|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 842
|
Czesio, wytykanie innym, że nie mają racji a przede wszystkim ZAKAZYWANIE im wypowiadać się bo tak, to przede wszystkim twoja domena. Czemu nie chcesz się wdawać z nim w rozmowę? Bo wiesz, że ma dobre argumenty i nie będziesz umiał mu odpowiedzieć?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
gorset - nie. Już powiedziałem. Nie chcę z nim rozmawiać, bo mnie nie szanuje i z wzajemnością.
|
|
Przyłączony: 4/6/2009 Posty: 565
|
oo chłopaki, ale się z was uśmiałem  . Gorset tylko umiesz wyzywać nie dojebana szmato? Pat się wtrącił,ale ty potem zrobiłeś to samo. Jesteś pojebany i idz szukaj nieba w tibii. Mati ciebie nawet nie skomentuje bo jesteś wgl jakąś parodią i debilem który zawsze się wywyższa. Nie jestem po stronie Czesia czy mugol wie tam jeszcze kogo, ale do kurwy jasnej pomyślcie co wyprawiacie. Oni liżą se dupy? Hmmm skąd wy to możecie wiedzieć? Znają się z reala wogóle? Mati,gosret,hitman WYPIERDALAĆ! NIKT WAS TU NIE LUBI I NIE JESTEŚCIE FAJNI. Skonczyłem. Serdeczne pozdrowienia chłopaki 
|
|
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Zapomniałeś o Dangerousie, ale to szczegół 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/8/2009 Posty: 216
|
krol500 pisze:oo chłopaki, ale się z was uśmiałem  . Gorset tylko umiesz wyzywać nie dojebana szmato? Pat się wtrącił,ale ty potem zrobiłeś to samo. Jesteś pojebany i idz szukaj nieba w tibii. Mati ciebie nawet nie skomentuje bo jesteś wgl jakąś parodią i debilem który zawsze się wywyższa. Nie jestem po stronie Czesia czy mugol wie tam jeszcze kogo, ale do kurwy jasnej pomyślcie co wyprawiacie. Oni liżą se dupy? Hmmm skąd wy to możecie wiedzieć? Znają się z reala wogóle? Mati,gosret,hitman WYPIERDALAĆ! NIKT WAS TU NIE LUBI I NIE JESTEŚCIE FAJNI. Skonczyłem. Serdeczne pozdrowienia chłopaki  POZDRAWIAM INTELIGĘTNOŁ I PEŁNO KULTURLNOŁ CZĘŚCIO FORUM
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 8/24/2010 Posty: 7
|
Wracając do tematu to NFS ProStreet na manualnej skrzyni ma chociaż jakieś znamiona realizmu.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/27/2008 Posty: 103
|
ostatnio sie napotkałem na nie znamy screen nie wiem co to za gra mam tylko obrazek od gry  wie ktoś co to za gra? 
|
|
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Chyba GRID
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
Napewno GRID. A co do poprzedniej kwestii wg Pro Street to takie połaczenie underground (części, troche model jazdy) a Shifta (choć młodsza od PS) (klimat wyscigów)
|
|
Przyłączony: 12/20/2010 Posty: 3
|
polecam wyścigi na www.winwithbahco.com co tydzień można wygrać tor wyścigowy (prawdziwy), przy rejestracji wyskoczył mi błąd, ale normalnie logowałam się na swoje dane
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
i po co mi tor wyścigowy
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
dla szpanu.
Wierzysz mu?
|
|
Przyłączony: 11/27/2008 Posty: 103
|
znowu ostatnio sie napotkałem na nie znamy screen nie wiem co to za gra mam tylko obrazek od gry http://www.iv.pl/images/40459577923122432701.jpg
|
|
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Nie mam pojęcia ale z realizmem to ma niewiele wspólnego 
|
|
Przyłączony: 5/2/2011 Posty: -1
|
GT Legends, rFactor, seria Race (masa dodatków teraz wyszła), iRacing, Richard Burns Rally, netKar Pro, może jeszcze F1 2010 można zaliczyć do realistycznych - ale to już baaaardzo mocno naciągając tę kategorię  Szukając realistycznych wyścigów najlepiej wbić się na simracing.pl albo racedepartment.com i sprawdzić na czym tam się obecnie śmiga. Live for Speed nie polecam, bo pod względem symulacyjnym został mocno z tyłu i dla społeczności simracingowej praktycznie nie istnieje
|
|
|
Guest |