|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/12/2010 Posty: 2
|
Chyba wiem w czym tkwi problem - korzystasz z windowsa xp? FF4 na Viscie/7 wygląda dokładnie tak jak na zamieszczonym przeze mnie screenie. Wersja XP jest zupełnie inna (wygląda tak jak 3.6 na 7). Dziwna sprawa. Rozmawiamy o zupełnie innych rzeczach, więc nic dziwnego, że nie mogliśmy dojść do porozumienia.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Aaa. No to już rozumiem.  W takim razie wybacz za uporczywe dążenie do swoich racji.  Nieporozumienie wynikające z różnych systemów.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
pusto
|
|
|
nie długo przyjdzie do mnie ipod touch 3g 32gb  , wysłany w czwartej kurierską. Ma ktoś z forun jakiegoś ipoda?
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: 6
|
ja mam lepszego od ciebie buraku. widac ze jestes plebsem
|
|
|
pytałem się forumowiczów, a nie nic nie znaczących tu śmieci, więc możesz wypierdalać marny xeroboju spykera.
|
|
|
teraz wypierdalaj grzecznie grać w swoje giereczki i nie przeszkadzaj doroślejszym mentalnie
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Zzakard, easy men  Ja mam osobiście tylko iTunes (genialny program), Ale kolega pożyczył mi w ferie na tydzień ipoda touch. Genialne, szybkie, przejrzyste menu. Dobry zakup. Jak uzbieram kasę to też sobie kupię. Ile dałeś?
|
|
|
485 zł (z przesyłką 502). bardzo polecam, choć za niewiele więcej można dostać 3G 64GB. można już powoli się interesować 4G, tyle że z cenami troszkę gorzej.
|
|
|
zzakrad plebsem jestes  twoja matka jest wlasnie u mnie, pozdrowic?
|
|
|
Mi tam by spokojnie wystarczył 8GB. Chyba lekko zeszliśmy z tematu przeglądarek 
|
|
|
krisek pisze:zzakrad plebsem jestes  twoja matka jest wlasnie u mnie, pozdrowic? pozdrów, trzeba być kulturalnym. ale to niestety nie jest moja mama, była dziś cały dzień w domu. jak masz jeszcze jakieś problemy w życiu to wal śmiało, pomogę.
|
|
|
Wodzu69 pisze:Mi tam by spokojnie wystarczył 8GB. Chyba lekko zeszliśmy z tematu przeglądarek  no to mało muzyki słuchasz
|
|
|
zzakrad plebsie nie stac cie na lepszy sprzet? aj sorry zapomnialem ze ty do biedoty nalezysz
|
|
|
nie stać, zresztą nie będę dawał więcej kasy na odtwarzacz muzyki. i tak, należę do biedoty, ale co to ma do rzeczy? jak nie masz co pisać, to nie pisz, chyba oczywiste.
|
|
|
[Quote:]no to mało muzyki słuchasz Na iTunes mam 21 albumów. Dokupię w najbliższym czasie 2 lub 3. Dla mnie wystarczająco, dla ciebie może być żałośnie mało, zależy od gustu.
|
|
|
Wodzu69 pisze:[Quote:]no to mało muzyki słuchasz Na iTunes mam 21 albumów. Dokupię w najbliższym czasie 2 lub 3. Dla mnie wystarczająco, dla ciebie może być żałośnie mało, zależy od gustu. malutko. ja mam 3 oryginalne i sporo ponad 100 piratów.  ale zamierzam powoli zacząć nadrabiać zaległości, dziś kupiłem trzeci. 2 lecą pocztą, w planach mam jeszcze 1 płytkę. potem jeszcze coś z allegro kupię.
|
|
|
No z tych moich to 2 piraty 
|
|
|
Guest |