|
|
Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Chyba niewymieniania: Próbowałem zagrać w Day of the Tentacle. Nie przeszedłem, ale gra ma pojechaną fabułę  . Zmieniać flagę 200 lat temu, aby się w nią przebrać za 200 lat  Hardkoren!
|
|
Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 244
|
The Secret of Monkey Island: Special Edition i
w Cda było też Heavy Rain.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Heavy Rain - recenzja.
Nadal czekam na propozycje odnośnie godnych polecenia gier przygodowych.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker pisze:Nadal czekam na propozycje odnośnie godnych polecenia gier przygodowych. Tajne akta: Tunguska 1 i 2, Syberia 1 i 2, Ace Ventura, ew. Penumbra.
|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/1/2009 Posty: 683
|
Dla mnie z przygodówek fajne jest Lost Zagubieni. Ma bardzo ciekawą fabułę. Oprócz tego przeszedłem obie części Syberii.
|
|
|
Tajne akta: Tunguska 1 i 2 i LOST sprawdzę czy są godne uwagi.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 2
|
Still Life (tylko część pierwsza) No i te które zostały już wymienione z naciskiem na Fahrenheita (filmowy klimat nie do przebicia) Syberia mimo, że świetna, miała nie pasujący mi klimat (skończyłem obie części)
|
|
|
 Grałem. Nawet ciekawa. Rysunkowa. Są fajne teksty (przynajmniej w wersji polskiej) z neśmiertelną ,,Herbatą z napiardnicy" Owocową herbatą Gilbert pisze:...i z napiardnicy. Napiardnica? A co to za owoc?
|
|
|
Sprawdzę jak wygląda mechanika gry i fabuła. Za jakiś czas zdam relację.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Mam tę grę razem z dwoma innymi tytułami "Jazz i Faust" oraz "In Cold Blood" w specjalnym wydaniu Playa 
|
|
|
No i co w związku z tym ?
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2010 Posty: 29
|
Polecam doskonałą, a niesłusznie zapomnianą grę "Głupki z Kosmosu" (Stupid Invaders). Wcielamy się w grupę kosmitów, którzy rozbili się na Ziemi i zamieszkali w pewnym domu. Żyją sobie spokojnie do czasu, gdy szalony naukowiec nasyła na nich płatnego zabójcę Boloka. Gra jest genialna, wypełniona świetnymi zagadkami i szalonym humorem. No i świetnym polskim dubbingiem. Aż dziw bierze, że nie stała się kultowa...
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
Ja polecam serie gier opartych na książkach Agathy Christie. Najlepsza jak dla mnie to ''I nie było już nikogo''. Fajna fabuła , ciekawe zagadki i kilka zakonczeń. Co prawda innych niż w książce ale i tak jest to niezła gra
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2011 Posty: 1
|
The Longest Journey, Syberia I i II, Black Mirror, NiBiRu i Darkness Within  Zdecydowanie wolę przygodówki z nieruchomymi tłami
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/29/2011 Posty: 20
|
Kocham Tomb Raider Legendy ale penumbra czarna plaga też słabą grą nie jest i pewnie dostane nieźle po ryju ale podoba mi się też Obscure.
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
Przemyślałem tę decyzję i stwierdzam, że Fahrenheit jest moją ulubioną przygodówką 
|
|
|
Ostatnio (od 2 dni) znów gram w The Longest Journey (wstyd się przeznać, ale już prawie nic nie pamiętam). Małymi dawkami, tej gry nie wolno zbrukać pośpiechem  Kończę właśnie 3 rozdział.
|
|
|
Guest |