|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
O tak!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Z miłą chęcią zagram w King's Bounty: Legenda. Król jest tylko jeden
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Zapraszam do przeczytania mojej recenzji na forum o King's Bounty: Legenda ( do przeczytania tu: http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21293p11_Recenzje-Czytelnikow.aspx ). Szkoda, że właśnie ta gra będzie pełniakiem w najnowszym numerze CD-A, bo mam ją oryginalną i nie żałuję ani grosza na nią wydanego. Choć muszę przyznać, że CD-A po raz kolejny rozwaliło konkurencję, choć Venetica także jest niczego sobie.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
Uuu...zaj3biste pełniaki w tym nowym CDA. Żadnego nie mam , a wszystkie mnie interesują.  Szczególnie KB:L. Będzie w co grać (chociaż narazie przechodzę Veneticę , która jest naprawdę fajna).
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Mi pełniaki wcale nie podchodzą. Nie lubię strategii, horrorów i przygodówek. Ale przyznaję, gdybym trawił te gatunki było by zaj3biście
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 2/19/2011 Posty: 8
|
Mieszkam we Włoszech od trzech lat i również tyle czasu kupuję czasopismo GMC. Dzięki temu nieźle powiększyłem moją kolekcję gier. Wszystko elegancko wydane w dużych pudełkach na nie-coverowych płytach. Czasem tylko brakuje mi, że nie ma kilku gier na raz w czasopiśmie.
|
|
|
joorg- Chodzi o wydania typowo plastikowe jak Mafia 2, czy o wydania w dużych kartonach?
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
W plastikowych pudełkach, wiem, bo sam na wakacjach kupiłem jeden numer The Games Machine (z X3 Złota Edycja, chciałem kupić gazetę z NFS Pro Street lub Mass Effect, bo widziałem wtedy na Markolfie, że niedawno była, ale niestety nie dogadałem się z kioskarką - albo nie umiała angielskiego, albo mój angielski był zbyt tragiczny). Oprócz tego widziałem Giochi Computer (jakoś tak) z Wanted, również DVD Box.
|
|
|
Dzięki Hitman
|
|
|
Guest |