|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 10/14/2009 Posty: 5
|
Witam Szanowną Redakcje! Mam pytanie. Dlaczego w nowym playu jest tyle błędów? Jednym z nich to np. pelniaki na plycie. Na okladce pisze, że jest German Track Simulator (i tak jest), a w środku jest opisane Euro Track Simulator. Zauważyłem również dużo błędów w druku. Z góry dziękuje domkow
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 837
|
Bo zrobili to specjalnie, żeby tacy jak Ty domyślali się skąd te błędy... A tak na serio, nikt nie jest idealny. Czasami zdazają się babole, nie należy mieć do nich za to pretensji...
|
|
|
Wiem o tym. Ja nie napisalem tego z pretensja do redakcji tylko zeby sie dowiedziec czy tylko ja mam takie bledy czy tez inni. Mi to jakos nie przeszkadza.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/8/2009 Posty: 216
|
każdy ma to samo pismo
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/22/2010 Posty: 12
|
Też mam te błędy ale zgodzam się z hipopotamem, że przecierz każdy ma to samo pismo
|
|
|
tak każdy ma to samo pismo zgadzam sie ale juz raz tak mialem ze mialem z kumplem te same gazety a ja mialem bledy a on nie po prostu chicalem sie zapytac
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 837
|
Hm, to dziwne. Przecież nie robią różnych egzemplarzy, drukarnia drukuje (a masło jest maślane) jednostajnie, nie możliwe, żeby w jednym egzemplarzu poprawili błędy, a w drugim nie...
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/22/2010 Posty: 12
|
Ciekawe
|
|
Przyłączony: 8/18/2007 Posty: 58
|
Niestety zostało to przeoczone i miejscami zamiast German Truck Simulator jest Euro. Oczywiście pełną wersją jest German. Za pomyłkę przepraszamy.
|
|
|
Guest |