|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Aktualnie wyszły dwie części tej gry na handhelda Sony: GTA: Liberty City Stories i GTA: Vice City Stories. Obie są dostępne w Platinum. Jak dla mnie VCS jakoś takie lepsze. Poza tym przecież te gry wyszły również na PS2. NDS ma swojego wyjątkowego Chinatown Wars, a X360 Lost and Damned. Rozmowa dotyczy właśnie tych gier. Ja mogę się pochwalić że z tych gier grałem tylko w VCS i LCS (na PSP). I obie bardzo przypadły mi do gustu.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/13/2009 Posty: 163
|
VCS i LCS to takie GTA: VC i 3 na konsole. Nie ma w tym nic szczególnego.
|
|
|
Nie, oj wcale nie. Jedyne co te gry łączy to miasta i niektóre postacie. Te gry mają zupełnie innego głównego bohatera, fabułę i misje.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/13/2009 Posty: 163
|
Dobra, już dobra
|
|
|
Tylko informowałem. Chodź o to samo możesz oskarżyć: Chinatown Wars- przecież to też Liberty City Stories i kolejna 3.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 194
|
GTA Liberty City Stories - PS2, PSP GTA Vice City Stories - j/w GTA Advance - GBA GTA Chinatown Wars - DS
|
|
|
GTA Advance to nie jest dokładnie to samo co GTA I?
|
|
Przyłączony: 9/7/2008 Posty: 166
|
Ale np. GTA IV na konsole jest zdecydowanie lepiej ustabilizowane niż na pecety. Niestety ;/
|
|
|
Choć to jednak tylko optymalizacja(jak to się pisze). Bo w rzeczywistości to przecież dokładnie te same gry. Dziwi mnie to jak cicho przeszedł GTA IV: Lost and Damned. Gdyby był na pc to miałby niezły sukces.
|
|
Przyłączony: 2/10/2009 Posty: 162
|
Cicho? Gra zarobiła 20 mln dolarów do końca marca. A co do LCS i VCS to obie gry są bardzo dobre. Obie przeszedłem na moim PSP. 
|
|
|
Przeszedłeś w 100%? Ja w VCS mam 26.5%, a w LCS podajże 22%. Poza tym i tak wątki fabularne nie pokończone. I jakby co mógłbyś przejść mi misję w VCS co dla Lance'a musisz powysadzać anteny na dachach policji i dla Mendezów co baby musisz ciągle się pojawiające zabijać? Oraz kilka misji w LCS  . Swoją drogą to wg mnie zdecydowanie lepsze jest VCS (te klimaty...).
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/9/2008 Posty: 537
|
GTA jest dla mnie grą stworzoną wręcz na konsole. Po tym co widziałem w SA(mniej) i IV(bardziej) to te gry są spaprane przez sterowanie(celowanie PPM)
|
|
Przyłączony: 2/10/2009 Posty: 162
|
Hitman_C47 jak to przejść?  Sam nie umiesz?  Trzeba czasu. @piter737 zgadzam się z Tobą w 1000000%. GTA to gra stworzona na konsole.
|
|
|
@adamjaszczuk16: Nie nie umiem. Próbowałem helikopterem i na wiele innych sposobów po wiele razy. Nie umiem. Znajomy i tak poprzechodził mi kilka misji.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 5/9/2009 Posty: 24
|
Grand Theft Auto 4 wygląda i działa znacznie lepiej niż na PC.
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Niestety, żeby zagrać w IV trzeba mieć kompa z kosmosu  , oby niedługo poprawiono wersję na kompy.
|
|
Przyłączony: 11/16/2008 Posty: 127
|
fajnie bo episodes from liberty city(lost and damned oraz ballada o geju tonym) bydzie na pecetach 
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2008 Posty: 19
|
Oj-dawno mnie tu nie było  Ja do któregoś posta powyżej-GTA Advance różni się od GTA 1 praktycznie wszystkim poza widokiem.Inna,ciekawa i wciągająca fabuła(przerywniki obrazkowe z dialogami).Fajne akcje. Wiem,bo sam jakiś rok temu ją przeszedłem (oczywiście nie na emulatorze tylko na oryginale)
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Nie ma co ... fajny odkop chłopaki .
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 10/20/2010 Posty: 5
|
Chinatown wars na ds- to jest moc ;]