i trzeba powiedzieć że to najlepszy z dotychczasowych Enefesów. Jeździ mi się świetnie a patrzenie na samochody w tej grze to czysta przyjemność. 
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
A ja mimo wszystko dalej uważam że GRiD>Shift. Zobaczymy czy Hot Pursuit>Burnout  .
|
|
|
Ja natomiast nadal uważam, że Shift>GRiD.  Nigdy nie przepadałem za GriD'em, choć trzeba przyznać, że gra jest dobra. Jednak dla mnie lepszy jest Shift.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 77
|
Słyszałem (nieoficjalnie) że powstaje kontynuacja shifta. Co o tym sądzicie?
|
|
|
No i dobrze. Shift IMO był bardzo udany. Dobry model jazdy, świetna grafika, sporo samochodów, dobry model malowania aut, sporo poziomów kierowcy. Jednak teraz czekam z niecierpliwością na Hot Pursuit, bo zapowiada się rewelacyjnie. Oby tylko czegoś nie spieprzyli pod koniec...
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/30/2010 Posty: 24
|
Dla mnie najlepsza część nfs to nfsmw potem jest Carbon a na końcu nfsu2.Najsłabsza część to Undercower 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/8/2009 Posty: 216
|
dlaczego tak uważasz? W czym wg Ciebie undercover jest gorszych od innych części?
|
|
|
Guest |