|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Jezu Neelah, o co Ci teraz chodzi?
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 842
|
Jezu Neelah, zamień wodę w wino ;d
|
|
Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Jak kupisz mi wodę, to zrobię ci wino.
|
|
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
No i gorset dobrze powiedział 
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,205
|
Haha... Dzisiaj mi się przypomniało o tej stronie  . Co się ze mną działo, jak mnie tu nie było? Nie chce mi się pisać, to za długa historia. Witajcie ponownie!
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 1/30/2012 Posty: 6
|
Nic się nie działo. Przez całą jesień i połowę zimy była tu całkowita pustka. Nic dziwnego, te forum za wiele nie oferuje. Potem sie pojawiły jakieś głupoty typu kody do gierek. Dobry ten NFS World? Może niedługo kupię jakiś komputer i posprawdzam jakieś gierki.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 172
|
Tu jest jeszcze życie?! myślałem że to forum dawno jest gdzieś w otchłani internetu... 
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
Wracaj do ,,sieciowego'' nfs... gra ktos w TDU multiplayer? 
|
|
|
Wyścigi są z reguły nudne. Lepiej pograj w Skyrim, a jak chcesz multiplayer to BF3 lub te gówno MW3
Przesadzam, sam kiedyś sporo pykałem w Midnight Cluba, a nawet kiedyś tam, ileś lat temu w pierwsze TDU.
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 619
|
Nie wiem, czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta, ale też jestem jedną z tych osób, którą można zaliczyć do ''starej gwardii''. Oczywiście odszedłem jak forum zaczęło upadać w każdym tego słowa znaczeniu, a dzisiaj coś zaskoczyło i postanowiłem zobaczyć co się tutaj dzieje (i czy w ogóle coś się dzieje). myślę, że od czasu do czasu zajrzę i coś napisze pod warunkiem, że forum będzie działać lepiej niż ostatni
|
|
|
Ja Ciebie pamietam, ale juz nie wiem czy z tego forum czy z poprzedniego. Nie ma po co już tu wchodzić. To forum trzynają przy życiu jedynie te dzieciaki od kodów.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,124
|
Wow tyle starych ludzi wyłoniło się z otchłani! Nie wiem jak się mam do "Starej Gwardii" ale też się tu dopiszę. Normalnie się łezka w oku kręci
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
To forum umarło... Nikogo już nie ma... Czas zanurzyć się w otchłań neta i odszukać parę zaginionych osób... Na pierwszy ogień... może Spajki...
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,205
|
Hmm... tylko gdzie zacząć poszukiwania? 
|
|
|
Guest |