|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
Witam. Ostatnio kupiłem grę Devil May Cry 3 i po zainstalowaniu gra włącza mi się w okienku. Jest to dla mnie denerwujące bo wolałbym pograć na pełnym ekranie a nie chcę zwiększać roździelczości bo wtedy gra mi tnie a nawet wtedy jest widoczny pasek start  W instrukcji nie znalazłem żadnej wskazówki jak grę uruchomić na pełnym ekranie i w ustawieniach gry też nie znalazłem takiej opcji. Jeśli ktoś wie jak włączyć pełny ekran to proszę o pomoc.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/26/2009 Posty: 276
|
Po prostu naciśnij alt+enter w menu głównym. Mi pomogło.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 10/1/2011 Posty: 3
|
Witam, powiem tak, że jak dla mnie to 3 jest świetną produkcją. Spędziłem długie wieczory grając w tą grę, a dokładniej na męczeniu się z bosami, których nie łatwo jest pokonać. Przyznam się, że juz z 2 miałem nieco trudności ;]
no, ale jak jeszcze raz pragnę podkreślić świetna produkcja, która polecam wszystkim.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
dzięki Ezio pomogł  A tak ogólnie o grze to nie wiem czemu redakcja Playa tak strasznie narzekała na sterowanie klawiaturą w tej grze. Sam gram na klawiaturze na poziomie trudności normal i nie mam problemów z trzaskaniem kombosów. Tak samo pamiętam krytykowali sterowanie klawiaturą w Prince Of Persji Dwa Trony i stwierdzili że bez pada nie da się wygodnie grać a tamtą grę tak samo ukończyłem na poziomie trudnym na na klawiaturze i jakoś nie miałem problemów z ogarnięciem sterowania. Jedyne co faktycznie czasem może przeszkodzić to praca kamery (w DMC 3) ale jakoś idzie sobie z tym poradzić. Jak dla mnie sterowanie w tej grze wcale nie jest skomplikowane tylko zabawę utrudnia fakt że w informacjach o kombosach pisze np. wciśnij 2 a potem wychyl do przodu lewą gałkę pada zamiast żeby pisało wciśnij L a potem W ale z czasem i to można rozpracować. Ja bym dał tej grze ocene przynajmniej 8/10
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
sterowanie w obydwu było dobre i raz dwa miało się wszystko świetnie ogarnięte. Widocznie słabo grają w gry a więcej piszą i dlatego.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2008 Posty: 250
|
Na klawie przeszedłem pierwsze go MGS, a DMC3 jest dużo prostszy... Większość konwersji można przeboleć, no może RE4 było do kitu na klawiszach ;p
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 8/31/2010 Posty: 1
|
Heh ja DMC3 przeszedłem na PS2, pctowcy to mają naprawdę wielkie problemy.
|
|
|
Guest |