|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 4/5/2009 Posty: 81
|
Witam !!! Czy moglibyście wymieniać tutaj gry z co-op z takim jak w chaos theory że musisz działać razem
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/22/2009 Posty: 637
|
ekhem... gralem kiedys w terminator salvation na ps3. ekran był tam podzielony na pol. u gory 1gracz na dole 2. wspolpacowalo sie np. odwracajac uwage robota żeby drugi mogl nawalac mu w plecy. jakby ktos tzn. zemdlal trzeba go uleczyc.
|
|
Przyłączony: 6/17/2008 Posty: 305
|
Gears of War polecam. Zacna gra za niską cenę.
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 837
|
Wszystkie Left 4 Dead'y są idealne jeśli chodzi o coop. Tak samo ARMA 2.
|
|
Przyłączony: 8/18/2007 Posty: 58
|
Gears of War i Left 4 Dead 2 - koniecznie! To dobre shootery, przy których się można fajnie zrelaksować.
Z bardziej klimatycznych gier polecam Borderlands - gram w to od roku, nadal mi się nie nudzi.
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 837
|
Ehhhh, Borderlands, zapomniałem o niej, a to świetna gra.  Ktoś chętny na coopa? Przeszedłbym single, gdyby nie to, że gra się wysypuje w kanionie. ;/ BTW - Backside, witaj na forum. ;d
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Splinter Cell Conviction , Guitar hero (no może nie taki klasyczny coop ale zawsze) , niedługo Portal 2 , Synergy (mod do Half Life 2) i większość gier zespołowych w których kooperacja jest kluczem do sukcesu(bf'y , cs'y i inne frontlines'y) .
|
|
|
ale panowie forumowicze, ja szukam czegoś w stylu współpracy dwóch agentów, i to ma być na pc ( ewentualnie ps2 ), nie chce battlefield-ów ani takich gierek
|
|
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Mati-ziom już napisał. -Splinter Cell Conviction
|
|
|
miałem to od kumpla, może kupie jak trochę stanieje no ale dobra, moglibyście powymieniać jeszcze
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/8/2009 Posty: 216
|
conflict denied ops z poprzedniego numeru cda
|
|
|
[Quote:]... i to ma być na pc ( ewentualnie ps2 ), nie chce battlefield-ów ani takich gierek Przepraszamy że to nasza wina że masz startą konsolę i PC'ta na którego nie ma takich gier . [Quote:]ja szukam czegoś w stylu współpracy dwóch agentów Tylko Splintery - nie ma alternatywy . Ty chyba się jakichś cudów po grach spodziewasz ...
|
|
|
Mati_ziom zrozum tylko że ja mam kompa i na nim się koncentruje a ps2 podałem tylko dla zabawy, ale prawdą jest że mam tą konsole no ale dobra mozna by wymienić jeszcze kilka co-op gier
|
|
|
[Quote:]...a ps2 podałem tylko dla zabawy, ale prawdą jest że mam tą konsole Dla zabawy ? Żeby się z nas pc'towców pośmiać , że niby nie znamy gier na tą konsolę z coopem ? [Quote:]no ale dobra mozna by wymienić jeszcze kilka co-op gier Jakich ? Chyba też chciał bym wiedzieć . Od biedy można dorzucić Coda5 (przez internet) .
|
|
|
kolego Mateuszu ja nie zamierzałem się z was śmiać ale po prostu wasza złość i teksty które w niej piszecie są po prostu śmieszne
|
|
|
No ależ o co ci chodzi - Ty pytasz czy są jakieś gry w coopie w stylu Chaos theory na PC (i ewentualnie na ps2) , my mówimy jakie , ty mówisz , że takich nie chcesz , my mówimy , że innych nie ma a ty dalej brniesz ... po co ?
|
|
Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,226
|
Mati_ziom pisze:No ależ o co ci chodzi - Ty pytasz czy są jakieś gry w coopie w stylu Chaos theory na PC (i ewentualnie na ps2) , my mówimy jakie , ty mówisz , że takich nie chcesz , my mówimy , że innych nie ma a ty dalej brniesz ... po co ? Aby nabić posty... 
|
|
|
ale po co miałbym "nabijać posty" ??
|
|
Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,226
|
dla rangi?
|
|
|
ja na tym forum nie jestem zarejestrowany dla jakiejś głupiej rangi tyko po to by uzyskać pomoc w razie potrzeby
|
|
|
Guest |