|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,205
|
Czechu - życzę pracy jako redaktor  . Ocena : 9/10.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Widząc, że to Ty napisałeś tą recenzję, wiedziałem, że nie może być źle, a musi być świetnie. Nie zawiodłem się. Brawo! 
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Dzięki wielkie za te miłe słowa. Możliwe, że skrobnę niedługo coś jeszcze. 
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Recenzja Specjalna Krzychu prezentuje Play 09/2010 Dzisiaj nie typowa recenzja. nie gry, a zamieszczam wstępne wrażenia z nadchodzącego wrześniowego magazynu tylko na PC Playa.Okładka robiona w kamieniołomie:- Jeżeli masz prenumeratę, to pewnie zauważysz, że mafia sama ci zapuka i dorzuci ci ofertę nie do odrzucenia. Z czym się, to kojarzy, oczywiście z Mafią 2. jako pie(w)si w tak kanciastym kraju, jak Polska zrobiono recenzję. Jest recenzja, jest impreza, a do tego mafiozi startują do okładki. Szczerze ? - To wygląda jak połączenie Krystyny Ronaldo "Ala" słońce pokonał, a Portugalii nie i szczypty Bronisława Komorowskiego. Ich troje, to główni bohaterowie, ale bohaterowie, jako goście weselni u Krystyny z gazowni, niż prawdziwa Mafia. Nie jestem zadowolony, a wręcz zawstydzony. Co oprócz Mafii zobaczymy:- Oprócz Mafii, jest także pokazana Polska nadzieja Afterfall: Insanity która jest skrzyżowaniem psychodelii i Dead Space, oraz kilka słów o Fifie11. Według mnie głównym hitem, jest gigahit StarCraft II: Wings of Liberty. Tytułu nie trzeba komentować. Kontynuacja jedynki która wyszła w czasach renesansu i jeszcze dalej. Inne teksty pewnie, też są niczego sobie. Publicystyka:- Od rewolucji francuskiej wielką stroną nowych pleyasów są dobrze zrealizowane przeglądy publicystyki. Mnie najbardziej ciekawi tekst o filmach Uwe, bo jedynie co mi się podobał, to Postal, a o innych, to raczej nie mówić. Czyżby zrzynka z Cd-Action ? - niby plus, ale minus. O innych już tekstach się nie wypowiem, bo nie czytałem i nie widziałem. Fulle prosto z warzywniaka:- Od dobrych trzech miesięcy nie było czyszczenia magazynu, dla nie wiedzących, to typ sprzedaży czyli można wybrać poszczególny numer który pojawiał się z nowym. Czyli nowe, ale stare niespodzianki. Dzisiaj w pełnych mamy symulacje - German Truck Symulator, Kotlet dobry Ceville, oraz Polski GIGAHIT !! Infernal. Ten ostatni po angielsku. Dlatego, że pierwsze dystrybutorem była Cenega, ale Cd Projekt wziął pod skrzydła Metropolis i nie zdążyli zrobić polonizacji szkoda, ale nie jest źle. Gothic3, PT, a teraz Infernal. Redakcja nie musi się wstydzić !!.Dobry numer nie jest zły - Tym o to skończyłem wstępne moje poglądy na nowego Playa. Numer zakupię i możliwe, że będzie część druga ,a na razie 7,5 i będzie fajnie.
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 842
|
Co to ten "Magazyn tylko na PC Playa"?? W PDF jest? A i myślę, że Play żadnego magazynu nie wydaje, jeśli już to Axel.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/16/2008 Posty: 127
|
oceńcie jak mi recenzja wyszła---> mój blog http://faction-reaction.blog.onet.pl/
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/23/2011 Posty: 1
|
Gdybym chciał, przykładowo, "spróbować szczęścia" ze swoimi tekstami, do kogo lub na jaki adres kierować moje wypociny?
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
|
|
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
cholibka gdybym był modem to... chyba trzeba skierować petycje do moderatora o zbanowanie pewnego użytkownika...
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
Również zbanowałbym tego lordtyrranoos...
|
|
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Eeee? Chodziło Mi o Ciebie zzakrad (Hitman)
|
|
|
Guest |