|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/29/2011 Posty: 20
|
Mam wgraną sygnaturke ( odpowiednia wielkość i typ pliku ) a jej nie widać ( przynajmniej u mnie. Help
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 2/3/2011 Posty: 2
|
spytam tu bo nie widzę niczego na interesujący mnie temat a nie będę specjalnie zakładał nowego tematu avatary włączają się przy jakiejś określonej granicy czasu spędzonego na forum czy tam po napisaniu odpowiedniej ilości postów czy może to jakiś problem z ustawianiem ich?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Panowie... Przeglądnijcie forum dokładnie. Ten temat był poruszany dziesiątki razy... Nikt nie będzie się specjalnie produkował żeby napisać Wam kolejny raz. Żeby nie było, że nie na temat post - nie ma i nie wiadomo kiedy będą, zmienić też nie można. EOT i użyjcie opcji "Szukaj".
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 2/3/2011 Posty: 2
|
Użyłem opcji szukaj, ale tylko między wierszami wyłapałem że coś jest nie tak z avatarami. Z resztą opcję szukaj polecają głównie ci którzy nie bardzo zdają sobie sprawę jak bardzo słabe są mechanizmy wyszukiwania na forach.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
kejn - wybacz, że poleciłem Ci opcję, dzięki której znalazłem wiele potrzebnych mi informacji... Nie zdawałem sobie sprawy jaka to ona "zła" jest... A na poważnie - słabe mechanizmy wyszukiwania są przeszkodą dla tych, którzy nie potrafią z nich korzystać. No i dla tych, którym się nie chce ręcznie przeglądać forum w poszukiwaniu danego tematu (a takowych już było KILKA).
|
|
|
Guest |