|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 3/1/2011 Posty: 2
|
Witam wszystkich  Otóż mam dosyć stary komputer (z 6 lat  ) i chciałbym wiedzieć jakie fajne, nie mających jakiś wielkich wymagań oraz (byłbym zobowiązany) by miały tryb multyplayer albo jakiś inny tryb sieciowy gry na tego właśnie kompa  Bardzo ogólne informacje: procek: 1.8 GHZ RAM: 512 MB :/ grafika: ATI Radeon [około 9000]  Tak więc błagam o pomoc  Wiem że to trudny przypadek  Aktualnie gram w COD2 ale czasem przydało by się coś innego  Pozdrawiam Ezop
|
|
Przyłączony: 3/1/2011 Posty: 2
|
lol odpowie mi ktoś????
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
Jest darmowa wersja trackmanii - nations forever. Fajny edytor tras samochodów i fajny multiplayer. Kupa osób w to gra.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/29/2011 Posty: 20
|
Tom Clancy Pandora Tomorow i chaos teory. Mafia 1, gta 3, NFS Most Wanted no i Carbon tez chyba by poszedl a jesli chodzi przez neta no to wlasnie Trackmania ale oczywiscie CS czy Urban Terror ( fajna gierka ) nooo hmmmmm a i jak jestes troche poje$#%y  to metin 2 Narka i Pozdro .
|
|
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 62
|
Polecam tycoony. Nie mają dużych wymagań, a wciągają bardzo.
|
|
Przyłączony: 3/16/2012 Posty: 2
|
Oddworld Abe's Odysee - genialna gierka
|
|
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
Diablo, port royale 2, hitman, fabularne jak gothik 2 (uluniona część), fable zapomniane opowieści (część 1- tylko w nią grałem), baldury i gry balduropodobne, minecraft, i od niedawna jest możliwość grania w settlers online! Na pewno znajdziesz coś dla siebie  Wszystkie powinny ci wejść- mam troszkę gorszego kompa od ciebie i mi chodzą.
|
|
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
Fajne jest Mari0 ale to taka ciekawostka. Połączenie mario z portalem UWAGA Niezle wciąga! 
|
|
|
Guest |