Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Recenzje Czytelników Opcje
naruto564
Wysłane: 11 sierpnia 2010 10:19:52

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 2/6/2009
Czechu - życzę pracy jako redaktor Applause. Ocena : 9/10.

Minecraft to ZUO!
piter1996
Wysłane: 11 sierpnia 2010 10:42:02

Przyłączony: 3/10/2009
Widząc, że to Ty napisałeś tą recenzję, wiedziałem, że nie może być źle, a musi być świetnie. Nie zawiodłem się. Brawo! Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Czesioooo
Wysłane: 11 sierpnia 2010 11:12:35

Przyłączony: 9/14/2009
Dzięki wielkie za te miłe słowa. Możliwe, że skrobnę niedługo coś jeszcze. Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
thekrzychu2000
Wysłane: 13 sierpnia 2010 22:55:11

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 10/12/2009
Recenzja Specjalna
Krzychu prezentuje
Play 09/2010

Dzisiaj nie typowa recenzja. nie gry, a zamieszczam wstępne wrażenia z nadchodzącego wrześniowego magazynu tylko na PC Playa.

Okładka robiona w kamieniołomie:
- Jeżeli masz prenumeratę, to pewnie zauważysz, że mafia sama ci zapuka i dorzuci ci ofertę nie do odrzucenia. Z czym się, to kojarzy, oczywiście z Mafią 2. jako pie(w)si w tak kanciastym kraju, jak Polska zrobiono recenzję. Jest recenzja, jest impreza, a do tego mafiozi startują do okładki. Szczerze ? - To wygląda jak połączenie Krystyny Ronaldo "Ala" słońce pokonał, a Portugalii nie i szczypty Bronisława Komorowskiego. Ich troje, to główni bohaterowie, ale bohaterowie, jako goście weselni u Krystyny z gazowni, niż prawdziwa Mafia. Nie jestem zadowolony, a wręcz zawstydzony.

Co oprócz Mafii zobaczymy:
- Oprócz Mafii, jest także pokazana Polska nadzieja Afterfall: Insanity która jest skrzyżowaniem psychodelii i Dead Space, oraz kilka słów o Fifie11. Według mnie głównym hitem, jest gigahit StarCraft II: Wings of Liberty. Tytułu nie trzeba komentować. Kontynuacja jedynki która wyszła w czasach renesansu i jeszcze dalej. Inne teksty pewnie, też są niczego sobie.

Publicystyka:
- Od rewolucji francuskiej wielką stroną nowych pleyasów są dobrze zrealizowane przeglądy publicystyki. Mnie najbardziej ciekawi tekst o filmach Uwe, bo jedynie co mi się podobał, to Postal, a o innych, to raczej nie mówić. Czyżby zrzynka z Cd-Action ? - niby plus, ale minus. O innych już tekstach się nie wypowiem, bo nie czytałem i nie widziałem.

Fulle prosto z warzywniaka:
- Od dobrych trzech miesięcy nie było czyszczenia magazynu, dla nie wiedzących, to typ sprzedaży czyli można wybrać poszczególny numer który pojawiał się z nowym. Czyli nowe, ale stare niespodzianki. Dzisiaj w pełnych mamy symulacje - German Truck Symulator, Kotlet dobry Ceville, oraz Polski GIGAHIT !! Infernal. Ten ostatni po angielsku. Dlatego, że pierwsze dystrybutorem była Cenega, ale Cd Projekt wziął pod skrzydła Metropolis i nie zdążyli zrobić polonizacji szkoda, ale nie jest źle. Gothic3, PT, a teraz Infernal. Redakcja nie musi się wstydzić !!.

Dobry numer nie jest zły - Tym o to skończyłem wstępne moje poglądy na nowego Playa. Numer zakupię i możliwe, że będzie część druga Applause,a na razie 7,5 i będzie fajnie.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
gorset
Wysłane: 13 sierpnia 2010 23:03:30

Przyłączony: 7/25/2008
Co to ten "Magazyn tylko na PC Playa"?? W PDF jest? A i myślę, że Play żadnego magazynu nie wydaje, jeśli już to Axel. Applause
kopex
Wysłane: 18 sierpnia 2010 20:28:32

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 11/16/2008
oceńcie jak mi recenzja wyszła---> mój blog http://faction-reaction.blog.onet.pl/

Bez userbarów. po co?
http://faction-reaction.blog.onet.pl/ mój początkujący blog o grach.
lordtyrranoos
Wysłane: 23 kwietnia 2011 23:02:05
Ranga: n00b

Przyłączony: 4/23/2011
Gdybym chciał, przykładowo, "spróbować szczęścia" ze swoimi tekstami, do kogo lub na jaki adres kierować moje wypociny?
zzakrad
Wysłane: 29 kwietnia 2011 21:13:28
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 3/15/2011
hitmaneq@gmail.com

siebenundvierzig
pat661
Wysłane: 30 kwietnia 2011 13:32:52

Przyłączony: 2/27/2009
cholibka gdybym był modem to...
chyba trzeba skierować petycje do moderatora o zbanowanie pewnego użytkownika...

Kolekcjonerki is the best
zzakrad
Wysłane: 30 kwietnia 2011 16:15:38
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 3/15/2011
Również zbanowałbym tego lordtyrranoos...

siebenundvierzig
pat661
Wysłane: 1 maja 2011 14:38:56

Przyłączony: 2/27/2009
Eeee?
Chodziło Mi o Ciebie zzakrad (Hitman)

Kolekcjonerki is the best
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum