|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Możecie mi powiedzieć od kiedy Harry jest grą przygodową,ja myślałem że jest grą zręcznościową?
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 12/18/2009 Posty: 1
|
Ja mam kłopot z portretami. Jest taki jeden co mówi "Znajdź trzy twarze...", a ja nie wiem co zrobić. Pomocy!!!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Musisz znaleźć drugi taki sam portret i z nim pogadać.Jeden był na 4 piętrze drugi gdzieś jak idziemy do pokoju życzeń.Żeby się dostać do tego portretu musisz spalić pajęczyny zaklęciem.
|
|
Przyłączony: 12/18/2009 Posty: 1
|
Mam parę problemów: 1. Kto żyje w Hogwarcie 50 lat (chodzi mi o ten portret starca)? 2. Gdzie znajdę proroka codziennego (ten portret w bibliotece mówi, że w wielkiej sali, ale ja go tam nie widzę!)? Proszę o pomoc!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
1.Jęcząca marta- pogadaj z nią a da ci hasło 2.W wielkiej sali jest pulpit w kształcie sowy(ten z za którego przemawia Dumbledore)musisz na niego rzucić bodajże depulso i accio.
|
|
Przyłączony: 5/13/2010 Posty: 1
|
czesc, mam problem gram od niedawna w HP na Xbox 360 -znalazłam prawie wszystkich uczniów ale pozostało mi 2 do znalezienia...nie moge ich odszukac i wypracowania dla tej prof. gdzie są hałaśliwe mandragory,prosze o pomoc
|
|
Przyłączony: 7/26/2010 Posty: 1
|
Mam pytanie:Co zrobić po znalezieniu 5 rzeczy Luny?
|
|
Przyłączony: 7/27/2010 Posty: 1
|
mam mały problem. 1. w pokoju gryffindoru jest kot. o co z nim chodzi?????????? 2. gdzie można wykonać prace???????? 3. co można odkryć w łazience marty???????
|
|
Przyłączony: 7/31/2010 Posty: 1
|
Wie ktoś jak przejśc ten ,,poziom'' z nevilem bo gram już dobre 4 h w ten sam poziom i nie mogę spalic tego zielska . Wszędzie piszą , że trzeba ustawic Rona , Hermionę i Nevila tak żeby mogli żucic zaklęcie na te rośliny ale jakoś nie moge napiszcie jak przejśc to zadanie . Proszę o jak najszybszą odpowiedź . Narka
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
chodzi ci o ten poziom z kieszonkowymi bagnami?
|
|
Przyłączony: 8/31/2010 Posty: 1
|
hej wiecie gdzie jest prorok codzienny dla jednego z portretów który jest w bibliotece ? prosze odpowiedz thx .
|
|
Przyłączony: 11/13/2010 Posty: 2
|
misiu ol
idziesz do wielkiej sali i tam do tej takiej sowy co przez nią przemawia Dumbledore to na nią rzuć depulso a później accio
|
|
Przyłączony: 11/13/2010 Posty: 2
|
hermiona1: http://www.miastogier.pl/forum,topic,59,7240.html to jest link do dobrego poradnika z pomieszczeniami i ja też mam problem  pokonałem w szachy mistrza gryffindoru i nie mogę znaleśc innych mistrzów. Wiem że jeden jest w wielkiej sali a drugi w bibliotece ale jak docieram do nich to nikogo przy stole nie ma tylko w bibliotece jeden obok siedzi i tylko mówi : ,,Witaj" Proszę o pomoc !
|
|
|
Guest |