Witam wszystkich po dłuższej przerwie.
Bardzo cieszę się z nowego, odświeżonego wyglądu strony, aczkolwiek powiem jedno - jak na tak znaną markę, wasz grafik dał, za przeproszeniem dupy. Po dłuższym przejrzeniu kodu strony, poznałem styl, który przerobiony trafił na główną stronę. O co mi chodzi? A, no o to, że jak na tak znaną markę, nie powinniście używać domyślnego wyglądu zakupionego stylu, tylko go troszkę przerobić. Rozumiem - początkująca strona, z malutkim budżetem, która chce kupić styl, wdrożyć go i mieć z głowy wstawianie nowej grafiki - ale taka strona, z takim 'wydawcą', za plecami? Brak funduszy na design? Dla porównania - styl, który wasz grafik/programista przerobił: I teraz zagadka! Znajdź różnice! Toć nawet header, ma zbliżone kolory!
StylNo, ale krytyka, krytyką, aczkolwiek muszę was pochwalić - wreszcie coś się dzieje. W końcu jest po co tu wchodzić - i bardzo dobrze! Bo PLAY zjada tekstami konkurencje, ale dlaczego jest już w żołądku konkurencji, w kategorii - Strona Internetowa?.
Dobra, ponarzekałem sobie, na grafika, ale myślę, że wybranie Wordpress'a jako silnika strony to bardzo dobra decyzja. Nie dość, co jest to najlepszy CMS pod indeksowanie strony, to jest on wydajny i nie obciąża serwera, co powoduje, że ludzie go chwalą. Jest masa wtyczek, mniejszych i większych, co daje mu nieograniczone pole popisu. Już kilka lat mam styczność z Wordpressem, więc coś o nim wiem : )
'Wymądrza się!' - pomyślicie. Ale ktoś, musi wytknąć błędy, skarcić i pochwalić. Takie moje subiektywne oko, które już wiele widziało, wiele robiło i długo patrzyło.
A tak z nudów, przygotowałem swój projekt Play PC, oczywiście wzorując się na obecnym i wyszło mi takie coś. Oczywiście nie jest to jakiś szczyt, ale wg. mnie wygląda lepiej.

Dodałem panel logowania, zmieniłem belkę (która jest K-O-S-Z-M-A-R-N-A!), oraz nagłówki kategorii.
Życzę powodzenia, bo strona nabiera kształtu, oraz ma w sobie ten urok - w końcu to PLAY!
PS. Znam kilka bardzo dobrych wtyczek, przydatnych dla portalu jak wy - chętnie się nimi podzielę.
PS2. Mam nadzieje, że nowe forum będzie bardzo szybko! : )
PS3. Wasz grafik, chyba za to, mnie nie polubi : )
Enjoy!