|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Ja się nie upieram. I ja nic nigdy nie pisze na poważnie. Chyba, że rozmawiamy na jakiś POWAŻNY temat.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Jeśli nigdy nic nie piszesz na poważnie to sie nie dziw ze pozniej nikt Cie powaznie nie traktuje ; d
|
|
|
Widać chłopaki (Panowie?) kto tu ma poczucie humoru a kto nie. Ale ok, ja jestem w stanie pisać poważnie jeżeli to wam tak przeszkadza.
|
|
Przyłączony: 11/28/2009 Posty: 636
|
Jeżeli karzesz nam się śmiać z Twoich żartów, które poziomem nie dorastają Strasbergerowi to nie oczekuj, że kogokolwiek nimi rozbawisz.
|
|
|
Dobra ludzie. Teraz pytanie do was: Czy mam od teras pisać poważnie, czy dalej żartobliwie. Poza tym Joka- kto Ci kazał się śmiać z moich żartów?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
pat661 pisze:Poza tym Joka- kto Ci kazał się śmiać z moich żartów? Hmm.. chyba od tego są żarty żeby sie z nich smiac, prawda..? Pat wez juz sie nie pograzaj, pytasz sie nas czy masz udawać poważnego czy pisac slabymi zartami, we po prostu nie pisz nic, albo pomysl zanim napiszesz cokolwiek, bo z kazdym kolejnym postem tylko sie osmieszasz 
|
|
|
W takim razie będe pisał poważnie. (miałem w nawiasie dodać coś żartobliwego, ale poważność to poważność...)
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 9/19/2011 Posty: 17
|
Co myślicie o Let's talk iPhone? iP 4s: A5, Siri (to będzie coś, oby w przyszłości i po polsku), lepsza bateria, 1080p, wireless system, nowy aparat (CMOS, 8 megapikseli), wersja 64gb, iOS 5. A niektórzy i tak chyba niezadowoleni, bo design stary, bo nazwa zła (wiele osób spodziewało się 5G jako "one more thing" ). Choć nic dziwnego, żenadę Apple odwaliło traktując Polskę jako jakiś kraj trzeciego swiata. Nowego iPhone'a dostanie wpierw kilka najwazniejsych krajów, potem 22 innych m.in. Liechtenstein, Estonia, Słowacja czy Litwa... My dostaniemy jeszcze pózniej, do końca bieżącego roku. Smutne. O nowych generacjach iPodach było niewiele. Nowego nano raczej nie będzie, o touchu nie powiedzieli za wiele. Oby coś jeszcze dodali oprócz tych kilku pierdolek, no i białego koloru. Mam nadzieje, ze taczka tez dostanie A5 (i w głębi duszy wciąż liczę na moduł 3G...). Szkoda, ze nie stać mnie na iPhone, a nowy touch... Podsumowanie imprezy: http://imagazine.pl/2011/10/04/iphone-4s-i-to-by-bylo-na-tyle/http://myapple.pl/content/2133-publiczna-premiera-ios-5-juz-12-paxdziernika.htmlhttp://myapple.pl/content/2128-icloud.html
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 842
|
Co za szkoda, nikogo nie interesuje Lets talk iPhone :< Hitman jak a6w przegrańcu? Zacząłeś w ogóle?
|
|
|
Guest |