Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Co jest ??????????????????????? Opcje
adrianpc
Wysłane: 31 stycznia 2011 16:34:32
Ranga: Młody padawan
Grupy: Member

Przyłączony: 1/29/2011
Mam wgraną sygnaturke ( odpowiednia wielkość i typ pliku ) a jej nie widać ( przynajmniej u mnie. Help Applause
kejn
Wysłane: 3 lutego 2011 15:22:01
Ranga: n00b

Przyłączony: 2/3/2011
spytam tu bo nie widzę niczego na interesujący mnie temat a nie będę specjalnie zakładał nowego tematu
avatary włączają się przy jakiejś określonej granicy czasu spędzonego na forum czy tam po napisaniu odpowiedniej ilości postów czy może to jakiś problem z ustawianiem ich?
Czesioooo
Wysłane: 3 lutego 2011 23:03:22

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
Panowie... Przeglądnijcie forum dokładnie. Ten temat był poruszany dziesiątki razy... Nikt nie będzie się specjalnie produkował żeby napisać Wam kolejny raz. Żeby nie było, że nie na temat post - nie ma i nie wiadomo kiedy będą, zmienić też nie można. EOT i użyjcie opcji "Szukaj".

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
kejn
Wysłane: 5 lutego 2011 09:13:33
Ranga: n00b

Przyłączony: 2/3/2011
Użyłem opcji szukaj, ale tylko między wierszami wyłapałem że coś jest nie tak z avatarami. Z resztą opcję szukaj polecają głównie ci którzy nie bardzo zdają sobie sprawę jak bardzo słabe są mechanizmy wyszukiwania na forach.
Czesioooo
Wysłane: 5 lutego 2011 12:51:31

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
kejn - wybacz, że poleciłem Ci opcję, dzięki której znalazłem wiele potrzebnych mi informacji... Nie zdawałem sobie sprawy jaka to ona "zła" jest... A na poważnie - słabe mechanizmy wyszukiwania są przeszkodą dla tych, którzy nie potrafią z nich korzystać. No i dla tych, którym się nie chce ręcznie przeglądać forum w poszukiwaniu danego tematu (a takowych już było KILKA).

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum